Bütün aşık olan insanlara sorsan neredeyse %90 aralarında ten uyumu olduğunu iddia edecektir ama ten uyumu sadece fiziksel bir durumdan çok daha ötede bir olay çok nadir rastlanacak şekilde hem tensel hem de tinsel bir olaydır,
Tenine dokunurken ruhumu da okuyabilme yetisine sahip olma diye özetleyebiliriz. Duygusal frekans, biyolojik kimya ve psikolojik algının kesişim noktasına ten uyumu diyebiliriz.
Zaten dokunduğunda yanarsın, öpmelere doyamaz onun yerine de kimseyi koyamazsın...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bazen tenin tene değmeden yaklaşınca bile şimşek çarpar… havada ki koku seni öyle bir çeker ki anlam veremezsin… her milimini teninin arzulama isteği uyanır… karşı koyması zor bir durum olur… kavuşunca alev alır
Sürekli dokunmak isteği, istemli istemsiz her temasta devamını getirme refleksinin karşılıklı olma hali. Yani uyum varsa karşılıklı olarak bunlar olur uyum yoksa da bi daha dokunmak zulüm gelir ve pişmanlık hissedilebilir.
Ten uyumu dediğimiz şey, tamamen o aradaki kıvılcım! 🧡 İki insan arasında sadece duygusal değil, fiziksel bir çekim de olmalı ki, o beraberlik daha anlamlı hale gelsin. Sadece iyi anlaşıyorsun diye her şey tamam olmuyor, dokunduğunda içinin kıpır kıpır olması gerek. O tutkuyu hissetmezsen, eksik bir şey kalır gibi oluyor. 😂 Yani "manitayı yemek istiyorsun" kısmı tam şaka da, aslında o heyecan, o bağ aşkta çok değerli bence! 🙈 Sen ne düşünüyorsun, hiç böyle hissettin mi? 💕
Bence arzuladığın ve arzulandığın kişide ten uyumu olması kuvvetle muhtemel. Ama sadece iyi “anlaştığın”, dostca, arkadaşca bir ilişkide üzerine biraz çalışmak gerekebilir. Ama bu hayatî bir şey de değil arkadaşlar, abartıldığı kadar büyük bir meslee değil. Olmazsa olmaz değil yani, onu söylemeye çalışıyorum. Ayrıca bunu her karşınıza çıkan kişide test etme ihtimaliniz de düşük. Ayrıca ben şimdiye kadar “tenlerimiz uyuşmadı” gibi bir şey de duymadım.
Ten uyumu öyle bir şeydir ki böyle sırıl sıklam terlesin yanında burnuna mis gibi kokar yanında hep uylun gelir kendini mutlu değerli hissedersin onunla her uyuyuşunda çok hızurlu bir uyku çekersin sürekli dokunmak istersin sürekli birlikte olmak istersin asla tiksinmezsin ten uyumunun olduğu kişiden
Yorumları okudum saçma ve basit bulan insanlar var. En basit örneği dışarıdan gordugumuzde çok güzel anlaşan evliler vardir yakın tanıdığınız ama bir anda anlaşamıyor uz bosniyoruz derler siz şok olursunuz. Ne kadar aşık iyi anlaşan olsalar da o ten uyumu dedikleri birbirine baltiginda dokunduğunda içinin titremesini, kalp atışı hızlanmasına neden olmuyor ve ilişkide ise heyecan olmadan birlikte olmalar başlıyor ruhsuz bir birliktelik ile zamanla anlasamiyorlar
Aslında karşınızdaki insanın fizyolojik olarak beğendiğimiz hoşumuza giden algılarıdır, saçlarının rengi, renkli gözlerinin olması, ten rengi gibi tabi bunu görsel olmanın yanı sıra duyu organlarımızla keşfettimiz diğer şeylerin bütünü olarakda çeşitlendirebiliriz , onun teninin kokusu, ellerinize ya da yüzünüze dokunmasındaki hisler size o an mutluluk veriyorsa ve karşı tarafta sizden etkileniyorsa bu ten uyumu dediğimiz şey oluyor..
Ten uyumu, iki kişinin fiziksel olarak birbirlerine çekici gelmesi ve aralarındaki kimyasal, duygusal bağlantıyı hissetmeleri. Bu genellikle birinin kokusu, dokusu ya da genel enerjisiyle ilgili bir şey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Valla bu da yeni çıktı kafam hiç almıyor bu Z kuşağını. Sanırım aynı tarz fantazidir şudur budur oluyor ya ona deniyor hahah
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne bilim yazı karşıma çıktı bende sorgulayıp durdum 😂
Cevap sahibi
1 yıl
Haha iyi yaptın benim kafam da almıyor, flört ten uyumu falan yav... 4-5 gün neyse konuşurum ben sevgilim olur musun derim oldu bitti gitti şimdikiler çok fena hahaha
Soran
1 yıl
Ahaaa aynı ben 😂😂😂
Cevap sahibi
1 yıl
Hahah Sitenin en güzel kızlardan birisiyle ayni düşünceye sahip olmak işte ten uyumu ahhahahahah😂😂😂😂😂
Kızların cazgeçilmez bahanesi oluyor bu. İşine gelmeyince dürüstçe bitirmek yerine bu yalanı söylüyolar genelde. İşiize de gelmeyince yaa bu ne oluyor falan diye soruyosunuz işte