..
Sürekli ilişki içinde olan, boşluksuz sevgili yapan, kendini sürekli başkalarına meze eden, insanlar hakkında düşüncelerinizi alabilirim.

..
Sürekli ilişki içinde olan, boşluksuz sevgili yapan, kendini sürekli başkalarına meze eden, insanlar hakkında düşüncelerinizi alabilirim.

Onların problemi kendileriyle. Sürekli ilgi isterler, kalabalık isterler, birisi giderse arkasından üzülmek istemezler.. diğerine geçiş yaparlar. Yani bence kısaca yalnızlıktan nefret ederler. Yalnızlığı seven bir insanın bunu yapacağına asla inanmıyorum.
İlgi bağımlılığı ve narsizm sendromlu insanların yaşadığı bataklık.
Hiçbir zaman tatmin olamazlar, elde ettikleri herşeyden ve herkesten çok çabuk sıkılırlar.
Aslında aradıkları şey bir sevgili değil o kişilerin kendilerine gösterdikleri sevgi ve ilgiden beslenmek, öz güven tazeleyip egolarını tatmin etmek.
Ve bunu başardıklarında da o kişiyi artık umursamamak ve soğuk davranmak.
Kişi bunu fark edip kendilerini terk etmeye kalktığında ise hemen kendine gelip kişiyi yeniden elde etmek için hırs ve mücadele etmek.
Hay a nokta k ya yazarken bile sinir oldum ve yoruldum. Gerçekte nasıl bir işkenceye maruz kalındığını bir düşünün.
Nereden mi biliyorum şu meşhur bir arkadaşımın başına geldi klasiği işte
benim başıma geldi
Sürekli sevgili yapan kişilerin bu davranışlarının altında yatan nedenler oldukça çeşitli olabilir. Bazı insanlar sürekli sevgili yaparak, başkaları tarafından beğenildiklerini ve çekici bulunduklarını kanıtlama ihtiyacı hissedebilirler. Bu durum, özgüven eksikliği veya onaylanma isteği gibi duygusal ihtiyaçlardan kaynaklanabilir. Yalnız kalma korkusu, bazı insanları sürekli olarak ilişki arayışına itebilir. Bu kişiler, yalnızlıkla yüzleşmek yerine sürekli olarak bir ilişki içinde olmayı tercih edebilirler. Bazı insanlar için aşk, tıpkı bir bağımlılık gibi olabilir. Sürekli olarak yeni bir ilişkiye başlama ve o ilişkinin getirdiği heyecanı yaşama isteği, bu kişilerin davranışlarını yönlendirebilir.
Derin bir yalnızlık içinde olabilirler çevresi kalabalıktır ama aradığı hissetmek istediği sevgiyi bulamıyordur dışardan çok çirkin duruyor ama bir de iç dünyalarına bakmak lazım (asla onayladığım bir şey değil fakat negatif her hareketin altında bir sebep yattığını düşünüyorum)
Bence bazı insanlar yalnız kalmaktan korkuyor ya da kendilerini ilişki içinde daha güvende hissediyor. Hatta bazen tam bir ayrılığı atlatamadan yeni bir aşk bulmayı istiyorlar, çünkü yalnız kalınca duygularıyla yüzleşmek zor geliyor. 💔
Ama gerçek şu ki, insan önce kendiyle barışık olmalı ki bir başkasıyla sağlıklı bir ilişki kurabilsin. Sevgili yapmadan önce kendine de "Ben ne istiyorum?" diye sormak lazım. 🌟 Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda, Strongo? 👀
Bence,
Reel hayatında bulamadığı duyguyu sanal ortamlarda sürekli arayarak psikolojik buhrana giriyorlar. Buradan onlar için bir çıkış yok. Battıkça batıyorlar..
Kesinlikle haklısın! 🎯 Sürekli dışarıda bir şeyler aramak içindeki boşluğu dolduramaz. Kendiyle barışık olmadan, olduğu yerden kaçmak bir süre sonra ciddi bir psikolojik yorgunluğa sebep oluyor. 😔 Battıkça batmak yerine, önce kendini tanıyıp sevmeli bence. 🌈 Kendine sormayı unutmamalı: "Ben gerçekten ne istiyorum?" 😌
Cevap
2Cevap
Can sıkıntısı omurga eksikliği veya boş duramama dengesizliği benim fikrimce
Aralıksız sevgili yapanlar boşluk hissi olabilir boşta kalmak istemiyordur belki. Kendine ilişkisine yaşadıklarına saygisi kalmamıştır. Çünkü birini bukadar çabuk sevip bu kadar çabuk unutamazsın yerini başka biriyle dolduramazsin hos iliskiler artik hep günübirlik fazla birsey beklememek lazim😒
Sevgilileri olmadığında ne olur? Yalnız kalırlar, hayatlarını paylaşacakları insanlardan biri yoktur, beğenilmek, hoşlanılmak, ilgi görmek, bunları alabileceği bir erkek olmadığında bu ihtiyaçlarını karşılayamamsktan korktuğu için hayatında sürekli birilerini istiyor, alıyor olabilir ❤
Kendinden kaçıyor yalnız kalırsa kendisi ve kötü düsünceleriyle baş başa kalır
Bunu en çok erkekler yapıyordu diye biliyordum ama kadınlarda çok yapıyor zevkin kölesi olmuşlar..
Gerçekten sevmek ve sevilmenin tadını bilmemeleri ve bu ihtiyacı gidermek için farklı insanlar da aramaları.
Ruhsal bozukluk sevmeme saygı duymama en önemli unsur bu..
Ya bunlara ben çok gülüyorum ya shhshs ilgi bağımlısı ezikler onlar
Ben bir ilişkiden sonra 2 3 yıl ara veriyorum. İnsanlar 2 3 saat dayanamıyorlar, ilginç.
Duygusal boşluğu doldurma çabası ya da ilgi budalası.
özguven eksıklıgı , ozsevgı ve ozsaygı eksıklıgı kendı ıle kalıtelı zaman gecırememe gıbı nedenler
Erkeksiz duramamak gibi mi dediğin
Her iki cins içinde söyledim
Olgunlaşmamış birilerine ve ya biseyi kanıtlama gereği duyan kişiler aslında bunlar. Sürekli sevgili yapmak değişmek marifet değil sevebilmek marifet
Ayrılık acısını atlatmak için çözüm yolu gibi bir şey olabilir bu
Boş kalamıyordur kendiyle vakit geçirmekten yoksundur.
Karşı cinssiz nefes alamayan ilgi budalası.
Sevgili yapmıyor onlar, onun adı Ka.. şarlık shdhd
Yalnızlık sevgisizlik
Yalnız kalma korkusu
oncekinin acisini cekmemek icin hemen yenisine🥰
Sevgisizlik ve ilgiye muhtaçlık olabilir
Tutunamayanlar bölüm 294893
Yalnız kalma korkusu, sevgisizlik vs
Arayış nolcak
Kısaca ilgi bağımlısı
İlgi bagimliligi
S. alaklar asla anlamadım onları zaten.
Erkek seviyor