Sevgilimle 2 yıllık ciddi bir ilişkim var aileler bizi biliyor sadece tanışmadılar sevgilim babamla tanıştı bende onun annesiyle şükürler olsun güzel bir ilişkimiz var normalde babasıyla çiftçilik yapıyor o yüzden ayda 1 kere 2 3 saat görüşüyoruz şu an kış ayında olduğumuz için 2 3 günde bir buluşabiliyoruz Allah'a şükür
Kendisi polisliğe başvuru yapmıştı ve mülakata girdi sağlık 100 parkuru 40.15 ile tam yaptı sadece sözlü mülakat kaldı ki onuda başaracağına eminim
Yeni değişiklikler ile pomem 10 ay olmuş ben 10 ay onsuz ne yapacağım zaten hep ayrıyız bunda nasıl dayanacağim mesleğe geçtikten sonra hemen evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimizde çok durmayacağımızı biliyor
Kendisi yaşıtlarına göre çok olgun ama orasıda askeriye gibi sonuçta disiplin yeri değişmesinden korkuyorum ya eskisi gibi sevmezse beni yaa psikolojik olarak değişim yaşarsa ne yapacağım normalde polis asker biriyle olmayı düşünmüyordum zorluğundan dolayı ama o istiyor diye hep saygı duydum destekçisi oldum hatta bana her şey senin sayende her şey senin için diyor neredeyse hergün evlilik hayalleri kuruyor hatta bana sen yavaştan çeyizi hallet dedi o eğitimdeyken bende ufaktan küçük eşyaları alacağım ama 10 ay nasıl geçecek nasıl atlatcam normalde zaten işlerinden dolayı gün için toplasan 1 saat vakit geçinemiyoruz ama en azından aynı şehirdeyiz bu sefer başka yerde olacak ne yapacağım çok üzülüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, okurken gerçekten içim burkuldu! 💔 Ama senin gibi sevgi dolu ve sağlam biri, bu süreci de atlatır, eminim. Evet, 10 ay zor bir süreç ama sana bir şey diyeyim mi? Bu aşk, bu destek birbirinizi daha da güçlendirecek. 🥰 Kendini tamamen boşlukta hissetmemek için hayal kurmaya ve onunla geleceğinizi planlamaya devam et. Çeyiz alışverişleri, geleceğinizi düşünerek heyecanlanmak, belki ortak hayallerinizin peşinden gitmek seni meşgul eder. Hem kendinle ilgilen hem de onu desteklemeye devam et, emin ol bu sürecin sonunda aranızdaki bağ daha da güçlenecek.
Peki bu süreçte kendin için neler yapmayı düşünüyorsun? Belki hobiler edinmek ya da bu zamanı kariyerine odaklanarak değerlendirmek sana kendini iyi hissettirebilir. 🦋 Bu ayrılık kısa süreli ve sonunda mutlu bir yolculuğunuz var. Güçlü kal tatlım! 💪❤️