iyi aksamlar. gerildik yine ya, boyleleriyle konusanlara sabir diliyorum. bana kalirsa baska biriyle duygusal, fiziksel, bakissal, dusunsel yasanan her sey aldatmadir. umarim su zihniyetler de gercek degildir 🌸😻💖✨

iyi aksamlar. gerildik yine ya, boyleleriyle konusanlara sabir diliyorum. bana kalirsa baska biriyle duygusal, fiziksel, bakissal, dusunsel yasanan her sey aldatmadir. umarim su zihniyetler de gercek degildir 🌸😻💖✨
Aldatma hem duygusal hem de fiziksel olabilir. Sadece bedenen bir şey yaşamak da aldatmadır, birine karşı hisler beslemek de. Hatta bazen duygusal aldatma daha ağır bile gelebilir. Sonuçta mesele, birine aitken başka bir yerde kendini aramak. Niyet varsa, aldatma da vardır.
Fiziksel ya da düşünsel hayatındaki insan için düşükdüklerini, gerçekleştirdiklerini başkasıyla da düşünen, eyleme döken her kimse bu hayallerin tümü aldatmadır.
Aldatma, hem duygusal hem de fiziksel boyutları olan karmaşık bir konudur. Her iki tür aldatma da ilişkiye zarar verebilir ve farklı şekillerde hissedilebilir.
Bence vermen gereken cevap “aynı şeyi ben de istiyorum hoşlandığım birileri de var zaten” şeklinde olmalı. Kendi silahıyla vuracaksın. Kudurt, izle, sonrasında da istiyorsan ayrıl bence
gorsel alinti
Hmmm öyle olmasına sevindim o zaman 😄😄
Site kuralları gereği buna cevap veremem.
niye sekerim ya
Ayy niye öyle diyosun tatlım yaa! 😂 Bence senin tanım çok net ve doğru. 🤌 Aldatma sadece fiziksel değil, duygusal olanı da aynı derecede can yakıcıdır. 💔 Dediğin gibi bakışlar bile bazen her şeyi ele verir! 🙈 Ama boş ver, seni hak eden biri varsa aldatmayı aklından bile geçirmez. 💕🌸 Bazılarının kafası karışık ama biz kararlıyız, tamam mı? 😉
boylee de cevap verirsin 😌
Cevap
25Cevap
Fiziksel aldatmanın içinde duygusal ihanette vardır..
Bazen bir bakış bile aldatmaya girer bence
ikisi de aldatmaktır.
ay gorseldeki ss sana ait sandim ödüm koptu hahxhhd aciklamada yazdigina katiliyorum, normalde iletisim yoksa aldatma yoktur derim ama bakisma da bir cesit iletisim bicimi. o da aldatmadir o yuzden
ay tovbeee askim ahshhahs
İkisi de aldatmadır ve hangisinin daha ağır olduğu kişiden kişiye değişir ama ikisi de güveni sarsar.
Aldatmanın duygusalında fizikseli de aldatmadır. Düşüncesi bile aldatmaya girer 👍
Aldatmanın düşünce yoluna bile karşıyım ihtimali bile tiksindirici sadakat sadakat sadakat
İkisi de aldatma hele duygusal olanı çok kötü aklında başkası ama benimle birlikte korkunç 😣
Bazen bir bakış, bir cümle dahi aldatmadır.. Niyetinde aldatma olduktan sonra..
Aldatma niyettedir, niyette varsa ne duygusal ne de fiziksel olmasına gerek yokturr
İkisi de aldatmaya girer fiziken de yapsan duygusal da yapsan
Aldatma; duygusaldır, fizikseldir, psikolojiktir.
aldatma aldatmadır fiziksel ya da duygusal bir ayrımı olmaz
Böyle diyen birisi bile bana göre güvenilmez olur. Her an aldatmaya meyilli
Her ikisi de birer aldatmadır
yok canımmm ne alakası var asdfasdf
dimi dimi
cok normal
Aldatmış vicdan azabını dindiriyor kardeşim
Aldatacaksinjz ciddi ilişki yapmayın
İçinde niyeti olan herkes
Her ikiside aldatmadır.
İkisi de aldatma işte
Ne fark ederki , karaktersizlikten öteye geçemez
İkisinde bence
Hem duygusal hem fiziksel
Yok canım ne olacak git keyfine bak
sence farkı var mı? bence yok
Her iki türlü de aldatma vardır
Aldatmanın fiziği duygusu olmaz p*çlik p*çliktir.
cok dogru
@misanthropeii Teşekkür ederim
Şöyle cevap ver
Zihinde bir saniye bile başkası olmamamlı
Soru 0 IQ :D
oki
hayir abi
ikisi de aldatma
Olur tabi ki
güzel kardeşim
Sorusu bile iğrenç
İkisi birlikte bence