o zaman tekrar engellemiş kaldırıp tekrar engellemiş derdi neyse büyük ihtimalle sen de onu engelledin mi diye bakmıştır engelle gitsin kaldırıp tekrar attığına göre bayağı kinli birisi zaten
Knk eminmisin ben başta instgramda kaynaklı bir hata falan zanettimde Günde hesabına 100 kere falan bakıyorum her gün (instgram kullanıcısı ) vardı taki bugün akşama kadar bir girdim ismi ger dönmüş...
Bak anlattığım sana🫣 Ben günde hesaba 100 kere bakıyorum (stalk) ve her gün instagram kullanıcısı vardı taki bugün akşam hesabına bir girdim ismi dönüşmüş ve arma motorunda çıkıyor ama takipçi saysı biyosu ve profil fotosu hala yok... Aga bu kızlar deli aw matematikten daha zorlar
Dostum o da sana bakmış yine engellemiş o zaman hepsi çatlak boşversene 😂bak ben matematikçiyim gerçekten bölüm olarak okudum bak ama onları anlamak zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaldırıp engellemiş tekrar
Emin misiniz
İnstagram bir çökme veya bir hata mıdır acaba
Evet eminim
Kralsın abla 🖤🖤🖤🖤
Rica cano
Kaldırmıştır engeli
Reis takipçi ve takip birde biyo gözükmüyor
o zaman tekrar engellemiş
kaldırıp tekrar engellemiş
derdi neyse
büyük ihtimalle sen de onu engelledin mi diye bakmıştır
engelle gitsin kaldırıp tekrar attığına göre bayağı kinli birisi zaten
Knk eminmisin ben başta instgramda kaynaklı bir hata falan zanettimde
Günde hesabına 100 kere falan bakıyorum her gün (instgram kullanıcısı ) vardı taki bugün akşama kadar bir girdim ismi ger dönmüş...
eminim knk 100 kere de bakma kız mı yok bu mal gereksiz beni hak etmiyor de başkasına geç yoksa boşa üzülürsün benim gibi 5 yıl
Denicem 🫠🫡
Engeli kaldırıp tekrar engellemiş
Emin misiniz?
Olabilir başka bir şey gelmiyor aklıma
Engeli kaldırmıştır
Vallahi de 🫣🫣🫣🫣
Billahi 😂
Benzer kullanıcı adında Yeni hesap değilse aynı kullanıcı adıysa engeli kaldırmıştır
Reis değil aynı hesap
Profili görüyor musun şu an
Bak anlattığım sana🫣
Ben günde hesaba 100 kere bakıyorum (stalk) ve her gün instagram kullanıcısı vardı taki bugün akşam hesabına bir girdim ismi dönüşmüş ve arma motorunda çıkıyor ama takipçi saysı biyosu ve profil fotosu hala yok...
Aga bu kızlar deli aw matematikten daha zorlar
Dostum o da sana bakmış yine engellemiş o zaman hepsi çatlak boşversene 😂bak ben matematikçiyim gerçekten bölüm olarak okudum bak ama onları anlamak zor
Sende takma o kadar boş ver
Yazılım mühendisiğiinde bu kadar zor ders yok ya yemin ederim
Çıldırdıtacak beni madem engelliyor neden bakiyosun ( onu hala seviyorum)
olmaz ole
Anlamdım abi?
Görülemez
Ne yani anlamadım
Engelli mi kaldırdı?
Tekrar engellemiş
Amacı ne yaaa
Ben sitede çökme falan zannettim..
Kaldırmış engeli