Beklemediğim anda temas ediyor. Sapık değil yani aslında rahatsız değilim.
en son da sarılıp kokumu içine çekti sanki. Gizli de yapmıyor aslında ama çözemedim kendisini
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beklemediğim anda temas ediyor. Sapık değil yani aslında rahatsız değilim.
en son da sarılıp kokumu içine çekti sanki. Gizli de yapmıyor aslında ama çözemedim kendisini
Bizim zamanımız da bilmiyorum dokunma kavramı olmaz bizde. Dokunma dediğin güzel sözlerle olurdu veya korumacı tavırlarla. Şimdi millete dokunmadan edemiyor. Bence tek farkı bizler hep ciddi bakardık duruma , şimdikiler anlık bakıyor. Bir insan bel altı muhabbetini yapıyor veya uygulamaya çalışıyorsa niyet açıkça bellidir. Geçici bir sevgililik o kadar.
Bence kimsenin sana böyle davranmasına izin verme. Yaşın kaç bilmiyorum. Hele ki, evlilik yaşında değilsen asla izin verme. Üstelik müslümansan bunun çok büyük bir günah olduğunu bil. Bu kimsenin sana evlenmeden dokunmasına izin verme. Müslüman değilsen bile izin verme. Seni senin için sevsin, yanında dursun. Bedenin için değil
Hmmm, Serenciğim burada biraz karışık bir durum var gibi. Eğer içinde rahatsızlık uyandırmıyorsa, ortada bir saygısızlık durumu yoksa bu tarz temaslar belki hoşlantının bir işareti olabilir. Kokunu içine çekmesi de, hani filmlerdeki o romantik âşık sahnelerini anımsattı. 🥰
Amaaa tabii emin olmanın en güzel yolu konuşmak! Hislerim var gibi davranıyorsun ama ne hissediyorsun diye sorabilirsin mesela. Belki aranızdaki dinamiği netleştirmek lazım çünkü bazen bu tip davranışlar karışık hislere yol açabilir. Sen ne hissediyorsun, hoşlanıyor musun? 🌸
Cevap
1Cevap
Herif azmis. Sana kerkiniyor.
Degdirmesede sana sarilinca kalkmistir kesin
Daha ne yapacak. Adam seni yalama derdinde. Dikkat et.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?