Sizi rahatsız eder mi?
Sevgiliyken tamam da flörtken rahatsız eder

Sizi rahatsız eder mi?
Sevgiliyken tamam da flörtken rahatsız eder

Eder. Aşırı kıskanç sevgili de, eş de rahatsız eder, hatta boşanma nedeni olur. Sevgili olduğunda da aşırı kıskançlıktan rahatsız olman gerekir. Bir erkek sevgilin olunca senin sahibin olmuyor, sen de onun kölesi olmuyorsun.
Evet, aşırı kıskançlık ilişkilerde bazen rahatsız edici olabilir. Flört döneminde özgürlüğü ve bağımsızlığı korumak önemli olabilir. Kıskançlık, sağlıklı bir ilişkide güveni zedeler ve iletişimi olumsuz etkileyebilir. Sevgili olunduğunda da, dengeli ve güvene dayalı bir ilişki önemli. Kıskançlık, sağlıklı sınırlar içinde olmalı ve karşılıklı güvene dayanmalıdır bu şekilde daha doğru olur diye düşünüyorum 🙌🏻.
Eic için teşekkürler.✨🦋
Rica ederimm 🦋✨️
foto çok iyi kendine küfrediyor lkfsnvkjdsvnsdnd
hayır rahatsız etmez en önemli şey sadakattir
flört bile olsa bu bir çeşit sen bana ben de sana aitim mesajıdır
ama sosyal hayattan kısılırsa olmaz
mesela bana mac fit e gidemezsin diyen kızdan uzak dururdum
Ben eski kafayım biraz flört falan pek anlamam benimleyse kıskanacağım bir durum ya da tutum söz konusu ise normal bir adam olarak kıskanırım!
Flört diye bir kavram yok benim için
Ayy o mesajdaki durum tam bir komedi, vallahi! Şimdi, aşırrı kıskanç flört beni fena kasar ya. Hadi sevgiliyken bir tık anlayış gösterebilirim ama flört aşamasında hemen sorguya çekiliyorsam, hoşça kal tatlım derim 😅 İki tarafın da birbirine nefes alma alanı bırakması lazım. Sana ne olmuştu böyle bir durumda? Anlaşıp orta yolu bulabildin mi yoksa kaçış mı yaptın? 😜
Cevap
19Cevap
hangi asamada olursa olsun asiri kiskanclik her turlu kacirtir kendinden. tadinda oldugu zaman kiskanmak guzeldir renk katar ama fazlasi bulandirir. gerek yok.
Yooo keşke olsa. Gelse kravatimi düzeltse. Öpse koluma girse. Bir şey desem yanlış anlarsın. Malım olsa. Ben de Onun malı olsa. Niye kisa giydin desem. O da bana sinirlense. Düşünsene. Kıskansam öpsem. Sevişsek... sarılsam uyusam. Allah'm ne olur ya... kızları görünce Allah'm bir de benim olsa. Ya Rabbım bu gün karı koca gördüm. Lan dedim. Böyle bir karım olsa. Canımı veririm dedim. Boy var güzellik var. Gir goynuna çıkma abi. O kardeşim olsun. O kadına karşı.
Aşırı ne varsa rahatsız eder tabi ki ama. Benim asıl takıldığım kısım ise senin sevgili iken bunun normal olmasını sanman yazik
Yok ben aşırı kıskanc biriyle yapamam öylesi zaten benim sinirimi hoplatır
Aşırısı rahatsız eder. Kıskanılacak bir şey yoksa ozellikle.
Evet, rahatsız eder.
Kıskançlığın bir çizgisi vardır.
Aşırı olan her şey rahatsız edici ama. Dozunu bilmek gerek. Sen kıskanç misin 🙂
Evet aşırı kıskanç flört ya da sevgili ister istemez rahatsız eder
😂ikinci fotoğraf çok komikmiş ve hayır eşimin kıskançlığı hoşuma gidiyor
Flörtken kıskanabilir ama küçük adımlarla olabilir bu..
Güveniyorsa sorun olmaz sahiplenicilik hoşuma gider
Karşılıklı güven olacak ilişkide kıskançlıklar olabilir ufak tefek
Aşırı kıskanç biriyle fantezi falan yapılmaz. O yüzden rahatsız eder
Aşırısı rahatsız ederdi
Çok rahatsız eder
Evet, aşırı derecede rahatsız olurum.
Kıskanılmak iyi ama aşırısı fazla.
her şey karınca kararınca
Kıskanç kadın deli gibi sever rahatsız olmam
Evet, rahatsız eder.
Eder. Dozunu bilsin
Kıskançlığın fazlası bunaltır