Merhaba ben nişanlıma kırgınım kalbim açıyor?

Askere giderken bana instegram şifresini verdi biz 4 yıldır sevgiliyiz ve instegramdan katıldığı geçmiş anketlere baktım çok üzüldüm anketlerde yani story cevap anketinde

-sarışın

-sağdaki

-ayrılırım

-gözüm kayar

-güzel

-kendimden küçük biriyle evlenirim

bu tür anket cevapları vardı ve biz aynı yaştayız 1 haftadır kalbim sıkışıyor bu anketleri görünce ona az önce dayanamadım söyledim seninle ayrılıp barıştım haberin yok diye ne oldu dedi sen askerden gelene kadar söylemem yüz yüze tepkini merak ediyorum dedim sonra hadi bakalım dedi dayanamayıp söyledim ama sinirli değil rahat olsun açıklasın diye şakayla söyledim böyle mi cevapladın diye o nasıl oluyor falan dedi konu karıştırır gibi sanki ya da gerçekten anlatamadım bilmiyorum askerde olduğu için konuşamadık seslendiler duydun mu çağırıyorlar dedi öpüyorum dedi bende dedim gitti napıcam ben? Anket başka kız ekleme çıkartma olmadı hiç yanımda gizlemez de birşeyini normal de story falan atardı beni çok kavga ediyorduk annem nazar değiyor size koymayın kendinizi deyince o koymadı geçen gün askere giderken instegramını verdi şifresi dursun değiştirmicem dedi hala açık bende çok seviyorum çok napıcam bilmiyorum abartıyor muyum

Merhaba ben nişanlıma kırgınım kalbim açıyor?