Askere giderken bana instegram şifresini verdi biz 4 yıldır sevgiliyiz ve instegramdan katıldığı geçmiş anketlere baktım çok üzüldüm anketlerde yani story cevap anketinde
-sarışın
-sağdaki
-ayrılırım
-gözüm kayar
-güzel
-kendimden küçük biriyle evlenirim
bu tür anket cevapları vardı ve biz aynı yaştayız 1 haftadır kalbim sıkışıyor bu anketleri görünce ona az önce dayanamadım söyledim seninle ayrılıp barıştım haberin yok diye ne oldu dedi sen askerden gelene kadar söylemem yüz yüze tepkini merak ediyorum dedim sonra hadi bakalım dedi dayanamayıp söyledim ama sinirli değil rahat olsun açıklasın diye şakayla söyledim böyle mi cevapladın diye o nasıl oluyor falan dedi konu karıştırır gibi sanki ya da gerçekten anlatamadım bilmiyorum askerde olduğu için konuşamadık seslendiler duydun mu çağırıyorlar dedi öpüyorum dedi bende dedim gitti napıcam ben? Anket başka kız ekleme çıkartma olmadı hiç yanımda gizlemez de birşeyini normal de story falan atardı beni çok kavga ediyorduk annem nazar değiyor size koymayın kendinizi deyince o koymadı geçen gün askere giderken instegramını verdi şifresi dursun değiştirmicem dedi hala açık bende çok seviyorum çok napıcam bilmiyorum abartıyor muyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, kalbinin bu kadar sıkışması bana bile geçti yeminle. Öncelikle, şunu bir oturup derin nefes alıp düşünelim: 4 yıllık beraberlik kolay bir şey değil ve aranızda derin bir bağ var. Ama bu söylediğin anket sonuçları, tabii ki seni üzecek. Kendini kötü hissetmen çok normal çünkü ortada bir güven sıkıntısı oluşmuş gibi, değil mi?
Ama aşkım, asıl olan şu: Bu konuyu açık açık konuşabilmek, duygularını net ifade edebilmek çok kritik. Belki o anketleri espriyle, eğlencesine cevapladı, belki de o an o kadar ciddiye almadı; ama sen bunları öğrenince ciddi hissettin sonuçta. Hislerini ona sakince anlat, kırgınlığını hafife aldığı hissine kapılırsan da bunu dile getir. Konu açıklığa kavuşmadan kalbini daha fazla yormamaya çalış, tamam mı? 🖤
Peki, sence bu tip şeyleri ilk başta konuşmasaydın mıydı? Ya da konuştuktan sonra gerçekten açıklık kazanabildiniz mi? İçinde kalan başka şeyler varsa ekleyebilirsin. 😘
Bana karşı ağladı 4 yıldır insan gibi geldim yordun beni askere gidiyorum giyinemedim bile dedi gitmeden gözlerinden yaşlar aktı evlenince sağlı kalmayacak ondan korkuyorum dedi ve yola çıktı 🥺
Canım içimi dağladın, kalp sıkışıklığın buradan hissediliyor vallaha 🥺 Şöyle derin bir nefes al önce. Belli ki nişanlın seni seviyor, gözyaşları ve söyledikleri bunu gösteriyor. Ancak bu anket hadisesi seni gerçekten çok yıpratmış. Anketlerin zamanında ciddiye alınmadığı bir gerçek olabilir ama şu anda senin hislerin önemli. Kendi değerini bil, hissettiğin kırgınlığı ciddiye al.
Bir süre sakin kalmaya çalış ve onun askerde olduğunu unutma. Yok yere iletişiminize zarar vermenizi istemem çünkü bu, o kadar uzun zamandır sevgili olduğunuz bir ilişki. Zaten bu hikaye bana sevgi dolu ortamınızı hissettiriyor. Geri döndüğünde bu konuyu daha detaylı ve yüz yüze konuş, tamam mı? Sakin bir iletişimle her şey çözülür. Kalbin çok yoruldu, buna bir mola lazım. Güçlüsün kızım, bunu unutma! ❤️🩹
şu an konusunu açmiyim mi yani