• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatilip aldatilmadigimi nerden anlarım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Nerden nasıl anlarım
Aldatilip aldatilmadigimi nerden anlarım?
Aldatma Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

çok basit şüphe duyuyorsan ona belli etme. buna rağmen şüpheli davranışlarda bulunuyorsa aldatıyordur.

ona belli etmişsen.. aldatsam mı diye düşünüyordur. çünkü seni cepte göreceğinden bunu yapabilir. ama öncesinde seninle neler yaşadığına bakalım. öpüşme, sevişme, cinsellik hangi seviyedesiniz? öpüşmeden öteye gitmediysen aldatılma ihtimalin çok düşük. benden demesi.

ama vermişsen geçmiş olsun.

0
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır öpüşme olmadı temas etmiyoruz fazla sarılma en ufak öpme de yok ama olucak ilk sevgilim oldugu için alismam zaman aldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cinsellik falan öyle şeyler yaşamıyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

o zaman yersiz bi şüphe.. asla şüphelendiğini belli etme.
      ama yok ben rahat olamıyorum diyorsan gizlice telefonunu karıştırmayı dene. seni seviyorsa sorun etmez.
      bende öyle olmuştu vaktiyle. kız takip ettiğim kızları tek tek kim diye sormuştu. tanımadıklarımı takipten çıkarttırmıştı. hiç sorun etmemiştim. çünkü ben de ondan istesem yapacaktı biliyorum. hatta istersen komple kapatayım demişti. ilişkide güven sorunu varsa ne yap ne et çözmeye bak asla ama asla içine atma. sonra kendi içinde büyütüp patlamasına şahit olursun maazallah.

sevişme seviyesine asla geçme. kuytu bi köşeye seni getirip Şapur şupur öpmesin. kritik eşik bu. ikinizde azarsınız sonra.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Telefonunu vermiyor elime hesabında da hiç kız yok instagraminda hiç kız yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Son bulusmamiz da telefonu hep cebindeydi ve farkettim almak istedim asla vermedi baya cebellestik vermedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

oooo zaman aldatmış bildiğin.. ben aldatmamıştım. ama ondan önce yazıştığım kızların mesajını görmüştü.. tarihinide görmüştü.. devam etmemesini bakmamasını istedim. çünkü utandım. ama tarihi görmüştü ondan çok önceydi.. bende böyle bi durum için cebelleşmiş elinden telefonu almıştım.. bu durum çok kötü bi durum direkt ayrıl.. ah be kızım. seni çok iyi anlıyorum. ayrılmak isteyip kıyamayıp ayrılamamak noktasında kalmışsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne olduğunu bilmiyorum şeyi düşündüm erkek belki göstermek istemediği şeyleri vardır diye düşündüm şahsen ama tekrar yaparsa durum kötü olacak hee tekrar ki bulusmamiza kadar uygulama indirip de saklamazsa tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

telefonunu göstermeyen erkek aldatıyordur net. görmemen gereken şey ne olabilir? sevgilin dediğin kişiye karşı şeffaf olacaksın herseyini bilecek.. dürüst olacaksın. bak bu dediğim önemli. sonra içine atmaktan kafayı yersin. uykusuz kalırsın.. kilo alırsın stresten.. yaşadım benzer bi durum ve içime attım. sonuç bombok oldu. çözmeden devam etme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kardeşim bende böyle düşündüm adam öyle sakladı ki yani hani caktirmadan saklarsın orası ayrı ama resmen bile isteye kaçırdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tekrar buluştuğumuz da aynısını yaparsa daha görüşmek istemediğimi soyluycwm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama uygulama indirip saklar mı ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

uygulamayı siler ruhun duymaz.. apple kullanıyorsa arama kısmına abonelikler yaz gelen yerden Tinder aboneliği almıştı kontrol et.. ama bu bişeyideğiştirmez. bilmediğin bi instagram hesabı vardır oturum açık kalmıştır mesela bunu görmemeni istiyor olabilir.
      bununda yolu mevcut oturumdan çıkış yapıp gelen ekranda kayıtlı diğer oturumları görmek olabilir.

ama herseye siledebilir.. o gün ısrar edecektin ya ayrılıyoruz ya da göstereceksin diyecektin. şimdi hep için içini yiyecek onu diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kardes tinderdan değildir onlardan yapsa bana soğuk davranmazdi çünkü gelip geçici tek günlük konuşmalar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçi 3 gün önce çok iyiydi gözlerinin içi gülüyordu konuşurken sonra birden bakislari aliklasti belki bana da kizdigi şeyler olabilir bazen kızınca öyle yapıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama son zamanlarda ozguven gelmiş havalardaydi tuhaftı son bulusmamiz da daha doğrusu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Watsaba girmemi istemedi herhalde bilmiyorum artık wp ye baksaydım bende şey düşündüm bir dahaki buluşmaya kadar wp yi saklamayı başarır mi acaba mesajları saklar mı öyle uygulama varsa diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

işler ciddiye binmeye başlayınca aklında bi başkasıda varsa kafası karışmıştır.. işyerine gittin mi hiç? bi gün sürpriz yap git instagramından birlikte foto paylaştınız mı hiç? bak bunları yaşamadan nasıl güvendin bu herife. baban yok mu kızım senin. bak babasız kızlar senin kafanda genelde oluyor. sevgiye aç oluıyor ve hata yapabiliyor. o yüzden bi ilişkiyi gözen geçir bakayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uzun süredir beraber değiliz 5 aydır beraberiz babam da var ayrıca ama yok paylaşmadı şu an paylaşmasını da pek beklemedim çünkü yeniydik diye zamanla olur diye düşünüyorum annesiyle tanışınca iş bir tık daha oralara gelince aceleyle bunu yapmaya doğru bulmuyorum çevresi az çok biliyor kardeşi falan da ama bildiği halde yapan da var tek sorun bu değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Instagramda kız takip etmiyor takipçisi de yok varsa wp de vardır wp de de çok fazla insan var paylaşmaz bende gizlice paylasaam kizabilir aslında iyi olurdu ama kizabilir o yüzden paylaşamam galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ondan gizli yaparsam kizabilir yani orada bir durum paylaşsam benim olduğunu gösteren çok rahat varsa da biseyi ortadan kaldırmış olurum aslında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ondan gizli senin paylaşman değil onun paylaşması konu. o sana ne kadar aşık emin mi değil mi bunun ilanı bu. aşık erkek paylaşır. sen aşıksın belli ki. herif telefonunu kaçırmış ne saklayacak sen görünce terk edeceğini bildiği şeyi. gözün kör olmuş aşktan. benzer bi durumda ben yaşamıştım. ah be kızım. ah.. aşk meşk bunlar değene denk gelmiyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her şeyin zamanı oldugluna inanıyorum instagramdan kızları cikarmasi beni etkilemisti simdi wpsainda dünyanın insanı var paylaşır mi bilmiyorum bilemiyorum zorla da paylaştiramam hee paylaşır ama belki mevcut kişiyi silmistir rahatlıkla paylaşır bilemiyorsun erkek bu bu yüzden koşul sunucam ve bundan sonra telefonuna istedigm zaman istediğim şekilde ulaşmak bakmak istedigimi soyliycem herhangi bir yere de girebilirim ama o telefona istediğim anda bakabilecegimi soyliycem yok kabul tmezse de bitiricem güvensizlik girince araya insan ister istemez bunu yapmak istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

He o zamanakadae mesajları gizlemezse tab

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah aşk böceğim, bu his genelde kalpten gelir ama işaretler de gözbebeklerinde gizli olabilir! 😊 Şimdi, sevgilin aniden telefonunu senden saklamaya başladıysa, sürekli bir "yoğunluk" hali içindeyse veya ilgisi azaldıysa biraz dikkatli ol. Ama şüphelerini doğrudan sormak, doğru bir başlangıç olabilir. Unutma, iletişim bir ilişkiyi kurtaran şeydir! ❤ Sen hiç aldatıldığını düşündün mü ya da böyle bir şey yaşadın mı?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

9

Cevap

• T0LGA1
    T0LGA1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.

Bir şeylerden anlayamazsın kalbine doğmuşsa geçmiş olsun aldatılıyorsun hadi selamünaleyküm

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kalbime doğması ayrı ama emin olamıyorsun

Yorumla
    • T0LGA1
      T0LGA1
      1 yıl

Böyle hallerde insan en çok kendini kandırır kendini inanmak istediğin şekilde yoluna devam eder ama düşünüyorsan bir şeyler vardır unutma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tekrar bulusucaz eğer telefonunu yine saklarsa bitiricem

Yorumla
    • T0LGA1
      T0LGA1
      1 yıl

Ooo telefon sallanıyorsa buluşma bile :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğru bu seferlik affettim belki erkeksel şeyler olabilir diye diğer bulusmada bakicam ne yapacak ama uygulama indire de bilir

Yorumla
    • T0LGA1
      T0LGA1
      1 yıl

Sen böyle kafayı yersin önüne yoluna bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Niye kafayı yiyim çözemeye çalışıyorum

Yorumla
    • T0LGA1
      T0LGA1
      1 yıl

Sen kalmak için bahane arıyorsun çözmeye çalışmıyorsun

Yorumla
  • vazgecen99
    vazgecen99 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

üzerinde saç bulamazsın ama gözlerinde kendini görmüyorsan geçmiş olsun

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normalde goruyodum 3 gündür tuhaf

Yorumla
    • vazgecen99
      vazgecen99
      1 yıl

Kanit istiyorsan sağlam inandırıcı bir fake hesap aç oradan takip et ekstra çünkü sana storyi gizler ama onu bilmediği için gizlemez sende yakalarsın. Bu arada hissettiysen geçmiş olsun kanıt bile arama bence biri bana yazdı demen bile yeter otmesi için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biri bana yazdı derken nasıl yani anlamadım ya istesem bende ottururum de soyleyecegi şeylerden korkuyorum bunu kaldıramam galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya hiç kız takip etmiyor ki birisiyle olsa bile takip etmediği biri için hikaye paylaşmaz takiplestigi kiz yok

Yorumla
    • vazgecen99
      vazgecen99
      1 yıl

Aldatılmaya mahkum kalmaktan daha iyi duyup bitirmek buna emin ol kendini degersizlestirme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten ben ona yol vermezsem eğer böyle bisey varsa o bana yol vericek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben şey yapmayi düşündüm yanına gittiğimde eğer telefonunu yke saklarsa konuşmuyoruz bitiricem

Yorumla
    • vazgecen99
      vazgecen99
      1 yıl

O zaman sen ver 💪🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabi uygulama falan indirmediys3

Yorumla
  • Clayde
    Clayde Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

ilgilenmez seninle vakti olmaz seni umursamaz ve bunları hissedersin

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa biara öyleydi işi gücü sıkıntısı var dedim geçti cumaya kadar çok güzel konuşuyorduk cumadan sonra birkaç gündür değişik davranmaya başladı eski ses tonu bakışları hiçbir şeyi yok

Yorumla
    • Clayde
      Clayde
      1 yıl

ayrıl seni kaybetmeyi göze almis sen ondan sogu diye elinden geleni yapacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ailesiyle tanistiracak

Yorumla
    • Clayde
      Clayde
      1 yıl

Tanistirdi benide onemli olan sana davranislari. tecrubem soyluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen ne yaşadın ne oldu ki

Yorumla
    • Clayde
      Clayde
      1 yıl

ailenle tanissa bile seni goklere cikarip bir anda yere indirebilir dikkat et. onemli olan dedigim gibi sana olan davranislari ailenle tanismasi guzel ama onemli olan sana saygisi sevgisi aski ve davranislari bir kez tereddut ettirmesi bir kez kendinden suphe ettirmesi bir kez kafani karistirmasi bir kez tek bir kez bile seni uzmeye calistiysa mutlu olamazsin onunla hicbir konuda bunlara dikkat et bir kez iki kez diyip gecme oyle yapmak istemedi aslinda ya diyerekte basitlestirme detaylara takıl. hersey detaylarda. bir erkek hangi durumda olursa olsun her zaman onceligi sen olmalisin. bunuda hissetmelisin hissettirmeli hayatinda kacinci planda oldugundan emin olmalisin. sevildiginden emin olmalisin art niyetli olmadigindan seni gercekten seviyor mu asik mi heves mi sahip olma arzusumu. bagimlilik misin yoksa toksik bir hayal urununun urunumusun bunlari cok iyi ölç ve anla gözlemle. tanışmak bazen her anlamda tanışmaktir yuzeysel olarak birini tanıyamazsın herseyden once seven bir erkek asik olan erkek seni asla yanilgiya dusurmez senin dusuncelerini zedelemez. dikkat et

Yorumla
    • Clayde
      Clayde
      1 yıl

o senin ailenle degil sen onun ailesi ile degil onunla bir yola cikacaksin bunlar önemli. detaylara takıl. ses tonu durusu bakisi kibarligi hersey cok onemli evlenince ask bitiyor kavrami gerceklesecekse romantizm bitecekse inan bana siradan bir evlilik siradan bir iliski yasarsin. hersey kac yasina gelirsen gel ilk gun ki gibi kalmali. sana her zaman ilk tanittigi kisi kalmasi sana baska bir profil karakter kisilik cikarmamasi seni hayal kirikligina ugratip guvenini kirmamasi bunlar cok onemli herkes erkek degil bazi erkekler adamdir ve sen bunu. anlamak zorunda kalmazsin onlar hissettirir yaşatır. herşeyiyle. köprüyü geçene dek kavramıyla asla yola cıkma. kendi sınırlarını koru kendinden ödün verme. seni degistirmek istemeyecek gercekten seviyorsa cunku iliskinin ilerisinde eger seni sevmiyorsa oyle bir ihtimali yasayacak olursan bunu yasatir oncelikle. kabul etme. kendini yorma sadece bırak. biri icin degismek zorunda degilsin. herkes herkesi her kosulda sevebilir ve kendinden daha fazla kimseye deger verme onu hayatinin merkezi yapma. meşgul ol bagimli gibi gorunme. yardim etmek istediginde kabul et ama sınırlarin daima olsun.

Yorumla
    • Clayde
      Clayde
      1 yıl

ve şunuda ayrıca asla atlama : ailenle tanışıyor evet ama seninle neden evlenmek istiyor? sana bunu çok net hissettirmesi lazım. Sana aşık olduğunu hissettiriyor mu senin için nelerden vazgeçebilir? senin için ne yapmak istiyor? senin için sadece senin için ne yapabilir?
      erkek bir kadına aşıksa o kadına her anlamda yatırım yapar bunu asla utanacak bir durum olarak görme. Senin için para harcar. gelecekten bahseder. geleceginde nerede olmak istedigini sana anlatır. fakat tüm bunları yapsa dahil asla kapılma. sadece bekle gözlemle kendini anlatmasına seni etkilemesine izin ver ne yapacagina ne yapmak istedigine seninle flört etmesine izin ver. ama kendini daima koru. yani onu tamamen anlayana dek senin dusuncelerine zarifce yaklasiyor mu seni gercekten onemsiyor mu bunlari inan bana görürsün. erkekler sevdikleri kadına kibar alçak gönüllü ses tonunu sana göre ayarlar omuzları daima senin yanında dik ama utangaçtır seni tanısa bile alfa olmaya çalışmaz havalı görünmek için seninle ters düşmez kötü şakalar yapmaz ciddiyetten uzak espriler yapmaz lavbalilik yapmaz çünkü senin düşüncelerin herşeyden önemlidir sana kötü bir izlenim vermemek için seni herşeyden korur kendinden bile
      herkes herkesle evleniyor
      bazıları kişisel ihtiyaçları sebebi ile
      bazılarıda evlenmek için evleniyor
      bazıları sadece seks için evleniyor
      kaç yaşında olduğu sana nasıl ve hangi kelimeler ile ulaşmaya çalıştığı seni hangi derinlikle sevdigi çok önemli. gerçek bir aşk menfaat üzerine kurulmaz seninle neden evlenmek istiyor senden beklentisi nedir hizmet mi eger sadece çamasir bulasik ev isleri icin evlenmek istiyorsa her halinden anlarsin mutlu olmak mi aşık olduğu için mi. bunlarada dikkat et. neye ihtiyaci oldugunu sana hareketleri belli eder. ilişkiler asla basit değil. bazen karmaşık ve detaylara iyi bakman gereken bir yer.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Keşke bunu en başından okusaydım yaa evet çok haklısiniz hepsine tek tek katılıyorum ama önceliği olduğunu pek sanmıyorum bunda netim yani önceliği değilim bence gerçi son aramızda 1 ay önce sorun olmuştu ondan sonra daha sık zaman ayirmaya başladı hakkını yemiyim ama birkaç hafta da 1 kere buluşuyoruz e hal böyle olunca ona rahat yaklasmam yanında acilmam biraz zaman aldı şu an bile utsnıyorum bazen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende bunu aslında düşündüm hayatında biri olsaydı beni ailesiyle tanistrmazdi diye düşündüm şahsen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yine de heveslenmemek lazım ya ben birde bana bugün güzelce zaman ayirdiysa en ufak bisey yaptıysa o bana birkaç gün yetiyor işi gücü olduğunda uykusu geldiğinde surat asmiyprum kızıyorum ama uzatmiyorum tabi bilmiyorum bakicam duruma telefonunu da verseydi her şey daha güzel olacaktı

Yorumla
    • Clayde
      Clayde
      1 yıl

her masum görünümlü erkegin içinde bir şeytan vardır erkek bu.
      dikkatli ol dedigim gibi kendini koru biz cok degerliyiz.

Yorumla
  • YezidinKizi
    YezidinKizi Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hissettiysen doğrudur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Son 1 aydır tuhaf

Yorumla
  • Phantaso22
    Phantaso22 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 84%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.

Şüphe ediyorsan aldatıyordur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Suphelendim ama net kanıt yok

Yorumla
  • Psikoavukatt
    Psikoavukatt Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.

Şüphelenme sebebin ne?

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Son zamamlar da tavırlarında degisiklik ve telefonu saklama

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      1 yıl

Geçmiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatıyor mu

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      1 yıl

Şüphe varsa ve şüphe bir temele dayanıyorsa aldatma vardır. Nerede şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ailesiyle tanistiracak yakın zamanda buna ne diyorsun

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      1 yıl

Normal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normal olan ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biri olsa tanistirmazdi bence

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      1 yıl

Onunla yatıyordur. Sevgili değildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten kızlar da yatmak için sırada bekliyor kim kendini kullandirir ki

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      1 yıl

Sen öyle san /)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle olsa hareketleri değişmez ki

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      1 yıl

Neyse kolay gelsin san a

Yorumla
    • ghereviz
      ghereviz
      1 yıl

kendini kullandırmaya hazır o kadar çok kadın var ki.. çok safsın telefonunu saklıyorsa %100 aldatıyordur başka ihtimal yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@ghereviz tekrar buluştuğumuz da telefonunu vermezse bititicem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uygulama falan indirmemisse tabi

Yorumla
  • blackhourse
    blackhourse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar hisseder bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

uyanık bırı mısındır?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bilmiyorum belki de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

burcun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Terazi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

soyle yapalım senle uzunca konusalımmı kanka dost gıbı

Yorumla
  • hermonesse
    hermonesse Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Hissediyorsan gerçektir

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hissediyorum ayrı ama kanıt yok

Yorumla
    • hermonesse
      hermonesse
      1 yıl

Kanıt aramaya çalıştıkça deli olursun ben oldum her gerçek bir gün gün yüzüne çıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Telefonunu sakliyor çıktığımız ilk aylar böyle yapmazdı son 1 aydır şüpheleniyorum

Yorumla
    • hermonesse
      hermonesse
      1 yıl

Diyorum ya kurcalarsan paranoyak olursun elbet ortaya çıkar saklı kalmaz ben yaşadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senin yaşın kaç? Taktı verir misin yan yanayken anlayabileyim

Yorumla
    • hermonesse
      hermonesse
      1 yıl

23 yaşındayım ekle istersen beni konuşalım

Yorumla
  • OrdinaryusProfDr
    OrdinaryusProfDr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Yaşlarınız kaç ki

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne yapacaksın

Yorumla
    • OrdinaryusProfDr
      OrdinaryusProfDr
      1 yıl

Evet ç

Yorumla
    • OrdinaryusProfDr
      OrdinaryusProfDr
      1 yıl

Evet?

Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl

davranışlardan

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

İstihareye yatarak

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Adama çip tak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

hareketleri ve konuşma tarzından anlayabilirsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasil peki nasıl davranir

Yorumla
  • Oguz26__
    Oguz26__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Çokdan aldatıldın

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne alaka şimdi

Yorumla
    • Oguz26__
      Oguz26__
      1 yıl

6. his

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kimin benim mj

Yorumla
    • Oguz26__
      Oguz26__
      1 yıl

Soru kimin adına sorulduysa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yan yanayken nasıl anlarım aldattigini

Yorumla
    • Oguz26__
      Oguz26__
      1 yıl

Ben tüyo vermem

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatilip aldatilmadigimi nerden anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Esimin aldatıp aldatmadigini nasıl anlarim? 14 cevap verildi
Aldatıldığimi nasıl anlarim? 36 cevap verildi
Aldatıp aldatılmadığımı nasıl öğrenebilirim şüphelendiğim şeyler var? 10 cevap verildi
Sahte mi nasıl anlarım? 9 cevap verildi
Aldatmadigimi nasıl ispatlarim? 7 cevap verildi
Aldatıldığımı nasıl öğrenebilirim? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨