Akıl olgunlugu da katalım bu sorunun içine. Bana kalırsa yaşça büyük biri kadar güzel bir şey yok:)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı sistemlerde ayarlar vardır ya bir değeri yükseltince diğer ayarın değeri otomatik yükselir ve müdahale edemezsin. Adını tam hatırlayamadım ama sorunun cevabı tam olarak bu bence. ya da bilmiyorum kendi fikrimi söyleyeyim yaşı düşürsek akıl, aklı düşürsek yaş düşüyor artık öyle bir devirdeyiz diye düşünüyorum. :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYaşça büyük biri her zaman tecrübe sahibi olarak bilinir fakat kendini geliştirmiş olgun biri de olabilir.
Önemli olan kuşak çatışması olmaması.
Çok gördüm yaşını almış benden büyük ama hala aynı kafada yaşamını sürdürmeye devam etmeye çalışıyor.
Her zaman doğru ve gerçek olan.
Sorgulamak (nedensiz veya sebepsiz değil.) analiz etmek, neden sonuç ilişkisini kurabilmek.
Bunları yapabilen insanın karakter ve kişilik sorunu olmaz.00 Yorumla
Yaş, yalnızca bir sayıdan ibarettir. Önemli olan, insanın taşıdığı olgunluktur. Kimileri yıllarla büyür, kimileri ise yaş aldıkça çocuk kalır. Tıpkı benim yaşımda birçok şımarık insanın olmasına rağmen, onların arasına asla dahil olamayışım gibi... Zira insanı gerçekten büyüten şey, geçen zaman değil, yaşadıklarından aldığı derslerdir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYaşıt ve çevresi ne küçük ne büyük yaşıma göre olsun ben anormal bir ilişki yaşamak istemiyorum zaten ilişkiler zorlu bide kafamda takılmasın bu konu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
122
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOlgun tabii ki hiç lafı bile olmaz
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılBen küçük seviyorum büyüklere ilgim olmadı hiç
220 Yorumla- 1 yıl
Erkekler küçük hatun seviyor kadınlarda olgun erkek Genel olarak böyle
- 1 yıl
🙏 .
- 1 yıl
@yelda34784 evet ama zaten böyle olması doğal galiba 😂
- 1 yıl
Evet öyle ben olgun erkekten hoşlanırım aşırıya kaçmadan
- 1 yıl
@yelda34784 aşırıdan kastımız fazla fark mı
- 1 yıl
Aradaki yaş farkı yani ben 23 yaşındayım 35 geçmesin isterim
- 1 yıl
@yelda34784 fazla olursa farklı anlaşılma ihtimali de var 😂 bende 25-30 arasıyla iyi anlaşıyorum daha iyi oluyor ama içindeki çocukta ölmemeli 😂
- 1 yıl
Hahaa benim içimde yaramaz birkız çocugu var😀❤
- 1 yıl
Çıtır seviyosun herkes işini biliyor
- 1 yıl
@yelda34784 öldürme sen onu en güzel kısmı o 😂😂
- 1 yıl
@KelebekBlossom sevmeyelim de taşa mı dönelim 😂
- 1 yıl
Yok yok ben böyle mutluyum zaten
- 1 yıl
😂😂🙏
- 1 yıl
@yelda34784 başka sorulara da beklerim görüşürüz 😇 hep böyle kal 😂
- 1 yıl
Hay hay beyfendi 🙏❤
- 1 yıl
Dm de var kral
- 1 yıl
@yelda34784 görüşürüz 🙏
- 1 yıl
@KelebekBlossom seni rahatsız eden ne ben anlamadım 😂
- 1 yıl
Bildirim gelmesi belki şu an kimsenin mutluluğu görmek istemiyorum olamaz mı
- 1 yıl
@KelebekBlossom tamam o zaman 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBiyolojik olarak küçük, akıl olarak denk..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılolgun kadın tabi ki de benden büyük olması gerekiyor.
10 Yorumla
1 yılOrtalamaya bakarsanız erkekler kızların olgunluğuna 5 yıl geriden ulaşıyor (sosyal çevrede davranışla ilgili)
Maddi yönetime bakarsakta , gelecekte aile kuracağını düşünen bir erkek hayatı bu konuda daha iyi ele alıyor. Tabi bunun ayarını bilebilmesi içinde yine olgunlaşmaya ihtiyacı olabiliyor , tutumlu olacam diye gereksiz cimri olabiliyorlar.
Ben ve çevreme bakarak dersem ; Kız 23 25 erkek 28 30 yaşları ideal.
Biraz konu dışı ama İşin kötü tarafı ise bu yaşı geçtikcede tekrar düşünceler bozulmaya yıpranmaya başlıyor.
İlginc gercekten ya , hayatımda 16 yaşındaki olgunluğa 50 yaşında ulaşamamış insanda gördüm.
32 Yorumla- 1 yıl
Çok guzel yorumladınız 🙏
- 1 yıl
Yorumunla daha mutlu oldum teşekkür ederim 🙏
1 yılEvet benden yaşça büyük olmalı ama 20 25 yaş gibi uçurum farklar değil.
80 YorumlaBenden yasca buyuk kizlarla daha iyi anlasiyorum. Egosantrik saplantilari yok, ghosting, gaslighting boklarina ihtiyac duymuyorlar cunku aciz degiller. Digerlerinin ta aq.
51 Yorumla- 1 yıl
Ahajskdödşdödö
1 yılKüçük birini istemem olgun erkek daha çok ilgimi çeker
69 Yorumla- 1 yıl
Kafası cocuksa boş
- 1 yıl
Yani kafada önemli
- 1 yıl
Minyonmusun ki
- 1 yıl
Daha güzel işte hep genç göstericeksin
- 1 yıl
Umarım bu şekilde mutlu olmanın güzel yanlarını bulursun hayatınızda mutluluk lar dilerim 🙏
- 1 yıl
Ne güzel 🙏
Yaşla olgunluğu bağdaştırmak bana ters. Yaşı büyük olup çocuk gibi davranan insanlar olduğu gibi küçük yaşta olanların çok iyi olgunlaşmış olanları da var. Bu yaşla değil yaşam tarzıyla, bakış açısıyla, öğrenme isteğiyle ve tercihleriyle alakalıdır. Ben büyük olmasını tercih ederim ama küçük olmaz diye bir iddiam yok. O kişiye göre yaş ilk düşüneceğim olgular arasında değil.
30 Yorumla
1 yılYaşça büyük biri, genellikle daha fazla deneyim ve birikim sunabilir, bu da akıl olgunluğuna katkı sağlar. Ancak, yaş sadece bir sayı; bazı gençler de oldukça olgun ve derin düşünebiliyor. Herkesin kendi yaşam deneyimleri ve bakış açıları var, bu yüzden önemli olan, o kişiyle kurulan bağ ve paylaşılan anlayıştır. Yaşça büyük biriyle olan ilişkiler, farklı bir perspektif ve derinlik katabilir diye düşünüyorum.🙌🏻
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Yaşça büyük olmanın hiçbir anlamı yok. Çok insan tanıdım yaşına başına hürmet edip dinlediğim. Zaman kaybı çıkıyorlar. Yaşlılık bir budalalık hali getiriyor karakteri oturmamış yaşlılara. Yaş aldıkça kendini geliştirenleri ayrı tutuyorum
21 YorumlaKüçük istemem ya çocuk mu avutucam 😄
57 Yorumla- 1 yıl
@mekekkk mutluysanız sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılErkekler için küçük kadınlar için büyük tercih edilir genelde
12 Yorumla- 1 yıl
🙌
- 1 yıl
Yanlışmııı
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düşünce yapısı bana uygun olan beraber eğlendiğim biri tabiki
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yaşın çok da önemi yok. Önemli olan, o kişiyle gerçekten uyum sağlayıp sağlamadığın. Benden küçük biriyle de büyük biriyle de ilişkim oldu. Küçük olan daha enerjik ve heyecanlıydı ama bazen olgunluk eksikliği hissediliyordu. Büyük olan daha tecrübeli ve ne istediğini biliyordu ama fazla ciddi olabiliyordu. Sonuçta, yaştan çok karakter ve paylaşımlar belirleyici oluyor.
10 Yorumla
1 yılYaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum olgunluğun. Ben şirkette yönetici vasfındayım yaşım 25 neredeyse herkesten küçüğüm ama öyle çocuksu konularla tartışıyorlar ki görmen lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen hep 23 yaş civarı erkeklerden hoşlandım. Vücutları diri oluyor. Hele bir de kas ve boy olunca ayrı güzeller. Olgunluk 23 yaşa gerek yok. Ben onu yoneteyim yeter. Benim aklım yeter. O başka yerlerde iyi olsun yeter 😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
Beni tarif etmissin
- 1 yıl
Aynen bende
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAkıl olgunluğu varsa benle yaşıtta olur 20 yaş üstü de olur. Keza 20 yaş üstü olup beyin seviyesi sıfır olan insanları ben eğitiyorum hep 😒
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli seviyorsun 👍🏻 nerede nasıl davranacağını iyi bilen ve nasıl konuşacağını iyi bilen 👍🏻
210 Yorumla- 1 yıl
Ama şu var : birlikte tatile gitmek isteyecektir yazları. 👍🏻 evden izin alabilecekmisin? Ayrıca adam belki akşam bir restoranda oturup karşılıklı sohbet ve yemek istiyor olabilir...
- 1 yıl
Bunu isteyen olgun erkek olgun kadın bakmalı. Genç kız dediğinin hiçbirisini yapmaz
- 1 yıl
@Kalplivceld maalesef olgun bir erkek gezmek , eğlenmek , karşılıklı duyguları paylaşmak ister. Genç kız bunu yapamaz. Onlar sinemaya gidip , starbucks ta kahve içsinler o daha iyi.. 👍🏻
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@Kalplivceld 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
Bununla yaşla bi iligisi yok amca andropoz dönemindesin sanırım övgü mu almak istiyon sen 😃 yaşanmışlıkla alakalı gençler daha enerjik ve daha tecrübeli oluyor emin ol senin yatkta nefesin gider ya😂😂
- 1 yıl
@Downblack10 😅😅 amcam yaşlara inanma sen. Ben 40 yaşımdayım. Andropoza daha 20 sene var. Övgü filan öyle şeyler hikayedir , inanmam ben öyle şeylere. Gençler enerjik olur tabii ki 3 dakikada boşalır yarım kalırsın daima 👍🏻👍🏻 amcanın nasihatı olsun sana bu..😂 amaç zaten sadece cinsellik değildir 40 yaşındaki bir erkek için , mutluluğu , bi çok şeyi - duyguları birlikte paylaşmaktır. 👍🏻
- 1 yıl
@Downblack10 yazık andropoz başlamış bile 😂😂 20 sene sonra zaten hepten bitecek
- 1 yıl
@Kalplivceld 😂😂😂 koptum 👍🏻 1 saat sürüyor , saçlarımdan çeneme terler süzülüyor damla damla.. 👍🏻😅 sizinkiler gibi 3 - 4 dakika değil 😅. Sonra da duşakabinde devam 👍🏻 yukarıdan sicim gibi sular akarken. Bencilliği sevmem , kafın çok boşaldıkça hep o erkeğin yanındadır , yoksa gider o kadın...👍🏻
- 1 yıl
Yarıda kalıyorsunuz daima 👍🏻 bir kadın vücudu 20 - 25 dakika sonra hassaslaşır. O kıvama 25 dakika sonra gelir. Daha sonra çoklu boşalmalar başlar 👍🏻👍🏻 boşalamıyorsa çeker gider kadın, niye kalsın ki zaten , erkeğin kara kaşı , kara gözüne ne kadar aşık kalabilir ki 👍🏻 eğer kadında
rahatlama yoksa.. aldatır çok net.. 👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Büyük birini isterim. Onda da 5-8 yaş fark olabilir aramızda.
30 Yorumla
1 yıl21 yaşındayım ve şuana kadar tanıdıklarima bakıcak olursak 22 23 yaşındaki erkekler hala çocuk gibiler gerçi şuda var
Kız erkek fark etmiyor olgunluk içinden gelen bir şey30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKüçük biri bence erkekten küçük olacak hatun 12 15 yaş
27 Yorumla- 1 yıl
Yuh abart
- 1 yıl
Nergis_69 olmaz ya
- 1 yıl
@kalplivceld abartmıyorum gerçekten öyle olması lazım öyle düşünüyorum daha iyi anlaşırlar
- 1 yıl
canım canım konuşma
- 1 yıl
S*l*k s*l*k
- 1 yıl
@Downblack10 ne diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİkisini de denedim ama tarafımı seçemedim. artısı eksisi eşit diyelim :D
21 Yorumla
1 yılKendi yaş grubundan küçük bir kişi ile kesinlikle birlikte olmam
10 Yorumla
1 yılkendimden büyük birisini istiyorum ama benim yaşlarımdaki erkeklerin çoğu evlendi…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kesınlıkle kucuk. buyuk olguna gerek yok ben yeteri kadar olgunum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafalar tutsun aklı başında olsun
Benim kalbimi alsın yeterli10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Yani kendini geliştirmek ile alakalı bu durum daha çok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılİkisininde yeri ayrı olgun biri olarak gençlik derim
10 Yorumla
1 yılEşim sekiz ay küçük benden 😐 Asla asla demeyin kizlar başınıza geliyor 😂
23 Yorumla- 1 yıl
Yaa mutluluklar 🙌💐
- 1 yıl
Teşekkür ederizzz🫠
- 1 yıl
Rica ederimmm
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar daha erken ergenlikten çıktıkları için yani daha önce olgunlaştıkları için (zihin olarak) bu çok normal, akranları olan erkekler hala ana kuzusu durumlarında
00 Yorumla
1 yılsoranın kendisin hayır yok ama cevap verelim beyni olmadık dan sonra karakteri yaş kurtarmaz ne oldugu
02 Yorumla- 1 yıl
:) teşekkürler cevap için
- 1 yıl
oki
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz oda bir tercih ve görüş meselesi. Hangi konuda olgun hangi durumlarda yaşıt veya küçük biri istenir. O tamamen içgüdüyle alakalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılÇok kararsızım bu konuda
55 Yorumla- 1 yıl
Sevdiğin kişi cevap olucak güzelim
- 1 yıl
39 olacak sevdiğim biri
- 1 yıl
Allah gönlüne göre versin canımm
- 1 yıl
Sağol anlaşma nasıl olur ileride bilmiyorum ama
- 1 yıl
Her zaman hayırlısını isteyelim
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük olmasını tercih ederim ama 1 yaş küçük de sorun olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBie kaç yaş büyük küçük olabilir. Daha büyük yaş farkı ben sevmiyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılikisi de degil. ne benden max 5 yas buyuk biriyle olurum. ne de benden bir yas bile kucuk biriyle. her seyin dozu olmali
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aslinda bu yastan cok kisilikle alakali bir durum ama istisnalar haric genele bakildiginda erkekler buyuk olunca daha saglikli bi iliski oluyo gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılOlgunluk kişinin nerede nasıl davranması gerektiğini bilmesidir. O yüzden yaşça benden küçük ama olgun birisini tercih ederim
00 Yorumla
1 yılOlgunluğun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum kesinlikle yaşanmışlıkla alakalı o yüzden tam bi rakamı yok bana göre
00 Yorumla
1 yılYaşa değil akla bak rakami fazla olupta akli pis olanda var
04 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız Mutluluklar sizee 🙌💐
- 1 yıl
Teşekkür ederim özel duan için
- 1 yıl
Rica ederimm❤️
- 1 yıl
🖤..
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılKendimden büyük hiç ilgimi çekmez benden küçük olmalı, hatta benden bir kaç yaş küçük olup da benden büyük göstermesi yine ilgimi çekmiyor.
00 Yorumla
1 yılBence küçük olmasi daha iyi en azından ondan güzel tecrübe kazandığını düşünerek seni dinler senin yolundan yürür
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşça ne büyük ne küçük olmalı kesinlikle senden en fazla 5 olmalıdır
10 YorumlaBenden bir kaç yaş küçük olmalı tabi ki. Diğerleri benim yaşımda kartlaşmış olur çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizzat tecrübe etmiş biri olarak diyebilirim ki 7 yaştan fazla fark olmamalı. Ayrıca 11 yaş büyük biri ileydim tamamen fiyaskoydu. Adamda 20 yaşındaki erkeğin aklı yoktu karaktersizdi. Demekki yaşı büyük olunca aklıda büyüktür diye düşünmemek lazım. Kısaca karaktere bakın ama dediğim gibi yaş farkı 7' yi geçmesin küçük ya da büyük.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. benden küçük birisiyle olmam iki üç yaş büyük olması gerekiyor daha çok ilgimi cekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAklı selim olsun da 2-3 yaş büyük küçük olması önemli değil.
10 YorumlaBüyük
92 Yorumla- 1 yıl
🙌
1 yılKüçük olçak 7 yaş falan çok güzel olur ama bu yaşta deyil 26 yaşım da olursam 18 19 yaş erkek isterim
20 Yorumla
1 yılNeden seçecek yaw her yaş farklı bir level adım adım yaşamak önemli ☺️☺️
00 Yorumla
1 yılBana göre şahsen yaşça oldukça küçük bitişi lazım evlenmek için
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven kiminle varsa yaş farketmez benim için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Küçüğü napim çocuk mu büyütcez bu saatten sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Ne küçük ne büyük çok küçükten de olmaz aşırı büyükten de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılakıl olgunlugu diye bisey yok kücük kücüktür sadece bilgilidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYaşça büyük biri kurttur siner zamamını bekler avının aman aman dikkat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılŞu yaş ile ilgili soruları ne zaman açacağız acaba toplum olarak millet olarak
01 Yorumla- 1 yıl
Aşacağız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVallahi evlilik için benden 3-4 yaş küçüğe bile bakarım artık malum benden büyükler genç istiyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılEfendi evlenebilrcegim biri olsun yaşı önemli değil benden 3. 5 yaş büyük olabilr
00 Yorumla - Devamını Gör (196)
Devamını Gör(241)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem