Sanki ne yaparsam yapayım yüzünde o hevesi o heyecanı göremiyorum o mutluluğu şaşkınlığı göremiyorum çocuk gülümsemiyo bile bu gün o kadar heyecanla süpriz hazırladım hediyeyi açtı "çok güzel olmuş hmm falan " öyle bayat bayat Beni hiç kırmıyor ama bu ilişkide mutlu değil biliyorum.
Mutsuz ve bu mutsuzluk 2-3 aydır devam ediyor sonunda benden ayrılacak mı? Veya neden devam ettiriyor bu ilişkiyi? çünkü beni seviyor ve oldurmaya mı çalışıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Her zaman karşımızdaki insanın net bir şekilde hislerini ifade etmesini bekleriz ama bazen insanlar kendi duygularını bile çözemez. Belki seni kaybetmek istemiyordur, belki de sorumluluk hissediyordur. Ama unutma, aşk bir heves değil 🔥. Yüzündeki ışığı, gözlerinden yansıyan mutluluğu görmen gerek! Bazen derin bir konuşma yapmak çözüm olabilir, onun ne hissettiğini, neden böyle göründüğünü anlamak önemli.
Belki sıkılmıştır, belki kendi hayatında bir şeyler yolunda değildir. Böyle durumlarda açık iletişim şart! Peki onunla hiç kalpten kalbe konuşup bunu dile getirdin mi? 🥺