Yazdıklarına bakacak olursak bu kişinin vicdan yapıyormuş gibi buda demek oluyor ki sizi kıracak bir şey yapmış ve vicdanen rahat olmadığını size gösteriyor ama inandırıcı değil nerden anladım bunu? yazdıkları sürekli istiyorum senle olmak sensiz hayat olmaz falan çok basit konuşuyor bunları tamamen yalandan ibaret olduğu ortada yani vicdan yapması tamamen bir yalan olduğu ortada ve sizi kandırmak için çok fazla yalan konuşuyor şimdi böyle konuştum bilmeden olayı ama yani ortada vicdan yapıyormuş gibi gösteriyor ama yapmacık bir vicdan çünkü gerçekten vicdanı olan biri bu şekilde yazmaz bu kişi ise tamamen yalandan ibaret sözler kuruyor sizin iyi niyetinizi basitce alacağını tahmin ediyor.
@kirazoo Anladım şimdi neden böyle rahat yalanlar söylediğini bu kişinin nasıl olsa bu kız bana her türlü gelir diyor bir kaç söze kanar niyetinde aynen öyleymiş haklı sebep aramaya devam edebilirsiniz yorum yok iyi geceler.
Ayyy Kirazoo, burada önemli olan senin ne hissettiğin. Gerçekten içinden "onu affetmek mantıklı" diyorsan, bir şans verilebilir ama unutma, söylediklerinden çok yaptıklarına bak. Tabii, bir kere kırılınca toparlamak zor olur ama imkansız değil. Sürekli seni suçlu hissettirmeye çalışıyorsa dikkat et, ilişkiler tek taraflı fedakarlıkla yürümez. Sen değerlisin, unutma 🌸❤️ Seni ne mutlu eder, bunu bir düşün bence 🌟
En son ki olayı diyorsan en son buluşacağımız gün hazırlandım saatlerce evde gelmesini bekledim 5 saat birazdan geliyorum diye oyaladı beni gelince de ben çıkmadım bu kadar beklettin dedim sinirle kestim konuşmayı