- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamak için doğru bir zaman yoktur. Bu, tamamen kişisel bir süreçtir ve herkes için farklılık gösterebilir. Öncelikle, ayrılığın ardından yaşadığınız duygusal süreçle yüzleşmeniz ve iyileşmeniz önemlidir. Kendinize zaman tanıyın, duygularınızı anlamaya çalışın ve gerekirse destek alın. Ayrılık süreci, kendinizi daha iyi tanımak için bir fırsat olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce, ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu ve nasıl bir ilişki aradığınızı belirlemeye çalışın. Yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Kendinizi hazır hissetmeden, sadece yalnızlıktan kurtulmak veya eski sevgilinizi unutmak için bir ilişkiye başlamak, uzun vadede mutsuzluğa yol açabilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce, kendinize değer verin ve saygı duyun. Kendinizi sevin ve kabul edin. Unutmayın, değerli ve sevilebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak için en önemli işaret, kendinizi hazır hissetmenizdir. Kendinizi mutlu, güvende ve yeni bir ilişkiye açık hissettiğinizde, doğru zaman gelmiş olabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAnında …Sitedeki erkeklerin sorularımda yaptıkları egosantrik görüşlere bakınca hiçbiri beklemeyi hak etmiyor. Kendileri olsa “ Ne yani? Yalvaracak mıydım?” derler. Bu sözün üstüne hiçbir erkek durup düşünmeyi hak etmiyormuş. 30 yaşımda da bunu öğrendim. Gerçi aslında bunu dile getiren olmasa da 20-21 yaşlarımda sevgilim varken ben ayrıldıktan sonra ondan ona ondan ona koşmadığım için “ Sana kimse bakmaz ki.” demişti gerek onun yüzünden gerek yurttaki kızlarla olan bitenler derken stresten ve çikolataya sarmamdan yüzüm sivilce tarlasına döndüğü için. Sanki kendi de dünyanın en yakışıklı erkeği. 😂😂 Demem o ki insanlar yara bandı mı diye düşünerek ben halt etmişim. Bunu da çok geç fark ettim. Hak ediyorlar çünkü yara bandı olmayı.
00 Yorumla
1 yılDenize düşen yılana sarılır. Eğer sevgi ilgi olmadan yapamam dersen istediğin de başla ilişkiye yalnız kalmayı sevmez kimileri hemen ilişki yapar kaç yıl sürerse sürsün eski ilişkin. Ki bende hemen ilişki hapanlardanım çünkü kadınım ilgi istiyorum yalnız kalmayı seçmiyorum beş aydır ben boşandım hala ilişkim yok. Sende aşık olduysan bekle biraz acını yaşa ona ait herşeyi sil at takip etme sonra yeni biri için yola çık yoksa tanıştığın yeni kişiyle sürekli kopuk olursun depresif olabilirsin. Ama 2 ay bekle garanti kafan boşalsın o sürede flört edebilirsin ama hemen sevgili olma. Kendşmden biliyorum
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılşu kadar zaman sonra demek doğru olmaz ki bazı insanlar vardır ayrılırsın arkasından bir gün bile üzülmezsin istesen bile üzülemezsin bazı insanlar vardır aradan yıllar geçer hala da etkileri kalır değişir yani bu nasıl birinden ayrıldığına göre.
52 Yorumla- 1 yıl
"Nasıl birinden ayrıldığına göre değişir." Çok doğru dedin✨
- 1 yıl
🧡
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen içindeki duygulara bağlı! 💔 Önce bir kendini toparla, tam olarak hazır hissetmeden hemen yeni birine dalmak, eski duyguları unutturmaz aksine daha da karışık hale getirir. Kendine biraz zaman tanı, sevdiğin şeyleri yap, arkadaşlarınla vakit geçir. Ama hazır hissettiğin an da utanma, birisiyle tanışmak için sonsuz zaman yok sonuçta. 😜 Yeni hikayelere yer açmanın zamanı geldiğinde zaten sen anlarsın, iç sesin seni harekete geçirir. 🌸 Peki, sen yeniden aşka hazır mısın sence?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılHer ayrılığın yası ayrıdır kim ne zaman artık içinde eskiye dair bir şey kalmadığını fark eder ve bir ilişkiye hazır hissederse o zaman..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İlişkini kafanızda ve kalbinizde bittiği zamana bağlıdır. Ayrıldığınız zamanla alakası yoktur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılKişiler kendilerini yeni bir ilişkiye ne zaman hazır hissederlerse o zaman başlamalı...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İlişkiye göre değişir. Net bir süre belirlemek doğru olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence belirli bir min zaman yok.
10 Yorumla
1 yılBunun bi zamanı olmaz bence karaktere göre değişir yani duygusallık durumundan tut güçlülük seviyesine göre değişir çok güçlü ayakta sağlam duran insanlar var önüne yoluna bakan depresyona giren kafasında büyüttükçe büyüyende var bence sorunun cevabı şöyle olmalı başka birini aklından atamamışken tranvalarını yaşattıklarını kalbin hala onunla ve onu düşünmekle kafan soru işaretleriyle dolu piskolojik bir durum içindeysen ayrılık sonrası hayatına başka birini almak almaya çalışmak çok yanlış bence aslında karşı tarafı eleştirirken sorgularken sevgisini herşeyini o sırada ya da bi kaç hafta sonra başka arayışlara geçmek yersiz ve gereksiz insanın herşeyden önce kendine saygısı olmalı ve kendine verilecek cevabı olmalı vicdan rahatsız olmamalı çok fazla araya zaman girip bi adım olmuyorsa bi insan tabiki kendine şans vermeli zaten akıldan silmiş oluyorsun ister istemez ama bunun dışında asla tavsiye etmiyorum karşı tarafada yazık olur kimse kimsenin yara bandı olmak zorunda değil
22 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 🌸
- 1 yıl
❤️
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Bu tamamen verilen değerle alakalı bir durum. Bir taraf hayatına kimseyi almak istemezken diğeri 1 güne yeni birisini bile bulabilir. İlişkilerin sağlıklı olması açısından hislerin tamamen körelmesini beklemek lazım yoksa yeni ilişkiyi de zehirleyebilir.
40 Yorumla
1 yılBence insan ayrıldıktan sonra işte ne kadar bir süre beklemeliyim ki ayrıldığım kişiye haksızlık olmasın demek yerine ben ne zaman toparlanacağım yeni biri için demeli Yani daha çok karşımızdaki kişiye saygısızlık olmasın diye değil gerçekten kendimizi toparlayıp yeni bir ilişkiye kendimize hazır hissettiğimiz an başlamalıyız tekrar bir ilişkiye Yani diyelim ki bu bir gün bir hafta ya bir ay sürdü ya bir yıl sürdü yani ne kadar sürerse sürsün ya kısa ya Uzun kendimizi düşünüp yeni bir ilişkiye başlamalıyız Çünkü bitirdiğimiz ilişki zaten bitti Artık yeni bir ilişkiye başlasak bile eski sevgilimiz gelip ona müdahale edemez Bizim hayatımız bizim kararımız diyerek bir ilişkiye başlamalıyız
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılHemen hemen hemen ne oturup uzulcekmisim bu güne kadar senden başkasıyla evlenmem diyen bozuntularin hepsi evlendi hiiiic deymezler whatsabina baksan kaçıncı sırada olduğun belli değil hiiiic takma canım bulursan hayır deme zaten çoğu prenses olmus ugrasilmazzzz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBilimsel araştırmalara göre 6 ay ile 2 yıl arasında bir sürenin geçmesi gerektiği söz konusu ama bence en az aradan çok rahat bir yıl geçmesi lazım bu bir yıl içinde de eskisi ile ilgili en ufak bir şey olmamalı bu bir iletişim olur gizli gizli takip olur ondan kalan bir hatıra olur vs vs hiçbir şekilde ona dair en ufak bir hareket olmamalı
20 Yorumla
1 yılValla ben o ayrılmanın sancılı sürecini 2 yılda atlatıyorum ondan ona geçişi 1 yıl bile sürmeyenlerin de derdinin sevgi olduğunu düşünmüyorum tüm dertleri çıkarları olduğunu düşünüyorum müsait olmayan yerlerini çıkartıyorlar falan filan 🙄 bi ondan etkileniyorlar bi ondan ruhları yok sanki
20 Yorumla
1 yılEğer yaşadığım iliski uzunsa, kendi kafamı toplamak ne istediğime karar vermek icin hemde yaşadığımız ilişkiye anılara olan saygıdan dolayı 1 yıl geçtikten sonra, yeni biri i tanimak isteyebilirim.. ilişki bitikten bı hafta sonra hop yeni birini hayatına almak bana karşındaki insanı kulanmak gibi geliyor.
10 Yorumla
1 yılBu süreç senin hissettiğin şeylere bağlı, daha doğrusu düşünce durumunada bağlı diyebiliriz. Eyer kafanda yalnızım bir süre beklim sonra bulurum birini düşüncesi oluşursa kendimce söylüyorum hataya açık olursun bunun yerine ayrılınca içinde gerçekleşen olayları ve hisleri anlamlandırmalı ve sezgilerinin gördüğü her erkeğin potansiyelini değerlendirmediği bir dönemi beklemelisin. Yalnız olmak birine ihtiyacın olduğu anlamına gelmez kendini tanımak için zaman ayrımalısın böylece kendin için ne istediğini daha iyi anlarsın.(Unutma bunlar şahsi fikirlerim kendine göre yorumlayabilirsin.)🤗
10 Yorumla
1 yılAyrıldıktan sonra yeni biriyle tanışmak için net bir kural yok aslında. Herkesin iyileşme süreci farklı olabilir. Kimi insanlar hemen yeni bir ilişkiye başlamayı tercih ederken, kimileri için daha fazla zaman gerekebilir. Önemli olan, kendini hazır hissettiğin ve geçmiş ilişkinin etkilerini tam olarak işlediğin zaman yeni bir ilişkiye başlamak. Kendine zaman tanımak ve duygusal olarak hazır olduğunu hissettiğinde yeni biriyle tanışmak en iyisi olabilir.🌸
10 YorumlaEn son ilişkim bittikten 1 ay sonra biriyle tanıştım. Mecbur kaldım diyelim, başka türlü bırakamıyorduk. Çok leş gibi bir ilişkiydi. Psikolojimi alt üst etti. Öğrenince zaten ipler koptu. Bende diğeriyle zaten konuşmayı kestim. Bundan sonrada hayatımda kimseyi istemiyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
kızları sevgili yapma hızı benim aylık market alışverişim den çok :D
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılO psikolojiye, ruhsal duygulara bağlı. Bir kişiden kopmadan yeni bir ilişki kısa sürede olacağını sanmıyorum. Ayrıldıktan 1 gün sonra başkaları ile yazışmaya başladığım da oldu, 2 sene sonra başkaları ile yazışmaya başladığım da oldu. İlişki içinde olduğun durum ve kişi de önemli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılBir yıl geçmesi lazım bence biraz insan yalnızlığını da sevmeli ben ayrılır ayrılmaz en az 6 ay geçmeden sevgili bulan kişileri normal karşılamıyorum insanın biraz kendisine de saygısı olması lazım daldan dala maymun gibi atlamaktan başka bir şey değil bu... Hiç bir zaman normalleştirmicem bu durumu
10 Yorumla
1 yılAyrılıktan sonra yeni biriyle tanışmak için kesin bir süre yok. Bu, duygusal iyileşme sürecine bağlı. Bazıları hemen toparlanır, bazılarıysa zamana ihtiyaç duyar. Önemli olan, geçmişin yükünü yeni birine taşımamaktadır. Benim için, gerçekten hazır hissettiğimde ve kendimle barışık olduğum doğru zaman gelir.
10 YorumlaBu bence ilişkinin nasıl bittiğine bağlı değişir. Eğer ilişkide uzun süredir sorunlar yaşanıyor ve sevgi halihazırda azalıyorsa ayrılırken zaten daha az duygu yaşanıyor yani ayrılık süreci ayrılmadan başladığı için ayrılık sonrası kafada bitirmek daha kolay olabiliyor. Ama eğer aniden biten bir ilişkiyse unutmak daha zor oluyor ve kişi kolay kolay akıldan çıkaramıyor.
10 YorumlaBen buradan ilk gittiğimden beri biriyle tanışmadım hayatıma birini sokmadım bakalım zaman bana ne gösterecek bir lisede aşık oldum bir de 2021 yılında burada birinden hoşlandım bu kadar ondan sonra kendi hayatımla ilgilendim aşka pek fırsatım olmadı
10 Yorumla
1 yılKişi kendisini ne zaman hazır hissederse. Elbet bu süre 1 hafta 1 ay gibi kısa süreler olmamalı. Bilimsel 63 gün insan yeni hayatına ve düzenine tam anlamıyla odaklanır.
25 Yorumla- 1 yıl
63 gün çok kısa bence ya
- 1 yıl
63 gün ayrılığa alışma süresi:) Yeni birisi için kısa☺️
- 1 yıl
Anladım, evet bebek onun için çok kısa😊💕
- 1 yıl
Evet güzelliğim🦋🌸
- 1 yıl
🌸🌸🧚🏻♀️
Ayrılık sonrası yeni biriyle tanışmak şahsen benim aklıma bile gelmez. Ama zaten hiç sevmemiş biri için hiç de sorun olmaz. Bir saat sonra yeni biriyle görüşebilir.😅
12 Yorumla- 1 yıl
Ayrılmadan hazırdır zaten onun ki😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAyrıldığın adama baglı oo çok hatırlanıcak yası tutulacak adamsa birax beklerim ama hatrı yoksa helvasını kavurup duasını toplar velet talim amin sıradaki😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💃🥰
18 Yorumla- 1 yıl
Ahaha 😅😅
- 1 yıl
Yalan mı kızzz ağlayıp onun için güzelim gözlerime yazık edemem buna değmeli ha hayyyy😂😂😂😂😂🥰🥰
- 1 yıl
Her zaman haklısın dilberim😂🌸
- 1 yıl
Ver gazıııı peri kızı verr😂😂😂😂🥰💃
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Gülüşü güzelimmm hep güll🥰😂
- 1 yıl
Oyy canım🫠 hep beraber gülelim 🥰
- 1 yıl
İnşallah amin balım🥰😂
Gizli Üye(36-45)1 yıl3 yıl sürdü benimkisi. O zaman sağlığıma kavuştum ruhsal olarak çok uzun bir iliksiydi cunki. Çabuk atalatamdim ihanette vardı ışık içinde bence ilişkin dinamiklerine bakıyor bu sure. Ne yasadiginiz ruhunuz ne kdar orselenmis ise o kendisine mutlaka zaman verir. Ben bana haypilan herşeyi 3 yıl sonra unuttum yeniden doğdum cıvıl cıvıl mutlu bir şekilde diğer iliskime başladım eski sevgilimden kirintilar bile kalmadığında evet baslayabilirsin.
10 Yorumla
1 yılAyrıldıktan sonra hemen sevgili yapılmamalı. İnsan biraz kendini toparlayıncaya kadar beklemeli bence. Bir sene falan beklemek gerek yeni bir ilişkiye hazırlanmak için, kendimden biliyorum. Aceleye gelmiyor ilişki meseleleri
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğru seçim yapabilmek için duygusal boşluk yaşıyor olmamak lazım. Yanlış limana yelken açarsak olumsuz sonuçlarla karşılaşabiliriz. Bir yerde de kısmet bilinmez, beyin ile hareket etmek gerekir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılBu geçmişte bir insani ne kadar sevdiğinize göre değişir bazen uzun süreli ilişkilerde bu yıllar sürer ama kısa sürekli ilişkilerde arada tam bir uyum olmadığı problemlerle dolu ilişki sonunda bu zaman biraz daha az olabilir
10 Yorumla
1 yılBunun belirli bir süresi yok. Ne zaman kendimi hazır hissederim ve beni etkileyecek biri çıkar, o zaman olur. İlla olsun da demem. Olmasa da olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAyrılığı atlattıktan sonra tabi o arada flört yaparsın ama gerçek bir ilişki için bi kaç ay geçmeli bence bilmiyorum ben öyle yapıcam insan içten içe hazır istemiyor.
20 Yorumla
1 yılAyrıldığın kişinin sende bıraktığı etkilere göre değişebilen bir konu, ha diyorsanki hıyarın tekiydi 😄, o zaman belki yeni bi ilişkiye başlamayı düşünmen normal, ama benim tavsiyem kişinin önceki ilişkisinin nasıl biterse bitsin kendine zaman ayırıp kafasını topladıktan sonra yeni bi ilişkiye hazır olup olmadığına karar verip başlayıp ya da başlamaması kanaatindeyim
20 Yorumla
1 yılİnsan bir başkasını yarabandı olarak görmeyecek ruh hâline gelince, geçmişten tamamen kurtulunca, yeni birini sadece "o" olduğu için istiyorsa yeni ilişki için doğru vakit sayılır tam olarak.
10 Yorumla
1 yılBenim ilişkilerim hep yakın yakına oldu ve bunun dezavantajını yaşadım artık hayatıma kimseyi almıyorum kendi kendime iyileşiyorum olursa daha sağlıklı bir ilişki yaşarım böylece diye düşünüyorum
10 Yorumlabizde yokmu şu elalem ne der duygusu ne zaman unutursan tamamen bence o zaman yeni birileriyle tanısabilrsin bu tanıstığın insanlarla ciddi düşünmeye basladığında coktan öncekini aklından silmiş olman lazım bu bazen 1 ay olur bazen 2 yıl kişiden kişiye değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBunun bir zamanının tarihinin olduğunu düşünmüyorum yani ruhen kalben kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman. Eski yıkık bir inşaatın üzerine yeni bir ev dikemezsin
10 Yorumla
1 yılNasıl birinden ayrıldığımıza ve ne durumda ayrıldığımıza göre değişir be canım 🥺❤️
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbence bunun belli bi suresi yok ama tabi iki gun de anormal bir zaman. kendini hazir hissedince diyeyim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılBunun bi süresi yok sen ne zaman eskisine karşı hissizleşirsen o zaman kendiliğinden gelir zaten
10 Yorumla
1 yılSeni hic sevmemişse eger ayrilir ayrilmaz zaten sevgili yapar bi kac ay sonra Ayrilik varsa zaten bitmistir duygu kalmamistir ki
10 YorumlaBeklemeye gerek yok diye dusunuyorum kendine odaklanip hayatina devam etmeli.
Hayatını skecek olan seni buluyor bir sekilde10 Yorumla
1 yılNe zaman hazır hissedilirse o zaman biriyle görüşülmeli. Bu da kişiden kişiye değiştiği için o süreyi veremiyorum.
10 Yorumla4 yıl oldu hala o denli kimseye bakamadım. Sanırım zamana bırakmalı. Belki de o kadar yıprandık ki şu süreçte artık o niyete giremiyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSeverek ayrılmaksa zor yeni biriyle tanışmak ama artık sevgi yoksa her şey bitmişse biraz kafa dinledikten sonra yeni biriyle tanışılabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkese göre o süre değişebilir. Kimi 3 ayda unutur kimi 1 yılda aklından çıkaramaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılsabit bir süresi yoktur. hazır hissetmene bağlı sanırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl3 saat sonra gayet ideal bir süre fazlası gereksiz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılInsandan insana değiṣir. 5dk sonrada yıllar sonrada. Ne zaman hazır hissedersen o zaman.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılKişisinden kişiye değişir bazıları için ertesi gün bazıları için uzunca seneler...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılKarşımdaki insanla ilişkinin nasıl bittiğine, ve içimde ne zaman bitirdiğime bağlı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye bağlıdır ayrıldıktan ne kadar sürede unutulur ona göre doğru zamanla gösterilir.
10 Yorumla
1 yılKendini ne zaman iyi hissedersen ve buna gerek duyuyorsan işte o zaman.
10 Yorumla
1 yılBazen son çeyrekteyken, bunu hissettiğimde, nexti hazırladığım oldu. bazen 6 ay traş geçtiği.
10 Yorumla
1 yılBence şöyle bir sağlam bir sene beklenilmeli mümkünse 2 de olabilir
10 YorumlaUzun bir süre tanışılmamalı, insan kendi değerlerini önce tartmalı ona göre adım atmalı
10 Yorumla
1 yılAyrılır ayrılmaz başlanmalı geç kalmamak lazım biten ilişki için üzülünür mü
10 YorumlaYeni tanışılan kişinin yara bandı olarak kullanılmayacağı kadar süre
10 Yorumla
1 yılBazıları ayrılmadan buluyor 😂 6 ay falan sonra olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun psikolojik travması önemli. Ama ortalama zaman 1 yıl.
10 Yorumla
1 yılHemen sonra tanışıladabilir ama uzun süreli bir ilişkiden çıkmış olursan ki varsayalım öyle oldu zaten unutmak için konuşursun ve zamanla unutursun da ama soğumaya başlarsın süre geçtikçe çünkü bazen zamanla insanları aslında hiç tanıyamadığımızı ve eski ilişkimiz de daha mutlu olduğumuzu sanarız işte bu süreç kişiden kişiye değişir kendini ne zaman hazır hissedersen
00 Yorumla
1 yılİçinde gerçekten bittiyse her an olabilir. O ilişkiden kalan bişey varsa içinde btirmeden bi ilişkiye başlamalı ya da birini tanımamalısın yoksa onun kalıntıları ilişkiyi etkiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatının şokunu atlattıktan sonra biraz bir süre kafa dinlemek gerekiyor
10 Yorumla - Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne