Kız arkadaşım çok ilgisiz ve soğuk davranıyor.

Kız arkadaşımla 9 aydır çıkıyoruz. Ayrı şehirlerdeyiz. Şu zamana kadar çıkarttığı kavgaların haddi hesabı yok. Sürekli sudan sebeplerden bahanelerle kavga çıkardı 9 ay boyunca. Eskiden çok iyiydik kavga etsek bile bir problem olmuyordu tekrar konuşup hemen barışıyorduk ama artık soğuk konuşmaya başladı bugün ne yaptın diyorum hiç diye cevap veriyor. Konuştuğumuzda aramızda konuşma bakımından mesafe olduğunu söyledi bende bu durumun ondan dolayı kaynaklandığını ve bana sebebini söylemesini istedim. Şu zamana kadar ipler tamamen onun elindeydi sürekli. Ben ne olursa olsun çözebileceğimizi dile getirdim ve benim yapmamı istemediğin şeyleri bana söyle bende sana söyleyeyim böylece belki bu sorun ortadan kalkar dedim buna rağmen hiçbirşey yapma diyor. Ayrılmak mı istiyorsun diyorum onada hayır diyor. Beni sevmiyormusun diyorum seviyorum diyor. Telefonda çok ilgisiz konuşup kısa cevaplar veriyor uyuyakalıyor sürekli. Önceden çok fazla ilgiliydi bana karşı daha çok arardı mesaj atardı sürekli artık nerdeyse ben mesaj atıp aramasam konuşamayacağız o durumdayız şuan.

En son ayrılık yakın gibi görünüyor konuşmamızdaki mesafelerden dolayı diye mesaj attı. Aradım ve elimden geleni yapabileceğimi söyledim ama hiç tepki vermiyor ve hiç çabalamıyor. Şuana kadar kaç kere ayrıldık haddi hesabı yok çoğunlukta o ayrıldı ama ikimizde ayrı kalamadık en fazla 3-4 saat sonra o mesaj atardı ve barışırdık. Çok sakin ve gayet iyi davranıyorum o bana soğuk konuşunca bile yakın davranmaya ve bütün derdini anlatmasını istiyorum ancak tık yok hiçbirşey yok diyor birtürlü anlatmıyor. Birşey var mı yok mu bende bilmiyorum ama bana anlatmıyor yok bişey diyip geçiştiriyor konuyu. Ayrıca çok trip atıyor ve üstüne çok düşüyorum kavga çıktığında sürekli mesaj atıp arıyorum. İnsan gibi gerek yok böyle şeylere sebepsiz yere kavga çıkmasın diyorum anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Ben onu seviyorum ve beni sevdiğinede eminim sevmese şu zamana kadar kaç kere ayrılırdık 3-4 saat içerisinde barıştık. Nasıl davranmam gerekiyor ne yapabilirim nasıl düzeltebiliriz bu durumu yardımcı olursanız sevinirim.
Kız arkadaşım çok ilgisiz ve soğuk davranıyor.