Çok detaycısın dedi Abuzerim😕 oysaki kendi umursamazdı😕😅 buyurun bakalım 💅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok detaycısın dedi Abuzerim😕 oysaki kendi umursamazdı😕😅 buyurun bakalım 💅

Kadınların detaycılığı ve erkeklerin umursamazlığı, ilişkilerde farklı zorluklar yaratabilir. Kadınlar genellikle ilişkilerde daha fazla ayrıntıya dikkat ederler; bu, duygusal bağ kurma ve iletişimde derinlik arayışını yansıtabilir. Detaycı olmak, bazen ilişkideki sorunları daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir, ancak bu durum aşırıya kaçtığında, partnerleri için yorucu hale gelebilir. Her şeyin mükemmel olmasını istemek, karar verme süreçlerini uzatabilir ve gerginlik yaratabilir. Öte yandan, erkeklerin umursamazlığı, bazı durumlarda rahatlatıcı olabilirken, diğer durumlarda hayal kırıklığına yol açabilir. Umursamaz bir tutum, duygusal derinlikten yoksun kalmalarına neden olabilir ve bu da partnerlerin kendilerini yalnız hissetmesine yol açabilir. İlişkideki bu dengesizlik, iletişim eksikliklerine ve yanlış anlamalara neden olabilir. Sonuç olarak, her iki tarafın da farklı yaklaşımları ve tutumları, ilişkideki dinamikleri etkileyebilir. Anlayış ve empati ile bu farklılıkların üstesinden gelmek mümkün olabilir.👍🏻
Kadınların detaycılığı ve erkeklerin umursamazlığı, ilişkilerde ve iletişimde zaman zaman sorunlara yol açabilen, ancak genellemelerden kaçınmak gereken konulardır. Her birey farklıdır ve bu özellikler, kişiden kişiye değişebilir. Hem kadınların detaycılığı hem de erkeklerin umursamazlığı, ilişkilerde ve iletişimde yorucu olabilir. Ancak, bu durum, kişiden kişiye ve ilişki dinamiklerine göre değişir. Detaycı bir kadın için, umursamaz bir erkekle ilişki, sürekli olarak bir şeyleri hatırlatmak, takip etmek ve düzeltmek zorunda kalmak anlamına gelebilir. Umursamaz bir erkek için, detaycı bir kadınla ilişki, sürekli olarak eleştirilmek, kontrol edilmek ve hataları yüzüne vurulmak anlamına gelebilir. Birbirinin farklılıklarına saygı duymak ve kabul etmek önemlidir.
Her iki tarafın da kendi özelliklerinden vazgeçmeden, ortak bir nokta bulması ve orta yolu izlemesi önemlidir. Sonuç olarak, kadınların detaycılığı ve erkeklerin umursamazlığı, ilişkilerde ve iletişimde zorluklara yol açabilse de, bu farklılıklar, doğru iletişim ve anlayışla aşılabilecek engellerdir. Önemli olan, birbirini olduğu gibi kabul etmek ve farklılıkları zenginlik olarak görmektir.
Anacım bana çok detaycısın diyorlar. Acaba feminen bir düşünce yapım mı var benim? karşımda ki kişi ilgimin dışında bir konu anlattığı zaman ben peşinen ilgilenmiyorum ve bu konuda konusmak istemiyorum dediğim için detaylara sokmuyorum. Ama ilgilendiğim bir konu ise detyaylara önem veririm...
Haha seni ben yetiştirdim ondan😅 babana çekmedin şükür.😅
Eheheh (kalp)
Çok teşekkür ederim güzel annem (mavi kalp)
Neyseki öyle huyum yok suç kadınlarda
😑😑
Adana maçtan çekildi hep siz kadınların suçu 🤭🤭
Oh iyi olmuş o zaman😅
ne güzel şow yapacaktık nankör adana :D
Eyvallah sağolasın
Cevap
24Cevap
Kadınların detaycı olması
Eşimin umursamazlogi beni psikolojik hastalıga yakalanmama sebep oldu anksiyete hastalığım var artık. Ve inannilmaz sinirlerim bozuk. Evde bir adamın yapacağı hicbirseyi umursamadi yaptığı tek şey çalışıpay sonunda maaşını alıp mutfak alışverişine çıkmak bunun dışında eve ait ne var ne yok umursamaz evde eşya bozulsun 6 sene yüzüne bakmaz , çamaşır makinesi bozulur bir sene dönüp bakmaz. Kombi bozulur ona beş yıl bakmaz. Lamba bozulur takılması lazım olur 13 yıl takmaz. İnanın böyle bir adam. En sonunda umudumu yitirdim ugrasmiyorum başkasıyla uğraşıyorum yerine başkasını koydum. Kedinle ilgileniyorum. Madem bu eve sadece maaşı geliyor o zamn maaşı ile ilgilenirim onun dışında onunlada ilgilenmiyorum artık. Yıllarca yıllarca konuştum umursamadi salagij teki bende bıraktım hiç bir şey soylemiyorum içip içip sızıyor
Bence kadınlar çok detaycı ve mutsuz olmaya çok elverişli. Aslında günümüz kadınları öyle eskiden kadınlar her şeyden mutlu olurdu şu an her şeyi sorun ediyorlar. O yüzden bir kadınla olması çok zor. He şimdi okuyan diyecek sen de ilgisizlik o bu ama çok ilgili biriyimdir çok düşünceli davranırım ama kadınlar genel olarak bunları görmez olmayana odaklanır bu yüzden de bir kadın arkadaşa bile katlanması uzun sürmüyor.
Detaycılık sanırım daha yorucu. Kafa yormak enerjiden çalıyor, gereksiz. İyi ki gamsızım :dd
Anlaşabilmek için gerekenler her ilişkide değişkendir, kadının ve erkeğin karakterlerine genelleme yaparak sonuç çıkartmak mümkün değil. Her kadın ve erkek farklıdır. Her kadın detaycı her erkek umursamaz değil.
Kadınların çok detaycı olması cidden yoruyor.
Erkeklerin de umursamaz olması kızı deli ediyor hshdhdhhdd
İkisi yarışıyor galip gelen kadınlar jsjjdjdjd
Haha😅
Erkeklerin umursamazkigi yorucu
Biz kadinlarin istediği bir çiçek merak edilmek ilgi güven sadık kalınması tartışmada Altan alınması
Çok bir şey değil bunuda çok görmeyin
Valla ben oğlak burcuyum. Cevabım oğlak. Kadın erkek fark etmez. Bu kişilik beni bile yoruyor. Takma işte kafana ne var yani evi bok götürse, saçma sapan hareketler yapıp seni rezil etse. Bir daha nerede görecek sanki seni boş ver dediğinde dinleyebilsem ama yok
Başak kadını boğa erkeği kıyaslaması gibi... biri hiç susmaz hep eleştirir hiç memnun olmaz... diğeriyle de yaşamak dediği bitkisel yaşam... ikisi de birbirinden beter
Bence biri etki diğeri tepki. Yani birinden yorulan diğeri oluyor. Biri azalırsa diğeri de azalacak. Neden sonuç gibi
Bence erkek umursamaz ve duygusuz olduğu için vız gelir tiris gider ama her iki şekilde de kadın yıpranıyor ve çabuk çöküyor
Tanrıya şükran, bana daha benden daha detaycı/umursamaz bir kul göndermedi. Ciddi challenge'lar var.
Şöyle bir erkeğin arabasını temizlettirir ya da temizler iken detaycılığı bir kadın temizlik titizliğinden ve detaycılığından daha fazladır.
Artık kimse kimseyi çekemiyor... en ufak olumsuzlukta tak sepeti koluna.. ilişkiler yalan dolan olmuş..
Umursamazlık başka bir olay ya aşırı yorar karşı tarafı
Kadınların gereğinden fazla detaycılığı diyorum.
Kadınların detaycı olması işsizlik gibi çoğu şeylerde sebep
Bu konu tartışmaya bile kapalıdır; Net kadınların detaycılığı...
Umursamayan kadın detaycı olmaz umursamayan erkekten de hibisey olmaz
erkeklerin duygu hissetmekten yoksunluğu daha yorucu
Evet işte ilgili olmuyorsunuz çoğu zaman
Bende hep tam tersi oluyo bu terste bi işlik var heralde akskdkdkdk
Ikisi de kadini yormuyor mu sonuc olarak? Detayciligimizdan biz yoruluyoruz. Umursamaz erkekte cileden cikariyor oyle yoruluyoruz. Erkege olan bir sey yok yine.
Detaycılığı daha yorucudur erkekler kadinlar kadar yormaz.😃
Erkeklerin umursamaz olduğunu düşünen gereksiz ayrıntılar daha sıkıcı.
Bir kadın olarak şunu söyleyebilirim ki bir erkeğin umursamazlığı
Kadınlara göre erkeklerin umursamazlığı, erkeklere göre de kadınların detaycılığı..
Her türlü biz yoruluyoruz, çünkü hem detaycıyız hem de umursanmayınca üzülüyoruz haliyle en çok biz yoruluyoruz. Erkekler zaten umursamaz
Tabi ki erkeklerin umursamazlığı. Hayır normal davransalar yine tamam ama bazıları davar gibi ya. Sadece yiyor içiyor sçıyor ve nefes alıyor
Bence detaycılık daha yorucu. Bende umursamazım zaten jdjajej
Erkeklerin umursamaz halleri daha yorucu bana göre
Kimsenin umursamazlığını falan çekemem direkt totoya tekme
Hiç biri erkek ve kadın beyni farklı bunu biliyorum bana umursamaz değil düz bakıp beyni o kadar yetiyo diye düşünüyorum
Her seyin aşırısı yorucu ya bence, hem mental olarak hem fiziki açıdan.
Umursamazligim adam öldürür yarisamazsiniz
Kadınların ki daha zor gibi jsfjs
Erkeklerin umursamazlığı
Erkeklerin umursamaz oluşu çok daha yorucu 💅🏻
Erkekler başlı başına sorun bence
Erkeklerin umursamazlığı tabiki
Her ikisi olabilir mesela
Detayciligi kesin
Detaylar her zaman yorar
kadinlarin detayciligi dicem ahshhaa
Fazlası zarardır, her ikiside
Detaylara boğarım.
Detaycılık ve alınganlık yorar
Umursamazlık yormaz ya detaycılık yorar sanki 😄
Umursamaz gamsız erkek benden uzak dursn
İki tarafın da sığ oluşu asıl yorucu olan şey.
Detaycılık dozunda güzel
Detaycılık bence nfkf
İkisi ölümüne kapışır
İkisi de birbirini anlamıyorsa bu yorucu
Umursamazlık
Detaycılık
Umursamaz erkek
Umursamazlık
Tam çözemedim
Her ikisi de
İkiside kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?