Aşk İlişkileri Kızlar, Birlikte zem zem içip umreye gideceğim hatunu nereden bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biraz farklı sorayım dedim 🌹😄 Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Güncel Kızlar, Birlikte zem zem içip umreye gideceğim hatunu nereden bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MysticSting Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Buradan bulamayacağın kesin. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Belli de olmaz sjsj ,😄 Yorumla
Asel_41 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tövbe ya yanlış anladım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne anladın Allah aşkına çok merak ettim 😄😄😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Umreye git belki orada denk gelir 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Her yerde kısmet kovalarım da orada olmaz ya sjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki bir amca teyze diyecek gel seni kızıma alayım ya da ilk duanı hayırlı eş için yaparsın Yorumla Soran 1 yıl Ah o amcalar teyzeler seni kızıma alcam deriler dediler gittiler yoklar şimdi onların ipi ile inilmez kuyulara 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dua edecem artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Edecen Yorumla Soran 1 yıl Tam 32 senedir dua ediyorum bakalım :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vakti gelince oluverir sen bile şaşırırsın doğru kişi olsun da geciksin boş ver Yorumla Soran 1 yıl İnşallah bakalım teşekkür ederim yorumların için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
usernuurr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Arabistan 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Irkçı bir yorum seziyorum ama neyse Yorumla usernuurr 1 yıl Yok yok Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Buradan bulamayacağın kesin.
Belli de olmaz sjsj ,😄
Tövbe ya yanlış anladım
Ne anladın Allah aşkına çok merak ettim 😄😄😄
Umreye git belki orada denk gelir
Her yerde kısmet kovalarım da orada olmaz ya sjsj
Belki bir amca teyze diyecek gel seni kızıma alayım ya da ilk duanı hayırlı eş için yaparsın
Ah o amcalar teyzeler seni kızıma alcam deriler dediler gittiler yoklar şimdi onların ipi ile inilmez kuyulara 😂
Dua edecem artık
Edecen
Tam 32 senedir dua ediyorum bakalım :))
Vakti gelince oluverir sen bile şaşırırsın doğru kişi olsun da geciksin boş ver
İnşallah bakalım teşekkür ederim yorumların için
Rica ederim
Arabistan
Irkçı bir yorum seziyorum ama neyse
Yok yok