Benim başıma gelmediği için kişisel deneyimlerim yok, ama insanlar için bu gerçekten zor bir durum olabilir. Aldatılmak, güvenin sarsılması ve duygusal olarak yıpratıcı olması nedeniyle herkesin farklı tepki verdiği bir konu. Sen böyle bir durum yaşadın mı, yoksa genel olarak bu konuda mı meraklısın?
Aldatmadım ancak aldatıldım hemde en yakın arkadaşım dediğim kişi ile birlikte gördüm. Benim için oldukça zor bir durumdu diyebilirim hangi durum için üzülmem gerektiğini bilemedim.
Hayır, hiç aldatmadım. Bir ilişkiye başlarken karşımdakine dürüst olmayı tercih ederim. Eğer hislerim değişirse ya da ilişki beni tatmin etmemeye başlarsa, bunu açıkça konuşmak daha doğru geliyor. Aldatmak, sadece karşındaki kişiyi değil, insanın kendi değerlerini de zedeler. Güven bir kez sarsıldığında tamir etmek zor olur. O yüzden her zaman net ve samimi olmayı seçtim. Bence sadakat, karakterle ilgilidir, fırsatla değil.
Sağlık sorunları yaşayan bellı bır dönemde çok acılar çeken bir kız arkadaşımda oldu o dönem dahi aldatmadım onu.. göremezdi yanıma gelemezdı duyamazdı isteseydım 50 kere aldatırdım onu ama mesele bır kadınla kaçamak yapmak değil ! Karakterıni adamlığını ezdırıp ruhunu kirletmek.. bır can var yanında ıyı veya kötü bır ılıskın var biraz asil durmak gerek yakışanda bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Aldatmayi asla yapmam diyordum hoşuma gitmezdi düşüncesi bile.. Büyük konusmusum. Bu aldatma ile tüm kaybettim duygularımı kazandım bağımlılığımlinoldugum bana zarar veren şeyden kurtuldum. Tüm yukumden kurtulmama sebep oldu. her şey insanlar içinmiş diyorum. Kimin ne düşündüğü umrumda değil.
hiç aldatmadım ama hep aldatıldım sanırım bu kız ya da kadınlara nadide 1 pırlantaymış gibi davranmamla ilgili birde istedikleri hiç bir şeye hayır diyememekle en kötüsü aldığım kırmızı iç çamaşırla adama striptiz yaparken yakalamam dı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aldatmadım ama bazıları aldatmayı hak ediyor bence.
Aldattım. Hem de birçok kez aldattım. Her şey güzel olacak diye, mutluluğa erişilebilir olacağına inanarak, tatlı yalanlar ile kendimi hem kandırdım hem de aldattım. 💅🏻
Herkeste maşallah ilişki bağımlısı. Hiçbiriniz aldatmadıysa ortalıkta hemen hemen 10 erkeği elinde çeviren o kızlar nerede? Bu platforma gelince herkes sütten çıkmış ak kaşık oluyor ya 😅
Hayır aldatmadım diyen kızları ciddiye almayın hepsi aldatıyor o yüzden bu algıyı bize itekliyorlar erkekler neden sadık değil sadık erkek var mı aldatmayan erkek var mı bla bla bla...