kariyerimin saglam olmasini istiyorum ailem arkamda 19 yasindayim zaten sevgili islerim rast gitmiyor aradikca bulamiyorum kendime gore birini evde kalmaktan korkuyorum ileride
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evde kalmak nedir ya hangi devirde yaşıyoruz. bu saçma korku yüzünden bir çok kızımız saçma sapan adımlar atıyor. kalmazsın evde mevde sen kariyerine odaklan
kariyerime odakliyim zaten ama kendimi sanssiz hissediyorum bu konuda
daha çok küçüksün senin yaşlarında hemen herkes böyle hisseder.
evet ama dogru durust erkek kalmadi gibi hissediyorum herkes ciksrci
erkeklerde kızla riçin aynı şeyi düşünüyor. zaten mesele sana uygununu bulmak. ve bu işler biraz kısmet işi.
dogru kizlar da bazilari oyle ben bu dunyaya gore cok masum canım kalmisim galiba
zamanla ayak uydurmaya başlarsın. kişinin kendini eğitmesi bunu da içerir.
Ulan yaşı geçtim sevdiğin yoksa ne evlenmesi ne evde kalması
kendi hauatimi kurmak istiyorum
Kalmazsın daha hayat yeni başlıyor sadece acele edip hata yapma seni kullanmaya çalışanlardan uzak dur
zaten durust insan kalmadi ki erkeklerim gozu hep disarida kimseye guvenmiyorum
Haklısın öyleler ama çok nadir de olsa dürüst olan var, karamsarlığa kapılma bi gün hiç beklemediğin bi yerde ve zamanda bulabilirsin o kişiyi
umarim oyle olur zaten aradikca bulunmaz kendiliginden olmasi en dogali
O zaman canını sıkma moralini motivasyonunu her zaman yüksek tut 🙂🙏
Aslında bana kalırsa erken evlenmek gerekiyo. Çünkü cinsellik olsun aşk olsun genç yaşta daha tatlı
bence de erken iyidir ama kariyerden hemen sonra
Kariyer falan hikaye. İnsan duygusal ve cinsel anlamda ne kadar mutlu olursa. O kadar kariyerinde başarılı olur. Sağlam duygular sağlam bir hayat sunar insana
doktor olucam okulum bitmeden nasil evleneyim
Ya anlıyorum seni. Evlilik doktorluga engel değil. Bizim toplumda böyle bir ön yargı var. Çiftler hem okuyup hem çalışıp hem evli kalabilir. Bunu başarmak zor değil. Ama bizde sanki evlilik herşeye engel gibi duuryor. Evlenirsin ama çocuk yapmazsın. İkiniz beraber hem çalışır hem okursun. Hayati niye geciktirir insanlar anlamıyorum. 30 dan sonra evlilik çok bir tat vermiyor. şu an mesela ben hiç evlenmek bile istemiyorum. Çünkü tattım herseyi
30dan sonra degil mezun olunca 25 oluyorum 25 idealdir iste tipi okumak kolay mi saniyosun nasil hem calisip hem okuyalim
Valla sen 25 de mezun olsan bu sefer kpss atama falan bekle derken 30 olursun. He olur mu olur. Ama dediğim gibi genç iken olan tatlilik daha farklı bence ben yaşadığım için öyle düşünüyorum
kral ne kpssi aq tipi bitirince direkt dr olup atamiyosun zaten 30u bulmam yani ayrica onune geleni becerirsen tabi zevk almazsin kendini esine saklaman gerekir o zaman her sey tatli olur
Tamam eşe sakla da. Nereye kadar sakliycan. İnsan ömrü zaten 60 yıl. 30 a kadar bekar kalsan. 30 da evlensen 10 sene pompa sonra yavaslamalar başlar. Hayat mi bu be :))))
insan omru 60mis muneccim misin sen aq her si kimi biliyosun hala takmis 30 yasina 20-25de evlenicem diyorum kart dayi hayat uckurundan ibaret degil cik biraz disari topraga bas sevgi gor ilgi gor
Valla sevgi diye bir şey yok. Bunu 30 dan sonra anlıyorsun. İnsan mutluysa bitmiştir
tamam kart dayicim her sey pompa git eskorta rahatla sen boş ver evlenme zaten omur dedigin 60 sene senin 25 yilin kalmis bari pompadan mahrum kalma
Kızım manyak mısın. Sana anlatmaya çalıştım sadece. ya da sen bilirsin ne diyim yaşa gör
bos konusuyosun
Ne halin varsa gör. Benden bukadar ne inanmak istiyorsan ona inan
Kızım siz niye böylesiniz ya ne kocası ne erkeği
enayinin birini kitleyecek
işte
bedava emeklilik
@çpkn_kuruFASULYE007 ben zaten zenginim kral
ilgiye muhtacim sadece
ilgiye muhtaçsın da
sürekli aynı kadına ilgi göstermek illa bir yerde tıkanıyor
@çpkn_kuruFASULYE007 ne demek tikaniyor serefsiz sizin gibilerin gozu hep disarida allah belanizi versin
İlerde evde kalmaktan simdiden mi korkuyorsun
evet
19 yaşında evlenenlerin hepsi 30undaboşanıyor
Beklenti çok abi insanlar özendiği şeyler fantezi aldatmak o yüzden uzun evlilikler var
@Asfgfdff beklenti şu enayi adamı sömüreyim
evden kaçayım
en kötü nafaka laırım derdinde çoğu kız
Evet gel de evlen bunlar lâ 🤣
benim tek ustegim sevgi saygi anlayis sansim yok ki
türkçe meali köpek arıyor
sonra o köpektende sıkılıyorsunuz
yemezler
Herkes öyle söyler ama niyetleri Rabbim bilir bazen insan kendini anlatmadan nasıl biri olduğunu anlsrsın bazısı ise yalan söyleyerek takla atar 😁
@Asfgfdff allah hepinizin belasini versin bazi oro s bular yuzunden genelleme yapiyosunuz
Sana demedim ki olanlar için söylüyorum insan belli eder kim olduğunu yanlış anladın gibi 😃
@Asfgfdff pardon o zaman
Ama yinede şüphe duymuyor değiliz
Ben 23 yaşındayım hala bekarım
normal gibi
kızlardan hoşlanıyorum biraz
Ne yapıcam bilmiyorum
Kariyerini maddiyatını sağlama almadan evlenme
zaten oyle
Sevdiğin insan seni sever sorun o değil hayallerindeki birşeye gerçekleştirmek istediğin aman bağlı kalma
once doktor olayim da bi
kaç yılın kaldı
6 almqnsxhak
Kriterler neker
sevgi anlayis egitimli
Ne okuyosun
tipa giricem
Hadiinş
Okuyor musun
evet
Hangi bölüm
tipa giricem
Lise mi daha
hayir mezuna kaldim
Kaç binle kaldın
100k
Umarım kazanırsın
insallah
Hadi bakalım
Zamanla olur takma
olur dimi
Nasil rahatliyorsun biliyor musun kimlerin evlendiğine bak sonra kendine bak her turlu olur diyorsun
o da var cirkin bi akrabamiz vardi uni bile okumadi erkenden evlendi
Erken
umarim hayirlisiyla bi gun
Evet ama acele etme bekarlık iyidir gençliğini doyasıyla yaşa
bence evlilik daha iyi aile evinde hzuur yok bana
Evlilikde problem çok. yalnız yaşa o zaman
iste anca evlenirsem o evden cikarim