Tabiki ister. Herkes sıfır araba ister. Kim ikinci el ister. Şöyle düşün senin sıfır araban olsa nasıl kullanırsın ikinci el araban olsa nasıl kullanırsın. Tabiki ikinci eli hor kullanırsın. Hor kullanılmak istemiyorsanız jiletininizi actirmayin
1
12 Yorumla
Soran
1 yıl
ben kimseyle olmadım da bazı erkeklerin bakire kız istemediğini biliyorum maalesef
Yio bakirelik diye bir şey yok , millet uzaya çıktı buna mı takılıcam benden önce istediğini yapmış olabilir insanları sikilip sikilmemesine göre yargılamıyorum zekaya bakıyorum
bakirlik ve bakirelik vardır. ilk kez biriyle birlikte olana kadar bakirsindir bu kadar basit. zar falan yok o ayrı. ben de sevgilimin kimseyle yatmamış olmasını isterim. zeka önemli de şeyini her yere sokan adamı evime mi alcam yani😄
Bu senin görüşün seks yapıp yapmaman önemli değil herkesin istekleri zevkleri doğruları yanlışları farklıdır ama bu yüzden terk edileni de ilk defa görüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ister de test etmeden anlayamayız kiiii test edene kadar kadın ne derse tabi olmak zorunda kalıyoruz o yüzden: )
başkasını bilemicem ben kendim için sordum
Değilseniz de diktirirsiniz ne olacak hı hı : )
Tabiki ister. Herkes sıfır araba ister. Kim ikinci el ister. Şöyle düşün senin sıfır araban olsa nasıl kullanırsın ikinci el araban olsa nasıl kullanırsın. Tabiki ikinci eli hor kullanırsın. Hor kullanılmak istemiyorsanız jiletininizi actirmayin
ben kimseyle olmadım da bazı erkeklerin bakire kız istemediğini biliyorum maalesef
Onlar erkek degildir. İki gün sonra döndüklerini goreceksin
Insanlari arabaya benzetmen cok itici
İnsanlarda araba gibi davranmasin o zaman
Benzettiginiz icin davraniyorlardir
Kızım biz kimseyi benzetmedik. Onlar ne ise biz onu gördük. Bir tane temiz kız göremedik. Maşallah herkes motor olmus
Doğrudur 🥹🥹
Eee ne o zaman
Dindar olanlar bilemi temiz degil diyosun
ya da gorunem mi demeeliyim
Gorunen *
Hickimse temiz degil
O devir bitti artık doğru olsun bence önemli olan odur
Ciddi ilişkide sanıyorum bakire olması daha çok tercih edilir
Aslında yüzeysel zevkler yaşamak için de çok özeldir bakire bir kız
Çoğu kişi açılışı kendi yapmak ister. Bekareti takmayan erkek de olabilir ama kesinlikle bakire olmayacak diyen yoktur yani
Erkek bakirse ister. Ama genelde çoğu erkek bakire kız istiyor
Yio öyle bi arayışım yok
peki sevgilin öyle olsa sorun eder misin
Yio bakirelik diye bir şey yok , millet uzaya çıktı buna mı takılıcam benden önce istediğini yapmış olabilir insanları sikilip sikilmemesine göre yargılamıyorum zekaya bakıyorum
bakirlik ve bakirelik vardır. ilk kez biriyle birlikte olana kadar bakirsindir bu kadar basit. zar falan yok o ayrı. ben de sevgilimin kimseyle yatmamış olmasını isterim. zeka önemli de şeyini her yere sokan adamı evime mi alcam yani😄
Bu senin görüşün seks yapıp yapmaman önemli değil herkesin istekleri zevkleri doğruları yanlışları farklıdır ama bu yüzden terk edileni de ilk defa görüyorum
Bakir erkek bakire kız ister benim gibi
Benim icin onemli değil.
Bakire istemeyen mldir
Bakire ister tabi istemeyen çok nadir
Erkeğe göre değişir
Her erkek istemez
Tabiki ister
Bence istemeli
istemeyen erkek etek giysin
Fark etmez bana