Sen rahat olsan dahi, önemli olan onun sana rahat hissettirmesi.
Sen kendin gibi ol, acaba bunu yapsam hakkımda ne düşünür diye yorma kendini. Çünkü bu düşünceler elindeki rahatlığı alır senden. Ancak onunda bunlara karşı tepkilerine dikkat et, gözlemle.
Hemen hemen her insan yaşar bunu hatun kişi. Acaba yeni tanıştım ama, şöyle bir espri yapsam içinden kötüler mi? Ona bir yaşadığım olayı veya hayalimi anlatsam, beni yargılar mı? Gır gır şamata yapmak yerine birazda farklı konulardan konuşsam, güncel olaylardan, psişik enerjilerden, düşüncelerden konuşsam ne sıkıcı biri der mi? İnsanlar bunları düşünür.
Senin rahat olman tabi ki önemli. Ancak karşındaki insanda azıcık rahat hissettirmeli sana. Daha dün teyzemin evladının kız arkadaşıyla beraber dışarı çıktık üçümüz. İlişkileri yeni, ancak birbirlerini yargılamıyorlar. Diledikleri gibi eğleniyor, diledikleri gibi muhabbet ediyorlar. Halbuki biri yargılasa diğerini, biraz tavırlarıyla anlaşılsa bu, karşısındaki kişi rahat olamaz, bu kadar rahat muhabbet edemez, bu kadar rahat davranamaz.
Ben seninle arkadaş olayım, sevgili değil. Sen gel karşımda, arkadaş olarak rahat ol. Bu kolay geliyor sana, aslında o kadar kolay değil. İfadesiz davranırım, söylediğin şeylere gülmem, pek muhabbet etmem. Seni söylemesemde tavırlarımdan anlaşılır, yargılarım bilirsin. İşte o zaman rahat olsan dahi, sonrasında o rahatlığı bırakırsın elinden.
Veya otobüste hayal et kendini. Dışarıda deliler gibi eğlenirken kimse seni yargılamaz bir barda. Ancak otobüste sevgilinle konuşurken ufak bir tebessüm et, insanlar bakışlarını üzerine diker, rahat olamazsın.
Biri bir muhabbet açar, diğeri onu yargılamaz bilirsin. İşte o zaman o insan rahat olur hatun kişi.
Sen ona, o sana ayak uydurduğunda, birbirinizin yanında saçmasapan konular konuştuğunuzda dahi birbirinizi yargılamadığınız bir zamanda rahat olursunuz. Buna inanıyorum.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçeği istiyorsan
1-onu olduğu gibi kabul etmeli ve hayatına bu doğrultuda yön vermelisin.
2-Yaptıklarını yadsımamalı sebebini öğrenmeye çalışmalı ve anlayışlı olmalısın
3-' ve daha çok kişi bir araya gelince mutlaka bir lider olur. Lider o ise (erkek) sen sadece fikrini söylersin o doğru bulursa yapar. 2 kafadan ses çıkmaması lazım.
4-Karşıki kişi senin kişiliğine uygun hareket etmiyorsa ayrılıp kişiliğine yakın birini tercih etmelisin aksi halde çok zorlanırsın. bu sebeple yakın çevreden biriyle takılmanı öneririm.00 Yorumla
Arkadasim öncelikle bir ilişkide sevgi ve saygi varsa herşey vardır. Erkek arkadasin olarak düşünürsek huzur çok önemli bir faktör güler yüzlü ve durumdan yaninda olmaktan hoşnut olur ya da olmuş gibi gorterir davranirsan huzur kokar zaten orasi. Ama rahatlik kişiden kişiye değişen kavramlardır. Benim için rahatlik istediğini söylemek istediğin gibi gülmek istediğin derecede eglenmektir ama kimine gore rahatlik aranizdaki cinsel boyutu belirler çok rahat olursan basitlenirsin çok kasarsanda iyi değil en iyisi orta sekerli ol erkek arkadasininda sana saygisi olur.
00 Yorumla
Bende de ilk te oyleydi ölecek gibiydim burada kendin ol demişler de çok zor başka insanı canlandırıyordu sanki kalp atisim bile değişiyordu ama bu sorunu onunla vakit geçirerek cozebilirsin ne arkadaş ne sevgili normal takılın yemeğe falan gidin onun seni nasıl gördüğünü düşünme sen nasıl görüyorsun ona odaklana tanimaya çalış sanki senin onu begenmen lazım mis gibi yap o zaman çok rahat olursun biraz da güven kendine ben X kişiyi kendime aşık ederim gibi dusun bakışların da önemli tabi umarım en kısa zaman da beraber olursunuz :-)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Ben de ayni sekildeydim surekli "e konu bitti napcam" "Ya oyle denir mi off" "kesin sogudu benden al iste" falan diye dusunuyodum hep bitek yazin farkli sehirde iliskim olunca rahat oluyodum niyeyse bidaha gormem filan diye sonra bir cocukla ciktim basta onla da oyleydim sonra surekli takilinca o durum geciyo her an beraberdik sabah aksam baya rahattim yaninda cok sacma seyler yapiyodum oyle rezil olur muyum korkusu olmuyo. Hatta bir sure sonra yemek yerken birbirinize agzini acacak kivama geliyosunuz yani biz oyleydik her seyle egleniyoduk dalga falan geciyoduk. Sana tavsiyem hic rezil olur muyum diye dusunme o da senin gibi biri sacmalayadabilirsin sogumaz merak etme. Kafana gore takil hic kasma sanki yakin arkadasinmis gibi dogal davran
20 Yorumla
+1 yılBir insan nasıl rahat olurum diye sormamalı bence. Seni rahat o hissettirmeli. Sen kendini rahat hissetmiyorsan, rahat olamıyorsan bu senin degil sevgilinin problemidir. Nasıl ki sn soruyorsun burada onu nasıl rahat ettirebilirim diye, bunu onun sorması lazım. Şunu unutma,... Bir ilişkide herhangi bir duyguyu hissi kısacası karşılıklı yasanacak bir şeyin iki ucunu da sadece bir kişi dusunuyor ya da ustleniyorsa ortada bir dengesizlik oluşur. Bu dengesizlik ilk baslarda bir sıkıntı olusturmaz belki ama ileride cok seyi etkiler...
00 YorumlaHeyecanlamana gerek yok bence belli ettirme rahat ol icinden nasıl geliyosa öyle davran cıvıtma ama erkekler yanında rahat ve huzurlu kız olmasını ve kendilerin de öyle olmasını isterler. Sen heyecandan konusamazsın rahat olamazsın ama o baska sekil de anlayabilir tatlım. O yüzden kasma kendini akısına bırakkk :)
30 Yorumla
+1 yılOnun dikkatini çekmek için başka kimliğe bürünmene gerek yok, olduğun gibi, düşündüğün ve hissettiğin gibi davran, rahat olamıyorsan heyecanlanıyorsan bunu hiç değiştirmeye çalışma, o heyecanın tadını çıkart, heyecanın bittiğinde onun sana ilgi duymasının bir önemi kalmayacak... Başka kimliğe büründüğünde de onun o kimliğine ilgi duymasıda seni sürekli maskeyle dolaşmaya zorlayacak...
Boşver, tadını çıkar, akışına bırak...20 Yorumla
+1 yılAhah platonik demek çok yaşadım böyle şeyler ya şimdi çocuğun yanında gerginsin anlayabiliyorum bende öyleydim ona alışınca geçer onlar kendin gibi olmaya başlarsın zaten biraz yakınlık göster hep onunla olmaya çalış mesaj at kanka ayağından yürü işte çocuğa senden hoşlanmasını sağla yakın olarak
10 Yorumlakız arkadaşlarım eğer benım yanımda çekingen olurlarsa ben bundan güven kazanır çok rahat olurum ama yok kız rahat olursa ben çekingen olurum bu yüzden sana tavsiyem olabildiğince rahat olmaya çalış olamasan bile öyle gözük sürekli birşeyler anlat ve kendini sakinleştir bu rahatlamana sebep olucaktır kendine dur diyemediğin zamanlarda ise onu dinlemeye çalış :)
00 Yorumlaasagida bir kiz arkadas daha yazmis. begendim. tek kelime ile "güven" ona güvendigini hissettir civik degil ama gözlerle hislerle akilla.. yoksa yine diger bir kiz arkadas'in dedigi gibi istesende istemesende elin ayagina dolasir. bu onada yansir. o da rahat olamaz.
00 Yorumla
+1 yılhuzurlu olmak ile heyecanlı olmak ayrı şeylerdir birinin yanında hem heyecanlı hem huzurlu olabilirsin çünkü seviyorsun, aşıksan zaten hep heyecanlı olursun vücuduna salgılanan kimyasallar yüzünden fakat rahat ve huzurlu olmak istiyorsan güven duymalısın karşındaki de sana güven duymalı bunu içinde doğal ve dürüst olmalısınız.
00 Yorumlabence bu bir süre devam edecek onun için heyecan iyidir bu durumda normaldir. bence bu anların şimdilik tadını cıkar. daha sonra işler çok değişecek. alışkanlıklar alacak yerini bu sürecin uzunluğu iyidir. heyecansız olur mu olur diyorsan çay söyle tavla oynayın.
00 YorumlaPlatonik olma bence... arkadaş olarak yaklaşırsan kaybedersin... eğer ciddi anlamda bir hislerin varsa yaklaş ve hislerini belli et.. biz erkekler pek hissetmeyiz birinin bizden hoşlanıp hoşlanmadığını... Bir şekilde açıl... hislerini karşı tarafa ilet...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Dürüst olmayan insanlar, rahat (doğal) olamazlar" diye bir söz okumuştum.
Karşılıklı iyi niyet ve dürüstlük olmazsa, rahat da olunmaz. Bir de siz kızlar genellikle içinizden geldiği gibi davranmadığınız için bu pek kolay olmaz.
Soğuk ve uyuz olmanıza alıştık; bu vakitten sonra doğal olup şaşırtmayın bizi lütfen. :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kastıkça daha çok hata yaparsın, kendini rahat bırak.. Sanki evindeymiş gibi davran (Tabi abartma)
Bir hata yaptığında kendine çok yüklenme, herkes arada bir saçmalar. En mantıklı konuşan insan bile..
Kendini sev, kendine özen göster, bakımlı ol ve doğal ol.. Rahat olmak senin elinde.. Sevdiğin kişiyle birz zaman geçirmen lazım bunun için00 Yorumla
+1 yılonun rahat olması senin rahat olmandan geçer. senin kasıldığını sıkıldığını anlarsa o da ister istemez kasılır.
şimdi basit olarak kendin gibi davran denir ama nasıl. işin özü onun yanında kendini ezik hissediyorsun. bu zamanla birbirine alıştıkça yavaş yavaş düzelir.
ben kendin gibi ol diyemiyorum yapamayacaksın çünkü. en iyisi akışına bırak olacak neyse olur.00 Yorumlaİstesen de olamazsın iki yıllık ilişkim var hâlâ heyecanlanıyorum ama eskisi kadar değil eskiden dıştan belli ederdim ama artık etmiyorum sen de zamana bırak heyecandan kurtulmaya çalışma yaşamış biri olarak söylüyorum emin ol o günleri özlersin tadı tuzudur a akışına bırak.
00 YorumlaKaldır o başını yavrum, dik gözlerini gözlerine önce sen öp, sen ısır dudağını, elini sen tut. Sonra kalk yanından çişini yap gel. Geldiğinde zaten senin tedirginliğin ona geçmiş olacak sen rahatlayacaksın. Hadi artık hepimiz arkandayız bu maçı alacaksın :) git ve rahat ol, senin günün artık uleyn :)
00 YorumlaOnunlayken konuşurken gözlerine bak..
Onlar sana güven verir ve sen de güvende olduğun yerde rahat edersin..
Onun da rahat olmasını istiyorsan gözlerine bakmasını sağla :-)
Yani her şeyin başı bir çift gözle anlamlı bir bakış :-)10 Yorumla
+1 yılbaşta olur öyle madem platonik onu takmiyormus gibi yap sana baktığını gorursen gözlerinin icine iyice bak hemen kafani cevir hem seni fark etmeye baslar hemde yuz vermediğini düşünür kacan kovalanir hesabi
00 Yorumla
+1 yılİçinden 10'a kadar say ve:
sd.keepcalm-o-matic.co.uk/.../...l-ve-devam-et.png00 Yorumla
+1 yılPlatoniksen zaten heyecanlanman çok normal.
Bir Kaç kez sevgili olarak Görüşmeden huzurlu olamazsın.80 Yorumlaplatoniksen eğer asla belli etme dibine kadar rahat ol ama tabi elitliğinide elinden düşürmeden :D çünkü aynı şeyi bende yaşadım belli ettim sonuç tabiki hüsran oldu ama geçti tabi.
benimde size bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim: twitter hesabı açmıştım ama sonra şifremi unuttum şimdide kapatamıyorum yeni twitterımda takipçi sayım az olduğu için oradaki takipçilerimdende yardım alamıyorum. Yardım eder misiniz?10 YorumlaAnlık yaşa her şeyi. ben bunu yapıcam de ve yap. Eğer yapmazsan çok pişman oluyorsun söyleyim. keşke yanımda olsada konuşsaydık diyorsun. yani ben öyle diyorum..
00 Yorumlaaynanın karşısına geç onunla konuşuyormuş gibi yap kendini halini hareketlerini aynada göreceğin için bunları daha kolay düzeltirsin onun yanındada bunları yapmazsın böylece ;)
00 Yorumla
+1 yılOnunla yakınlaşmayı çalış arkadaş olarak en önemlisi de kendin ol yoksa hayatta hiç birşey kazanmazsın zaten. Rahat ol huzursuz olacak ne var ki? Öyle düşün
00 YorumlaOncelikle iyi bir arkadas olmaya bak daha sonrasi gelir aman he kanka olmayin samimi ol daha sonra belki o da sana karsi bos kalmaz seni tanirsa sevmeside kolay olur
00 YorumlaKeşke o heyecanlı konuşamadığım zamanlara geri dönebilsem. Asla üzülme senin en güzel anların o zaman yaptığın salaklıkların olacak. Zaten zaman geçtikçe alışacaksınız ve her şeyi çok rahat konuşacaksın. Sadece biraz zamanı var normal yani bunlar...
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven kazanman lazım
belki biraz da kendini ondan üstün görmen gerekecek ama biraz ;)20 YorumlaZamanla rahat olunuyor zaten :) belli bir muddet sonra o rahatligi istemeyeceksin bile icinden geldigi gibi davran cok takma :) zamana birak :)
00 Yorumla
+1 yılSenin sevgin hem onu hem seni rahatlatır dikkat çekmek için olmadığın biri gibi davranma doğal ol hem sen hem o rahata olacaktır bu sayede kasmaz :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Özgüven kazanman lazım , onunla bol bol zaman harcayın zaman geçirin.. birlikte çok gün harcadıkça alışacaksın emin olabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Aynı durumu bende yaşıyorum sağolsun bana yakın davrandı. Bir şekilde yendim. Eğer o sana yaklaşmıyorsa onun yanına git b i şekilde hem bu kendine olan güvenini de artırır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılduygularini soylemedigin icin heycanlaniyorsun bence. d bence karşinda o degil baskasi varms gibi davran. d duygularn yuzunden panikle komik duruma dusmezsin. d. d
00 Yorumla
+1 yılbence onu yeteri kadar yakından tanırsan daha rahat olabilirsin. onunla çok dagha fazla vakit geçirmeyi deneyebilirsin.
00 Yorumlaaynı sorun bende de vardı sevgili olunca amaann bunun yanında mı kasılmışım ben yaa diyceksin akışına bırak :)
00 Yorumla
+1 yılPlatonik olarak heycanlanabilirsniz. Doğal davranın zaten size karşı birşeyler hissediyorsa şimdiye kadar sizi kafasına koymuştur.
10 Yorumla
+1 yılRahat ve Huzurlu olmak için ilk önce alışmalısın durumuna daha sonrada güvenirsen olur.
10 Yorumla
+1 yılbence kendin olman en iyisi baksa bir karaktere burunmeye sakın kalkışma derim :)
10 Yorumla
+1 yılsadece ''böyle mi olur acaba şöyle mi'' diye düşünmeden ona sevgini ve şefkatini göster
00 YorumlaPanik yapma sakin ol olduğun gibi davran gerisi hallolur
00 Yorumla
+1 yılOnun denizinde yuzmeyi ogren , derin bir nefes al ve kulaclarini emin sekilde atmaya basla
00 Yorumla
+1 yılAşık olmak ve aşık olduğunu hissetmek. En etkili çözümdür.
00 Yorumla
+1 yılKarşındakinin bunu sana sağlaması lazım senin olmak için çabalaman değil. Zaten karşıdan sana seni rahatlatan ve mutlu eden tepkiler alırsan her zaman huzurlu olursun.
10 Yorumla
+1 yılo da senin gibi bir insanoğlu aynı duygulara sahipsiniz de ve kendin ol canım :)
00 Yorumlabenden sana Tarkan gelsin - başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin <3
10 Yorumlakendine biraz güven ve normalde nasılsan onun yanında da aynı davran. Kendini değiştirmeye çalışma.
00 Yorumla
+1 yılBirinin yanında rahat değilsen, en kestirme yolu yanından ayrılmak :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılossurabilirisn en rahat davranış olduğunu düşünüyorum :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini başka alemdeymiş gibi hisset o çocuk sınıfında yokmuş gibi hisset
10 Yorumla
+1 yılen güzeli heyecandır zaten bırak böyle kalsın ama sevgili olmaya çalışın çok çok daha mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılMesela buraya gelip sormalisin, ama once sevgilim sevgilim diyene kadar ezik ve utangac biri oldugundan bahsetmelisin :)
00 YorumlaOnunla uzunca zamanlar gecir anca acilirsin
Sürekli vs öğle yemeklerinde birlikte olun mesela alisirsin 1-2 aya can ciger olursunuz :)20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yıloğlanın içinden kurt adam çıkınca rahatlarsın merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılRahat olmanin bir formulu yokki rezil olucam diye dusunmiceksin bu kadar
00 YorumlaBence platonik iyidir rahatlık b*kunu çıkartıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger cikmiyosan her zaman icinde o heyecen olacan yani hevesini almamis olacaksin ama cikmaya baslarsan zamanla alisacaksin
00 Yorumla
+1 yılderin nefeslerle bedenini ve ruhunu terbiye edebilirsin mesela.. ?
00 YorumlaNormal arkadasınmıs gibi hisset onun yanına gidiyorum diye düşünme başkası olarak düşün
00 Yorumlasürekli beraber olursan yanında olduğunda alışırsın
00 YorumlaSen Kendini ona O da kendini sana bıraksın rahat ve huzurlugu bulursun
Ama Önce güven GErek00 Yorumlaözgüvenini tavan yaptırman şart ya ilk önce kendine güven gerisi gelir zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar