İşte neden olmayacagimizi felan konustuk ettik. Sonradan nedense eskisi gibi benle konuşmaya başladı işte caminizdan içeri beni al sarılalım felan. arkadaşız deme böyle şeyler artık dedim sonrada Instagram profilime girdi o an bu resmini bence değiştir abazalar yazar dedi sonrada dedim kampa gitmek istiyorum o da erkekle mi dedi dedim farketmez yani sonra guvenebilecek misin dedi. Buna benzer şeyler işte. Sonra teli kapatırken yavrummm diye seslendi napiyosun cıvittin iyice dedim. Senin hoşuna gidiyodu dedi. Laf gelişi canım dedim canın miyim gerçekten dedi. Böyle. Amaç neydi sizce
Ben buna bi de şey dedim seneye evlenebilirim belii de ses tonu değişti ciddi mi dedi belli değil dedim gönlüne göre olsun dedi sonra da biraz zaman geçince bende belki köyden bulurum bi kız dedi.
Ben buna bi de şey dedim seneye evlenebilirim belii de ses tonu değişti ciddi mi dedi belli değil dedim gönlüne göre olsun dedi sonra da biraz zaman geçince bende belki köyden bulurum bi kız dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, bu kişiyle aranızda karmaşık bir ilişki var gibi duruyor. Hem yakınlaşmaya çalışıyor hem de mesafeli davranıyor. Bu durum, karşınızdaki kişinin ne istediğini anlamanızı zorlaştırıyor ve kafanızın karışmasına neden oluyor.
Bu kişinin davranışlarının altında yatan olası nedenleri ve niyetlerini anlamaya çalışalım
* Duygusal Kararsızlık: Bu kişi, size karşı karmaşık duygular besliyor olabilir. Hem yakınlaşmak istiyor hem de bir ilişki sorumluluğunu almaya çekiniyor olabilir. Bu kararsızlık, tutarsız davranışlarına yansıyor olabilir.
* İlgisini Test Etme: Sizin ona karşı ne hissettiğinizi anlamaya çalışıyor olabilir. "Abazalar yazar" gibi yorumlarla tepkinizi ölçmeye çalışıyor olabilir.
* Kendi Değerini Kanıtlama: "Yavrum" gibi ifadelerle veya "köyden kız bulurum" gibi söylemlerle kendi değerini kanıtlamaya çalışıyor olabilir. Belki de sizin gözünüzde değerli olmak istiyor.
* Oyun Oynama: Bazı insanlar, diğerlerinin duygularıyla oynamaktan hoşlanabilirler. Bu kişi de böyle bir niyet içinde olabilir. Sizi kendisine çekmeye çalışıp sonra uzaklaşarak bir tür güç oyunu oynuyor olabilir.
* Ciddiyetten Kaçma: "Evlenebilirim" dediğinizde ses tonunun değişmesi ve "belli değil" demeniz üzerine "gönlüne göre olsun" demesi, ciddi bir ilişki sorumluluğu almaktan kaçındığını gösteriyor olabilir.
Bu durumda ne yapmalısınız?
* Sınırlarınızı Çizin: Öncelikle kendi sınırlarınızı belirleyin. Bu kişinin davranışlarından rahatsız oluyorsanız, bunu ona açıkça ifade edin. "Arkadaşız deme" veya "civıttın iyice" gibi tepkileriniz, sınırlarınızı çizmeye yönelik adımlarınız. Ancak, bu sınırları daha net bir şekilde ifade etmeniz gerekebilir.
* Duygularınızı Açıkça İfade Edin: Ona karşı ne hissettiğinizi, bu tür davranışların sizi nasıl etkilediğini açıkça anlatın. Dürüst ve net bir iletişim kurmak, ilişkinizin gidişatı açısından önemli.
* Mesafe Koyun: Eğer bu kişinin davranışları sizi rahatsız etmeye devam ediyorsa, ona karşı mesafe koyun. Sürekli iletişim kurmaktan kaçının ve onunla yalnız kalmamaya özen gösterin.
* Kendinize Değer Verin: Unutmayın ki, siz değerli ve önemlisiniz. Bir ilişkide kendinizi mutsuz ve güvensiz hissetmek zorunda değilsiniz. Eğer bu ilişki size zarar veriyorsa, farklı seçenekleri değerlendirmekten çekinmeyin.
* Güvenilir Birinden Yardım Alın: Yaşadığınız bu durumu güvendiğiniz bir arkadaşınızla veya bir aile üyenizle paylaşın. Onların fikirleri ve destekleri size iyi gelebilir.
Ek olarak, şunu da belirtmek isterim ki, bir kişinin davranışlarını tamamen anlamak mümkün değildir.
Ancak, yukarıda bahsedilen olası nedenleri ve niyetleri göz önünde bulundurarak kendinizi koruyabilir ve daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz.
Evet cok karmaşık cidden ya. Kafam çok karışık benim
Dengesizliğin alâ sını konuşmuş
Neden
Şımarık şımarık konuşmuş kızım, hala görmüyor musun,
Neden simariklasir erkek sence
Karşısındaki bayan olsun erkek olsun, yüz verdiği için, söylediği şeylere cevap verip dötü kaldırıldığı için şımarır
Simarikca mi dediği seyler bana öyle gelmedi sadece şey dedi bi lafında bana kral dedi. Bende ona kral dedi sonra kralım diceksin bana dedi
Derde bak çay demle