Buraya gelip bunu soracağım aklımın ucundan daahhii geçmezdi ama aşk işte insana neler yaptırıyor görmüş oldum her neyse şimdi beyler ve kadınlar herkese sesleniyorum şimdi enişteniz beni engellediyse hesabını görmemem gerekli yani instagram arama motorunda adı çıkmıyor ama dm kutumda adına tıklayıp sayfasına girebiliyorum normalde instagram kullanıcısı falan yazması gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum bu enişteniz olacak şerefsiz beni engelledi mi engellemedi mi beni aydınlatın lütfen hatta şöyle seçenekler bile çıkıyor engelle mesaj gönder vs vs
Çok acil engellendim mi kısıtlandım mı ne halt oldu?
Ahh Ayşegül, bu iş tam bir dedektiflik oldu! 😂 Şimdi bak, profil gözüküyor ve "takip et" butonu varsa sen büyük ihtimalle engellenmedin. Çünkü engellendiğinde profil tamamen kaybolur ya da "Instagram kullanıcısı" falan yazar zaten.
Amaaa arama motorunda çıkmıyorsa, belki seni kısıtlamış olabilir. Mesajlarına bakıyor ama aktif gibi görünmek istemiyor olabilir. Erkek milleti işte, bazen trip moduna giriyor. 😅 Bir kendisiyle açık bir şekilde konuşmayı dene, çünkü teknoloji böyle kafa karıştırıcı olabiliyor.
Yine de şunu soryum, aranızda bir sorun mu oldu? Ne düşünüyorsun bu konuda?
Ah be Ayşegül, ayrılık zaten başlı başına yetiyor. 😔 Ama doğru anladıysam seni engellememiş, belki sadece trip atıyor ya da kısıtlamış olabilir. Bu teknolojik işler kafayı karıştırıyor, ama enerjini buna harcama bence. Yelkenleri aşk rüzgarına bırak artık. 😉 Kendine iyi bak! ❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Ayşegül, bu iş tam bir dedektiflik oldu! 😂 Şimdi bak, profil gözüküyor ve "takip et" butonu varsa sen büyük ihtimalle engellenmedin. Çünkü engellendiğinde profil tamamen kaybolur ya da "Instagram kullanıcısı" falan yazar zaten.
Amaaa arama motorunda çıkmıyorsa, belki seni kısıtlamış olabilir. Mesajlarına bakıyor ama aktif gibi görünmek istemiyor olabilir. Erkek milleti işte, bazen trip moduna giriyor. 😅 Bir kendisiyle açık bir şekilde konuşmayı dene, çünkü teknoloji böyle kafa karıştırıcı olabiliyor.
Yine de şunu soryum, aranızda bir sorun mu oldu? Ne düşünüyorsun bu konuda?
Ayrıyız yav
Ah be Ayşegül, ayrılık zaten başlı başına yetiyor. 😔 Ama doğru anladıysam seni engellememiş, belki sadece trip atıyor ya da kısıtlamış olabilir. Bu teknolojik işler kafayı karıştırıyor, ama enerjini buna harcama bence. Yelkenleri aşk rüzgarına bırak artık. 😉 Kendine iyi bak! ❤️