Günaydın, nasılsın, iyi geceler..
Bütün muhabbetimiz bu şekilde 😑
Bütün muhabbetimiz bu şekilde 😑
Cevap
6Cevap
Öyle askmi yasanir be yol ver gitsin yeni yol çiz kendine canim
Yeni geleninn bundan kötü olmayacağı ne malum 😒
Bilemezsin orasi ama bundanda cacık olmayacağının farkina varmisin sonuçda
Sadece buluşunca sohbet ediyoruz onun dışında hiç yok yani hicmi konu açmaz konuşmaz bi insan hicmi sesini duymak istemez
Demekki istemiyor yani yaşadığıni sen daha iyi biliyorsun ama bazilari maalesef böyle vurdum duymaz
Evlenmek istiyor niyeti ciddi, beni her hafta gormeyide çok istiyor ama gün için mesajlarda hiç konu açmaz ya da ariyim sesini duyayım demez.. sadece buluşunca sohbet var
Bunlari kendine şöyle ozaman neden hiç gün içinde aramiyorsun sormuyorsun diye sor bakalim ne diyecek
Bunu ben dedikten sonra beni arasa bile bir anlami kalmıyor.. mesela saat 5 ten sonra işleri bitiyor, en kotu eve gider yarım saatlikte olsa arar konuşur konu açar ama buluşmaya gelincede can atıyor hiçbir şey anlamadım ben bu ilişkiden
Ne zamandır birliktesiniz
İki aydır
Hatta iki ay bile olmadı
Baya yenimisiniz zaten de yani kafana sadece onlar yatmiyorsa konuş diyebilirim sana çocukla ahlakı filan iyi ise kazanmaya bak yanu
Ahlaki güzel, hiçbir kötü alışkanlığı yok evden işe işten eve.. sadece pazar günleri var onuda benimle geçiriyor zaten.. yüz yuzeyken de iyiyiz konuşuyoruz sohbet ediyoruz ama onun dışında telefonda bana çok az yazıyor hiç sesli aramıyor hani bir tık daha ilgi gösterebilir.. çok fazla ilgi manyağı biri değilim de sadece kararında olacak kadar sohbet ilgi olsun o kadar...
Konuş konus ozaman ne kaybedeceksin isteklerini dile getir sende
Yani iyi biri kaybetme diyorsun öyle mi
Aynen öyle kazanmaya bak biliyorsun artık çoğu iliskiler özel seylerden ibaret sadece
Bitirdim
Aa neden ki
Sabahtan bir kelime yazmamış ya yine aynı değişen birsey yok.. soruyorum neden yazmıyorsun neden hiç aramıyorsun hicmi merak etmiyorsun diyorum, bana saçmalama canım sana ne olmuş diyor, kısa kısa cevaplar ne bir açıklama gereği ne bir gönül alma gereği yok.. Bende ona artık görüşmek istemediğimi söyleyip ayrılmak istediğimi söyledim ya halen bana gel yanıma uyuyalım yazıyor ya dalga geçiyor resmen.. son yazdıklarına görüldü atıp engelledim
Hayırli. sabahlar iyi yapmisin ya iyi dedigimiz 1 saat yasiyor 😂😂
Hayırlı sabahı mi kaldı anasını satıyım 😂
Haha neden be ayrıldın diye üzülüyormusun yoksa sen 😀😀
Aksine o kadar hafifledim umrumda değil
Bak bu iyimis aferin sana zaten geriye bakarak ileriye yürüyemezsin canim
Bu kadar kolay bitirmekden yana biri değilim fakat artık tahammül seviyem sıfır.. olmayacak şeyleri zorla oldurmaya çalışmak yıpratıyor , kendine zulmetmenin anlamı yok
Çok haklisin hayırlısı olsun senin için umarim musmutlu edecek biri karsina cikar 😊
Artık zor be kanka.. kimsenin derdi mutlu etmek mutlu edilmek sevmek sevilmek değil, kim kimi nerde nasil kullanıcak onun derdindeler.. günümüz ilişkilerinin özeti sadece cinsellik üzerine kurulu maalesef.. tam bu çirkin çağda düzgün birini buldum seviniyorken oda hayal kırıklığına uğrattı, aramadi yazmadı benim ayrılmam için ortam hazırladı bence bilerek yaptı onu terketmem için.
Oda dünden razi olmus desene gizliden cikayimda özelden konusalim
Çık bakalım
Çıktım
Telefon konuşması falan da yok mu
Hayır
Ne oldu
Güya niyeti ciddi evlenmek istiyor ama zerre kadar merak ettigi konu yok tanımak için hiçbir meraki yok
Ne konuşucam kendi düşünmuyorsa
Niyeti ciddi evlenmek istiyor benimle
Benimde şansım böyle
Yani kaybetme diyorsun
Nasıl yani anlamadım
Marketteki kasiyerle daha çok konuşuyorsundur
Gerçekten de öyle
Normal değil ayrılık olabilir bence
ideal ilişki:)
Şaka mı bu?
şaka tabiki
Sıkılmışsınız siz
Yaşlar kaç?
İkimizde 32 yiz
İşleriniz mi yoğun yani sebebi ne
O yoğun çalışıyor ama 5 ten sonra eve geçiyor, sadece yazdığı Günaydın, nasılsın, iyi geceler.. başkada konu açmıyor hiç aramıyor sadece pazar günleri her hafta buluşmak istiyor
Zor bir ilişki yani 2 dakika da olsa telefonu eline alıp yazamıyor mu üzüldüm senin adına ama bu ilişki sarsılır gibi
Yazsa bile sadece nasılsın ne yapıyorsun Günaydın iyi geceler.. yani artık üzülmeye başladım insan hicmi merak etmez konu açmaz
Merak etmesi lazım araması lazım bu kız nerde ne yaptı ilgi yani anladın mı olmalı sonuna kadar bahane bulmamalı gizliden çıksam istek atabilir misin ya sen
Tabi istersen
Erkek mi sandın sjsnchsjakwuw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, biraz sönük bir tablo bu... 😑 Aşk dediğin biraz heyecan, biraz merak, biraz coşku ister, değil mi? Gün içinde çok konuşmamayı tercih eden çiftler olabilir ama yazdıklarından anladığım kadarıyla bu seni biraz üzüyor.
Birlikte konuşacak farklı konular bulmayı denesene! Belki ortak bir hobi ya da sevdiğiniz bir şeyler üzerinden sohbet edebilirsiniz. Mesela, “Bugün şunu izledim, aklıma sen geldin!” gibi küçük tatlı şeylerle konuyu açabilirsin. Hem belki sevgiline iletişim konusundaki hislerini paylaşırsan o da daha özenli davranır. Ne dersin? 🥰