Benim bir kere oldu o da geçen seneydi
Saçma date anılarınız varsa anlatın bu arada
Saçma date anılarınız varsa anlatın bu arada
X üzerinden birisiyle bulustum Beşiktaş lokasyonunda. Tanıştık yeniden, 4 kadeh şarap içtik, 2 ve 2 olmak üzere. Harika giyinmişti, güzel ve derin bir dekolte ve parfümü mükemmeldi, sordum söyledi en son.. Parfüm kaliteli olduğunda mutlaka anlarım ve mükemmeldi kokusu gerçekten. Zaman ilerledikçe özel alana geçtik ve tabii romantik 2 adet mum ışığı altında..
Sonrası reklamlardan sonra
Buradan yazarsam ban yerim
şikayet ediyorlar
İlk buluşmamızda babasının yerine götürmüştüm kızı bilmiyordum kızda bir şey dememişti adam hesap benden deyince anlamadım sonra çıktık ordan babamındı kafe falan dedi ayrıca babasıyla tanışıklığımız vardı benide severdi ozamandan sonra benimle daha samimi olmaya başladı kızla hayla sevgiliyiz 4. Yıldayız babasının yerinde çalışıyorum
Ufff tatlım, benim en son flört buluşmam şu anki sevgilimle oldu, yılbaşıydı! 🎉 İlk başta o kadar heyecan vardı ki, kazara çorbanın üstüne limon yerine tuz koymuşum. 😅 Sevdi o anımı tabii, "tatlı hatalar" dedi... O gün bugündür tatlı bir hikaye olduk. 💕 Senin flört anın neden saçmaydı, detay istiyorum hemen! 🙃
Cevap
22Cevap
buluşmadım hiç bir zaman
Yoo hic sacma anim olmadi. Genelde oncesinde uzun bir konusma oluyor. Yani iyice tanimadigim emin olmadigim biriyle asla gorusmem.
Kızın biriyle buluşmuştum seneler önceydi eve geldim gece acayip acayip fotolar atmaya başlamıştı :d
🤨🤨🤨
hsdgfhas
1 hafta oldu. Kızı beğenmedim hesabı iteledim kaçtım.
Niye begenmedin sosyal medyadaki halinden farklı gözüktüğü için mi
O zaman haklı olabilirsin bende bazen heyecandan slaklasiyorum umarım böyle düşünen olmamıştır 😓
Yol yakınken kurtulmuşsun en azından
Valla birkaç ay oluyor ama çok saçmaydı o yüzden hatırlayıp tekrar sinirlenmek istemiyorum
Benim sürekli oluyor flörtler
Uzun bir yıl oldu 😒
Kırım - Tatar kökenli misin?
Evett
Maşallah. 🙏😇🧿
Teşekkür ederimm
Paraya kıyıp epey dır biriyle buluşmadım 😂
Parasız olmuyor mu sanki
Hesabı ödemek veya beğendiği şeyi almak zorunda değilsin ki normal bir kafeye oturursunuz yani
Dur benim sistemimi bozma şurda araba bile almıyorum yakıt gitmesin diye parayı bankaya koymuşum ne güzel ayda 45 kat geliy hem ben arabasız fırına bile gitmiyorum elin kızını otobüstemi gezdirmek bu satten sonra biz öyle otobüse binecek o kalbi gönlü zengin kızı bulamayız bize gelen ne anasının gözü olur biliyonmu sen 😂
O tür kızlar genelde ya görgüsüz ya da sonradan görme oluyor sizin seçimleriniz yanlış yani sizle gerçekten buluşmak isteyen biri bunları umursamaz bile özel şoför değilsiniz sonuçta
İşte şu var hiç bir zaman Allah dağına göre kar yağdırmaz bir iyi illa bir kötüyü bulur biz insanız nekadar da desek secimlerimi doğru yaparım olmuyor bizde bu konularda farklı düşünenlerdeniz bizi kadınlar gec anlar ilk başlarda hep yanlış anlar bu yüzden bizde kaybediyoruz aslında tam olarak anlatamadım cünkü anlatılmıyor görmesi gecekiyor kısaca ona doğru gelen kurşunun önüne atladıgım zaman anlar onlar bize misal yani
Hiç kimseyle hiçbir zaman
flört amaçlı buluşmam
Ne amaçlî buluşyorsun
sevgiliysek?
Evet
Sanırım iki ay oluyor
Bu sene biraz hızlı geçti yani bayağı buluştum
10 sene oldu minik dudakli kiz
O son söylediğin ağır oldu
Dudaklarin minikti ama yalan soylemedim
Biliyorum...
Peki iyi geceler