2.5 yıllık ilişki ayrılık sonrası barışma olur mu?

Sevgilim ile 2.5 yıldır birlikteyiz. Aslında 3 sene diyebilirim flört, arkadaşlık ile. Bu ilişkinin 2 senesi uzaktan geçti. O da ben Türkiye’ de o Almanya’ da. İkimizinde hataları oldu, (benim daha çok tabi) ikimizde bu uzaktan sürecinde yorulduk. Evet 2 ayda bir görüştük, yanına gittim o yanıma geldi ama tabi 5 gün 10 gün şeklinde idi.

Cidden severek ayrıldık. İlişkimizi kurtarma şansımız var mı? Varsa ne yapmalıyım. Martın ilk haftasında iş görüşmesi için Almanya’ ya gidiyorum. Geleceğimi öğrenmiş Almanya’ ya. O da oturup konuşmak istiyormuş. Yazdı bana.

4 ay içinde bende Almanya’ ya taşınıyorum. Artık beraber olacaktık ve uzaktanın bütün sorunları sıkıntıları gerise bırakılacaktık.

Barışmak için ne yapmalıyım? Barışma sonrası ilişki terapisti ikimizi de iyi gelir mi? Psikolog ile konuşuyorum aynı zaman da.


2.5 yıllık ilişki ayrılık sonrası barışma olur mu?
Cevapla