Nişanlım şu an askerde benden izin istedi Antalya da asker sonrası tatil için ne yapacağım?

Nişanlımla 4 yıldır sevgiliydik 5 aydır da nişanlıyız şu an askerde erkek kardeşi yenge abimin askerlik bitince tatil yapıcaz Antalya da dedi ona sordum gülüm bende şimdi öğrendim bunu dedi ben istemiyorum aslında orada teyzesi ve kuzenleri var kuzenleri evli ama eşleri de kendileri de dansöz ortamından çekinmeyen geniş insanlar ben korkuyorum götürüler giderler diye kalbim sıkışıyor nişanlımla konuştuk gitmek istiyor şakaya vuruyor o dansöz işini bende şakayla karışık kuzenin ablan böyle seni götürmek isterse ablanı dansöz yapar oynatırım be güzel örnek anlasın diye şaka da para taktırırım dedim şaşırdı ama tepki vermedi gülü ben ciddiyim şaka sandı napıcam bilmiyorum kardeşi tatile gidicez yenge haberin olsun dedi gidin askerden gelsin de önce gidersiniz dedim ama gram güvenmiyorum kardeşine de Antalya’daki kuzenlerine de napıcam

Nişanlım şu an askerde benden izin istedi Antalya da asker sonrası tatil için ne yapacağım?