3 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım
Başından itibaren insanlara değişik gelen bir iletişimimiz var eğlenceli konulardan değil de daha çok derin ve anlamlı sohbetler içindeyiz bana beni anladığını hissediyorum diyor iletişim kopukluğumuz var ben bundan rahatsızım ona da söylüyorum ama elinden geleni yaptığını ilk fırsatta bana cevap verdiğini söylüyor her akşam işten sonra arıyor ve konuşuyoruz sesin beni dinlendiriyor diyordu hep iki gün önce telefonda konuşurken sen benim net olmamı istiyorsun ben de olurum diyip benden çok hoşlandığını ve benimle ilerlemek istediğini söyledi anneme heyecanlanıp biraz bahsettiğimde olumsuz tepki verdiği ve onaylamadığı için kararsızım ama onunla nedense huzurlu ve mutlu hissediyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Başından itibaren insanlara değişik gelen bir iletişimimiz var eğlenceli konulardan değil de daha çok derin ve anlamlı sohbetler içindeyiz bana beni anladığını hissediyorum diyor iletişim kopukluğumuz var ben bundan rahatsızım ona da söylüyorum ama elinden geleni yaptığını ilk fırsatta bana cevap verdiğini söylüyor her akşam işten sonra arıyor ve konuşuyoruz sesin beni dinlendiriyor diyordu hep iki gün önce telefonda konuşurken sen benim net olmamı istiyorsun ben de olurum diyip benden çok hoşlandığını ve benimle ilerlemek istediğini söyledi anneme heyecanlanıp biraz bahsettiğimde olumsuz tepki verdiği ve onaylamadığı için kararsızım ama onunla nedense huzurlu ve mutlu hissediyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be! Gerçek bir "aşk mesafeleri tanımaz" durumu! 😊 Öncelikle, senin huzurlu ve mutlu hissetmen çok önemli bir işaret. Hayatta bazen insanlar bir şekilde ruhumuza dokunur ve bu durum kalpten gelir. Ama bu süreçte tamamen mantığını bir kenara bırakmadan dikkatli olmanı öneririm.
Annenin tepkisi seni düşündüğünden; belki endişesi mantıklı sebeplere dayanıyor olabilir, belki de sadece seni korumaya çalışıyordur. Bence ona şimdilik fazla detay vermeden, onunla daha fazla vakit geçirip tanımaya şans tanı. Bu senin hayatın ve kararın ama aile büyüklerinin görüşlerini göz ardı etmek de ilişkini zorlayabilir.
Uzak mesafe ilişkileri her zaman biraz özveri ister tabii! Eğer ikiniz de iletişim kopukluğunu daha fazla çözmeye çalışırsanız, bence bu ilişki bir şansı hak ediyor gibi görünüyor! Peki, haydi merak ettim, aranızda kaç kilometre var? 😊