Güncellemeler
1 yıl
Kızlar Evli kasiyer hakkında?
Ciddi bir sorudur ben bu kadını görünce içim akıyor gülüşü bakışı güzelliği çok kadınsı çok cekici bu beni görünce kızarıyor gözlerinde boya yoktu şimdi boya sürmeye başlamış ve bana karsı samimi havadan sudan konu acıyor amacı nedir hoşlantı var mı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Niyeti var yoksa sohbet açmaz konuşmana izin vermez ben b. ka bakar gibi bakarım bu durumlar da
İstiyor dimi
Evet ama güvenmeden açılamaz spontane denk gelmeler ayarlaman lazım
Çok saol ya kadın titrek sana bana yanık cekiyor beni gizlice bakıyor sen kaç yaşındasın
35 ama dediklerinden bir şey anlamadım
Evlimisiniz burada acık veremiyorum yazabilir misin bana
Evliyim yazmamam fikrimi söyledim kadının gönlü var yoksa da edebine göre davransın kaş göz yapmasın şıll. k
Hımm ben emin olmasam zaten işim olmaz çok güzel çok cekici yüz hatları ilkten pc gibi baktım Bi Anlık işte canım çok istedi dayanamadım zararsız oldugumu biliyor ama ben oyle bakarken bişeye carptım bak gördünmü dedi rahat rahat söyledi hiç rahatsız olmamış gibi sonra ben buna tav oldum normal bakıyorum ondan sonra bu hiiç tepki vermedi hiç rahatsız olmamış gibi hoş geldin dedi normalde mesafe koyması lazım değilmi ama gayet rahat kasiyer bu 😄
Oda tav olmana tav olmuştur karşımda eli ayağına dolandı diye etkilenmiştir
Sen diliyle konuşan çalışanlardan nefret ederim hoş geldinizzzz demiyorsa sıkıntı ararım
Çok akıllısın tectubeli kadının hali başka oluyor heryerde, işte bende onu dıyorum normalde yüz göz olmaz cogu kız kadın bu rahat calışmayla alakası yok dimi istıyormu sence kasaya gelince yüzü hafif kızardı 2 kez dir boyle biraz sinirleniyor kasaya vuruyor ynıyor mu acaba sonra dediki bunu al annene götür indirimde dedi lazım değil dedim guluştuk ben eğildim poşetleri almak için o bakıyordu fark ediyordum baktığını ama yakalamıyordum ister hoşlandığımı bilsin ister pc oldugunu bilsin mesafa koyması lazımken koymamssı normal mi amacı nedir ytakmı evlenmek mi birde boya sürmeye başladı bu gözlerine
O benim ne oldugumu ne düşündüğümü biliyor zaten hoş geldin diyor her calışan demez işi gereği olsada bana bakışı farklı değilmi tavırları boş degil gibi dimi yoksa benmi yanlışım
Kaç yaşındasın evli bekar?
Bekarım 35 ne bilim kadın bana farklı geliyor ona hasta oldugumu biliyor yok o öyle herkese bakmaz kurnaz akıllı dobra biri boş adamlarla işi olacak biri degil
Bak bende aynı evliyim bahsettiğin şeyler hemen hergün başıma geliyor örn kafe de adam kesiyor hemen yönümü değişirim sen diyorsa çalışan şikayet ederim numara isteyen oldu evliyim dedim önünü kestim gönlü olmasa oda böyle tepkiler verir arkasını döner soğuk yapar gönlü var bunun
Konuşmalarını dinliyorum yalandan süslü püslü konuşanları anlıyor rahat net içten biri ama bana öyle bir eksiklik içinde ama çok sevdim onu huzur veriyor yüzündeki ışık cekicilik sıcaklığı 😊
Pozitif herkesle iletişim kuran biriyim bunun onla ilgisi yok sınırı koyar kadın istemiyorsa
İçinde bir eksiklik var bence o benim ne oldugumu biliyor bende boş degilim saglam biriyim eril enerjim aşırı yüksek
Anladım güzel koş biraz peşinden olur sizin iş
Zaten yakın olmasa rahat olamam neden kızarıyor kasaya ben gelince arada kasaya vurup mırıldanıyor bana dediki bütün paraları topladım sohpet acıyor dimi beni hemen unuturmu cunki arkadaslık kuramadım daha Herkese bakmaz her önüne gelene bakmaz demi
Yok be evli kadın için bunlar çok zor şeyler bakmaz , artık hergün markete gideceksin 😀😀 kartın anasını ağlat ben çok hesap ödedim yemeyeceğim pastayı aldım sırf göreyim diye darısı sana 😀😀
Neden aldatırki ne buldu bende pclik bakışı attım halen rahat istiyor dimi oda arzuluyor seviyormu beni bu
Başkasına yanmaz dimi görsen aldatır demezsin ordan gecerken iceri baktım oda baktı elinde telefon vardı
Eril enerjin yüksekmiş ya o etkilemiştir erkeksi bulmuştur kocası sümsüktür dikkatini çekmişsin zaten aptal aşık gibi davranmışsın zihnine girmişsin süslenmeye başlamış sen gelirsin diye
Daha tanımamış ne sevecek hormonları yükselmiştir aranıyor işte
Diyelim öyle yanındaki calışan erkeklere bu fırsat verirmi herkese bakacağını sanmıyorum orada Bi cocuk var kısa tombik biraz degişik geldi bana acaba aralarında bişey gecermi cocuk benle iyi biraz suratı degişik gibi Cocugun
Her yer kamera orada acık acık bişey yapamazlar demi
İşte kadın ona bakarmı niyetini bilmiyorum zgınmı herkese verirmi
Ama cok dışa dönük kendini ele verecek biri degil şeytanı sever ayakta
Ne düşünürsün Yoksa gönlü sadece bendemi
Böyle kadınlar var denk gelirsen 40 yaş bir kadından bişey almaya girdim dükkanı var arada ugra dedi ilk defa gördüm kadını tekrar ugradım bu bana konu actı ahlaksız dolu heryer dedi kadın normal cok iyi kapalı dindar dersin Baktım bana öyle bişey dediki şok oldum söylimmi
İş yerinde öyle bir riske girmez sanmıyorum işinden olma ihtimali var , kadının karakterini anladım öyle insanlar daha zor ilişki yaşarlar seçicidir güzelmiş zaten kısa tombik avele mi kaldı
Hahah söyle bakayım ama işte kıyaslamak için harika fırsat
Kadının karakterini biraz kendime benzettim ondan emin yazıyorum ama bilemeyiz tabi ki ama kaşr kadınlar konuşurken kızarmaz utanmaz direkt davetkar sohbetlere girer onu anlarsın zaten kaç yaşında adamsın
Çok akıllısın çok iyisin sen 🤣🤣bencede bakmaz cunki onun içinden neler geciyor tek bakışta cözer insanı Aklıma şimdi geldi ben bunu ruyamda gördüm bana basta verdi
Haklısın ama bir kadının kime yanacagı belli olmaz ama o oyle biri degil asil nasıl hareket edeceğini bilen biri orada cocuga dediki biri gelince güzel konuşmaya başlıyorsun çok gt oldu 😂
O 40 yaş kadın direk bana Kadınların a teşini aldı oda cok rahat görsen kafayı yersin sana yegenimi ayarlarım dedi resmini göster dedim göstermedi kapalı dindar dedi kapalı almıyorum dedim yalandan Ne kadınlar var cogu arayışta sanırım zaten cevremde böyle gtu başı oynayan kadınlar var Evli bir dengesiz var oda sen gtten ye dedi bana oynak galiba
Kadınların ateşini all dedi
Sanırım yakışıklısın dikkat çekiyorsun ama gönlün kasiyere kaymış ona yol yap sen , kşr da pç te çok dışarda ama iki insanın birbirine doğalından yükselmesi çok zor bir şey denk gelmişken ver ateşi
Lan resmen bir evliliğin altına odun diziyorum hay a. k beni de delittiler
40 olan kızsrmsdı bu kızardı amacı ytakmı aşkmı kşar mı hoşlantı mı onu anlamadım kızarmak la kızarmamak farkı nedir
Zaten kşar gözüyle bakmam ama kşarlık varmıdır yoksa hayallerindeki erkek ben miyim
Sanki evlenecek amma kastın hıyar mısın nesin kadınlar da siz gb şeytan merak etme ne niyetle geldiğini o bilmiyor sanki senin amacın yatak değil sanki bide e l değmemiş arıyorlar hey allahım iki adım at erkeksin sen sonrasına bakarsın
Hayat böyle 50 sene öncede aldatan cokmuş çok kadın babamla olmak istemiş Bu kadın sktşrmekmi istiyor boşanıp evlenmek mi bizimki doğal para teklifi yok o zaman o benim içimdeki ateşi biliyor kendide öyle eminim beni sx içinmi seviyor yoksa farklı oldugum içinmi
Sadece merak kimseye kşar demem sonucta benim hatunum seviyorum onu iyi bulmasa değer vermez bana😃
Hayal dünyasından uyanınca yazarsın şimdi sarma saracağım
Sadece varsayım kadın hoşlanmasa bakmaz cok acıktım çok akıllısın kolay gelsin hayel değil hersey gercek istersen ark olabiliriz konuşmak için 😃
Yok be kaptırmam kendimi 15 20 günde bir gidıyorum oraya olursa olur koşmam ama benden iyi erkeği arasa bulamaz bunu kanıtlarım sana kolay gelsin saol Varol canısı 😎
Teşekkür ederim güzel sözlerin için bende sadece arkadaş olur sana fikir veririm
Soruyu beğeneyim yazarsın bi ara konuşuruz ama kendini tanıt bi şekilde
Tamam 😃
O gözündeki makyajı sana yapıyor diye birseymi var anlamadım hem evliymiş bırak bence sadece seni arkadaş olarak gprecek
Bakışıyoruz oğlum kızarıyor kasada
Olabilir aw
🐸