Sende benim hatalarımdan birisin🙈 , sen en büyük günahların bedelisin, senin için harcanan zamana yazık , sen en güzel duygular katilisin:))** 🤨🥺♥️

dediğin oldu mu?(:
Sende benim hatalarımdan birisin🙈 , sen en büyük günahların bedelisin, senin için harcanan zamana yazık , sen en güzel duygular katilisin:))** 🤨🥺♥️

dediğin oldu mu?(:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abla bir şey anlatsam bana tavsiye verebilir misşn?
burdan sorabilirsin
Kız arkadaşım geçmişte güven sorunları oldu çok yanlış gördü insanlardan ona rağmen mutluluğumuza odaklanmak lazım dedim beni engelleyip arada benle oldu beni aradı sordu sıkıntı yok güven vermek için tüm sıkıntısını çektim hediye aldım ilgi gösterdim mutlu olsun diye kız arkadaşım git gelleri olan bir insan bir iyi bir kötü anlayacağınız yeri geldi engellediği zaman bile bana neden ulaşmadın annenin telefonundan ulaşabilirdin diyen insan başka yerden ulaştım kaldırttım konuştum her şeyi yaptım anlayacağın da beni yeri geldiğinde aradı önemsedi eve geç dikkat et telefonla ben aramadan kendisi arayan insan sorun yok yine engelledi 2 gün önce dün akşam ben telefon kulübesinden aradım bana istemiyorum arama yazma ben malatyaya dönüyorum orada hayat kuracağım dedi git gelleri var tekrardan başka numaradan ulaşsam mı ya
bence boş ver sen onu.. kız sabit net değil bence kafası başka yerlerde.. ya başkası var aklında ya da seni yedekte tuttu tutmak istedi. Bence boşuna uğraşma çünkü değmeyecek birisi gibi geldi bana.. Kusura bakma sakın ama öyle algıladım, hissettim burdan
bırak gitsin
Pişman olacağı günde iş işten geçmiş olacak zaten
Ben elimden gelenş yapmışım demi abla bir de bir şey soracam son kez ben mi kafamda kuruyorum yoksa sorayım seni de yordum sorumla hakkını helal etAcaba engellemeden önce beni instagramda yanlışlıkla birini takip etmiştim çıktım ondan sonra tabi bunu gördümü ki böyle yaptı gerçi o olaydan sonra 2 gün konuştuk onla ben mi bir şey yaptım demiştim hayır uykum var uyuyacağım demişti bana kendisi kafamda mı kuruyorum ben şu an için demi
biliyorum sevmek zor iş 😓, insan zor vazgeçiyor ama ondan bir adım gelmiyor ki. Zamana bırak istersen
Yok ablam instagramda yanlışlıkla birini takip etmiştim ya hani onun görme olayını kafamda kuruyorum demi zaten o zamanlar instadan da engelliydim fakat wp den konuşuyorduk onla ilgisi yoktur deöi söylerdi bana böyle bir şey olsaydı değil mi
bilmiyorum 🤷♀️ yanlış bir şey 😕 de söylemek istemiyorum
Ankesörlüden aradım abla başka numaradan üst üste bir ara engeli kaldırdı 3 gün önce arda neden bu kadar uzun yazıyorsun arda bak kalbini kırmak istemiyorum
Ama sen buna zorluyorsun
Tek cümle yazabilirsin
Nasılsın
Nasıl geçti günün Gibi Uzun uzun yazıyorsun yapma bir ton derdim stresim işim var onlarla uğraşıyorum dedi acaba çok mu üstüne gittim abla üstüne gittim derken önemsedim yani
Demek ki olay o instagram yanlış anlaşılma olayı olsa bunları demez demi
Sonra tekrar üsteledim bana dedi ki Seninle görüşmek istemiyorum, Malatya’ya dönüyorum ve orada bir hayat kuracağım , beni artık rahatsız etme. Her yerden engelledi daha bir yerden ulaşmayım mı diyorsun
çok üzüldüm yemin ederim ama bence unut onu:(( bende 20 yıldır aynı kişiyi seviyorum 🫶 ama tek taraflı değil benimkisi.. Senin adına gece 🌙 gece çok üzüldüm dua 🤲 edeceğim senin için. Hayırlısını diliyorum adınıza inşallah. Rabbimden hayırlısını dile derim. Belkide kızın zamana ihtiyacı vardır, belki başka sorunları da olabilir 🤔 hiç bir şey 😕 bilmiyorum kızın hakkında o yüzden zamana bırakmak en doğrusu
Haklısın be ablam şu an engelliyim her yerden abla son olarak farklı numaradan ya da ankesörlüden ulaşıyım mı yoksa engeli kaldırmasını mı bekleyim sence
Off 😥 bilemiyorum ki :/
Kalbinin sesini dinle
Beni engellediği için başka numaradan En son ankesörlüden aradığımda konuştuk sonuç alamadım üst üste ankesörlüden aradım arkadaşı açtı normal kız arkadaşı şenay istemiyor neden bu kadar üsteliyorsun dedi ben de 3. kişi araya girmez ona ver telefonu dedim şenaya verdi şenayda hayatında biri olduğunu söyledi 1 haftadır konuşuyoruz ilgi duyuyorum dedi ben de yalan söylüyorsun biliyorum inanmıyorum böyle bir şey yapmazsın dedim yemin ederim dedi beni uzaklaştırmak için yapıyor olabilir mi 2 defa aynı gün ankesörlüden aramıştım çünkü
Abla @g-c?
@g-c?
Allah bilir orasını kendim için.
Günahsız tertemiz adamım ben, Seyyid'im
En günahım olmadı hiç
😶.. peki 👌
Sana cevap yazmak
Haha teşekkür ederim ☺️