Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tam anlamıyla seni çözmemesi gerekiyor. Seni merak etdiğinde ilk aklına gelen şey evde zaten uzanıyor telefona bakıyor yerine başka şeyler olmalı. Taktik değil doğal hayatını yansıt, merak uyandır onsuz da zaman geçire bileceğini görsün. Bunlar iyi yönde olmalı ama Ahmetle mi , Mehmetle mi düşünüp kıskançlık krizlerine girmesin adam.😅😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOnsuz da bir hayatının var olduğunu kabul etmen ve öyle yaşaman gerekiyor. Erkekler böyle kadını fark eder ve bu kadın bensiz de hayatına devam ediyor diye ona düşündürür. Erkekler bağlılığını belli eden kadınları çekici bulmaz. Sürekli ilk mesaj atan, arayan senin olman merak uyandırmaz. Karşındaki bu konuda hep bir belki birkaç adım daha önde olmalı. Bu biraz ilişki taktiği oldu ama günümüz ilişkileri duyguları doğrudan belli eden tarafa kaybettiriyor.
16 Yorumla- 1 yıl
Yazdıklarında çok haklısın canım. Uzun zamandır konuşmuyorduk, kendimi geri çekmiştim, şimdi tekrardan konuşmaya başladık. Ve merak ettim bi kaç normal soru sordum bu şekilde beni cepte görür mü? Taktik taktik nereye kadar işimiz gerçekten zor, insan duygularını belli etmek istiyor ama sonra kaybeden taraf biz oluyoruz
- 1 yıl
Katılıyorum sana @Esmrkzzz sen hiç ona bir şeyler sorma bir süre. Kendisi yazsın, merak etsin. Sen bağını onunla biraz kesersen, sana duygusal hisleri biraz da olsa oluştuysa seninle iletişime geçecektir. En azından insani bakımdan merak edecektir:)
- 1 yıl
Bağımı kesmiştim, bir kaç haftadır konuşmuyorduk. Bi yarışmaya katıldı onunla ilgili bi kaç soru sordum tebrik ettim falan. Doğrumu yaptım bilemedim. Sürekli yazasım varda kendimi tutuyorum
- 1 yıl
Onu güzel düşünmüşsün. Konuşmak için de güzel bir iletişim tercihi olmuş. Fakat bundan sonra iletişimi başlatan taraf o olsun. Sen hayatına hiç akışını bozmadan, demoralize olmadan devam etmeye bak. Sosyal medyada takipleşiyorsanız paylaşımların hayat dolu bir kadın olarak yansısın. Hüzün ve melankoli olmasın paylaşımlarında.🏵️Erkekler enerjik kadın görmek ister.
- 1 yıl
Canımm çok teşekkür ederim beni dinleyipte tavsiyelerde bulunduğun için💕 çok mantıklı yazmışsın, ondan iletişim gelirse konuşmaya devam ederim, yoksa kendimi yine geri çekerim
- 1 yıl
Rica ederim canım benim.🏵️
Aynen öyle kesinlikle iletişim ondan devam etsin sen onun nabzına göre yaklaşırsın🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılVerdiğin ilgiyi gereğinden fazla belli etmemek için elinden geleni yap yani şunu ima edeceksin ona ben senin için nerdeysem, sende benim için ordasın ona göre adam ol akıllı ol.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Esma’cığım selam! 🌸 Öncelikle şöyle bi' şey var, birinin seni cepte görmesi tamamen o kişinin algısıyla ilgili. Ama senin duruşun, verdiğin tepkiler ve özgüveninle bu algıyı değiştirebilirsin. 💪 Bence öncelikli olarak değerli olduğunu kendine hatırlatman lazım; sen kendi değerinin farkındaysan, karşındaki kişi de bunu hisseder. Ona her zaman müsait olmadığını göster, kendine zaman ayır. Şunu unutma: Kendi hayatında mutlu ve kendinle barışık görünmek çekiciliğini artırır. 🤍 Ayrıca, fazla taviz vermekten kaçın. Net ve kararlı durursan, bu senin sınırlarını da belirginleştirir. Başına gelenleri önemsemeden onun ne düşündüğüne değil, senin ne hissettiğine odaklanmalısın. 😏
Bak internet masası komşumuz Oyuna Geldik de benzer bir şey yaşayıp herkesin aklını almıştı. Kendine güven, tamam mı? 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBir erkeğin sizi cepte görmesi durumunda yapmanız gereken en önemli şey, kendinize değer vermek ve bu değeri ona göstermek. Kendi hayatınızı ve önceliklerinizi önemseyerek, ilişkiye daha dengeli ve sağlıklı bir şekilde yaklaşabilirsiniz...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin ol yeterli. cepte görürse de yol verirsin
00 Yorumla
1 yılKarşında bu hataları yapan birisi olarak tavsiyem şu ki onun aynası ol. O sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Günlerce yazmıyor mu, sende yazma. Saatler sonra mı cevap veriyor, saatler sonra cevap yaz. Ben bunları uygulayamadım ve şimdi tamamen cebinde görüyor beni🥲 yeni yeni aklım başıma geldi de yüz vermiyorum.. senin için geç olmasın bari kuzum hazır yolun başındayken hahaha
24 Yorumla- 1 yıl
Yazdıklarında çok haklısın canım. İlk günlerde karşılıklı duygularımızı belli ettik aslında, sonra araya soğukluk girdi falan. Uzun zamandır konuşmuyorduk, kendimi geri çekmiştim, şimdi azda olsa normal bi şekilde tekrardan konuşmaya başladık. Bi yarışmaya katıldı onunla ilgili bi kaç soru sordum tebrik ettim falan. Doğrumu yaptım bilemedim, bu şekilde beni cepte görür mü? Taktik taktik nereye kadar işimiz gerçekten zor🥲🥲😭
- 1 yıl
Eğer sen mesaj atmadığında atmıyorsa sessizliğe gömül yine. Yarışma güzel bir bahane olmuş yazmak için. Ama o kadarla kalsın, düşme üstüne çok fazla. Şu tavsiyelerimin üçte birisini uygulamış olsaydım hayatım 💍💒👰🏻♀️😂 haketmiyorlar bu güzel ilgimizi, değerimizi 😭
- 1 yıl
Ya canım ben sana özelden yazmak istedimde mesaj atamadım nedense. Aynı şeyleri yaşamışız ve birbirimizi iyi anlıyoruz😂🥲 bazen ondan tatmin edici bi mesaj almadığımda görüldü atıyorum, keyfime göre bir kaç gün sonra cevap veriyorum falan😂 ya ben şunu anlamıyorum, güzel bi şekilde ilgimizi, sevgimizi belli etmek varken nereye kadar taktik yapacağız. Bu durum beni çok sinir ediyor
- 1 yıl
Bende sana mesaj atamadım, resmen aynı durumun içindeyiz 🥺😅 ilk başta o benden hoşlandığını söyledi o mesaj atmaya başladı. Bende ondan hoşlanmaya başladım ve haliyle ilgimi gösterdim. Sonra adama bir şeyler oldu yani. Hele şu son birkaç gündür hiçbir şey yazmıyor 😒 nasılsa selin burada bana yazar bir gün diye düşünüyor ama acımdan ölsemse yazmayacağım yeter ya. Ego bulutuyla konuşuyor gibiyim. Bıktım taktiklerden 😂😂
Gerçekten cepte olmaman gerekiyor. Sana saygısızlık mı yaptı koycan döte depiği
01 Yorumla
1 yılMeraksız kalın, iki ileri bir geri yapın. Bunu sizin daha iyi biliyor olmanız gerek.
04 Yorumla- 1 yıl
Çok ilgili olup içine düşmeyin ama ilgisiz de olmayın normal kendiniz olun. Eğer erkek karakter yoksunu değilse seni cepte görmez zaten. Kaldı ki bundan şüphen varsa da böyle bir ilişki içinde olma.
- 1 yıl
Erkek başka adam başkadır. Adamlara denk gelmeniz dileğiyle.
1 yılSiz dopal durun, zaten 100 de 30'unuz itici. Cep yakar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Adamına göre muamele eğer seni gerçekten seviyorsa bırak görsün
00 Yorumla
1 yılher konuda ipleri eline verme bazen kendi dedigini yaptır bazen onun dedigini orta yolu tut
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirini gerçekten seven bir erkek ister kolay bir şart olsun, ister zor bir şart: Asla sevdiğini cepte görmez.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl(Keşke sevdiğim onu cepte görmediğimi anlasa...)
Cevap sahibi1 yılHayır henüz o durum yok ama gelecekte öyle bir şey olma riski var. Umursamaz olmak zorunda kaldığım bir sürece girdim. Ama onun iyiliği için bu.
Cevap sahibi1 yılBendeki taktik amaçlı değil. Verdiğim ilgiye karşı soğuk yapmanın ne kadar yanlış bir davranış olduğunu göstermekle ilgili. İçten içe ilgisi olduğuna inanıyorum ve mesajı alacağını düşünüyorum.
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce güçlü olduğunu bilin ve öyle kalın.
Hayatın her alanında ve her yönüyle onu yönetmeyi iyi bilin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyin kararında ve mesefali olması lazım
016 Yorumla- 1 yıl
Cepte olmak ile ne alakası var bunun sen gerekeni yapmışın o konuşacak olsa devam ettirir zaten
- 1 yıl
Çogullama yapmayalım ☺️
- 1 yıl
Haklısın ama sizin kadar dengesiz olamayız dakikanız saniyeninizi tutmuyor
- 1 yıl
İki kanı bozuk denkmgeliyor herkesi aynı sanıyorsunuz haklısın valla
- 1 yıl
Amin inşallah sabretmek lazım önüne gelene ya da konuştugun sevgiline eşine akrabana hemen güvenmemek lazım
- 1 yıl
Hehe bende sen gibi oldugum için orada kaybediyoruz aslında acımasız olmak lazım
- 1 yıl
İstesende olamasaın karakter meselesi bu esmerkız
- 1 yıl
Bencede hayırlısı ama yanlızlık iyidir genelde
Genelde siz cepte görüyosunuz ondan erkeklerde bi süre sonra bu durumdan sıkılıp geri dönmemek üzere gidiyir
00 Yorumla
1 yılElde edilmiş hissiyatı asla verme
01 Yorumlaher zaman onu merak uyandır
08 YorumlaKendinize odaklanın onu boşverin
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBir adım gelene bir adım gideceksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tekmeyi vuramıyosan hep ceptesindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılFazla yüz göz olma mesafeyi her zaman koru bence
00 Yorumla
1 yılCebin dışında durman lazım 😁🤓
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. güzel olman lazim
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılSen yazma
03 Yorumla- 1 yıl
Bekle bekle bekle 10 kere bekle 1 kere yap
Gizli Üye(36-45)1 yılCıvık oynak olma yeter
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman kazanırsın her istediğini verme herkes yapıyor ne olacak evleniriz diyen birine asla güvenme
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın gerçekten seni seviyorsa senden beklemeli bir şey yaşayacaksan da
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgili olduysan her türlü cepte görür seni
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman görmez gerçi sevgili olsanda ayrılık denen bişey var. Sanırım evlendikten sonra cepte görür 😃
1 yılKacan olmalisin
035 Yorumla- 1 yıl
Olur tabi, en guzel iliski bu sekilde olur cok heyecanli olur ve erkek seni hicbir zan cepte gormez, aksine ulasilmaz olarak dusunur ve daha cok caba sarfeder
- 1 yıl
O halde her zaman elde olan olursun buda seni her daim degersiz yapar
- 1 yıl
Gercekten deger verilsin istiyorsan kacan olmalisin
- 1 yıl
Cinsel icerikli msjlara tersleyerek cvp vermelisin
- 1 yıl
Evet ozellikle bunlari karsi tepkili olmalisin
- 1 yıl
Bu sekilde yaparsan emin ol sana daha ilgili olacaktir, en azindan seninle biseyler yasayabilmek icin ugrasacaktir
- 1 yıl
Sen hayir dedigin icin hala senin pesinde iste, dogru yoldasin yani
- 1 yıl
Her zaman yardimci olabilirim, konu ne olursa olsun
- 1 yıl
Buda farkli bir erkekmi
- 1 yıl
Yazmiyorsa sende yazma, sana soguk davraniyorsa sende soguk davram
- 1 yıl
Cekinen bir erkek seninle seks yapmayi dusunme,
- 1 yıl
Bence kendinden taviz verme, daha cok erkek cikacak karsina, teslim olan degil teslim alan ol her zaman
- 1 yıl
Beklerim her zaman
- 1 yıl
Nasilsin
- 1 yıl
Kotu
- 1 yıl
Dusun sevgililer gunu ve yanlizlik
- 1 yıl
Ozelden yazma sansin yokmu
- 1 yıl
Konusmak sohbet etmek dertlesmek aklimiza takilan sorularla ilgili sorular sormak
Sen se onu gorme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat