Kötü art niyetli veya amacı var mı?

Bir kaç defa tesadüfen takside bir çocukla tanıştım. Normal eli yüzü düzgün temiz güler yüzlü birine benziyor. Bir defa görüştük güzel Beni hep güldürmek istiyor mutlu etmek istiyor bunu da kendisi belirtti, herhangi farklı bir yaklaşımı konuşması da olmadı. İlk buluşmada sadece gözlerime baktı uzun uzun ve sürekli benimle göz temasında bulun dedi veya bazen hep bana bakarken onu çok yakaladım. Daha sonra arada konuş konuşmalar oldu telefonda Böyle 5 dakika seni göreyim demeler ben güldükçe onun daha çok beni güldürmek için çabaları oluyor. (Bana bir iki defa masaj yapsana dedi, Ve bana kahvaltı hazırlar mısın) dedi kafam karıştı burada, Daha sonra bana anlamlı bir kere dinletti ve bir kere daha benim dinlememe söyledi Şarkıda resmen mesaj içerlik şansımız olsun gibisinden. Hal ve hareketleri gerek beden diliyle benden hoşlandığını beğendiğini düşünüyorum Çünkü beni çok Güldürmek istiyor. Gözlerime bakıyor veya bazen sadece beni izliyor saf bir tebessümle bir haftadır tanışıyoruz Bilmiyorum kafam karışık.

Kötü art niyetli veya amacı var mı?