- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet maalesef. O insanın senin hayatına ya da yaṣamak istediğin hayata uymasını istiyorsun çünkü artık hayattan beklentilerini ve isteklerini biliyorsun ya da sen öyle sanıyorsun 😄 Sorun ṣu ki asla evde ki hesap çarṣıya uymaz. Yani istediğin tarzda bi adam bulsan ailesi sorunlu çıkar, tipi uygun değildir, konuṣması seni iter, ṣaṣı bakar, çok kuralcıdır vs. vs. o yüzden ASLA aklındakini bulamazsın. Mesela burada bazı kadınlar diyor ya mesleği, boyu posu kaṣı gözü diye. Kıvanç tatlıtuğ gibi biriyle evlensen napacaksın adam seni hergün aṣağılıyorsa ya da zengin biriyle napacaksın adam seni hep aldatacaksa vs. vs. yani o yüzden ben ṣunu anladım; çok detaylara takılmamak gerek. Kafanda ki insan asla karṣına çıkmayacak bu hayal dünyasından çıkmak lazım. Kimse mükemmel değil o yüzden kusursuz birini bulmak çok ütopik. Birlikteliği birtakım çalıṣması olarak görmek lazım yani ne bileyim adam zengin değil diye istemeyen insanlar yani beraber çalıṣıpta zengin olabilirsiniz niye 1 kiṣinin 2 kiṣilik emek vermesi bekleniyor veya bir iliṣkide birinin annelik yapması beklenemez herkes emek göstermeli.
Sonuç olarak: Ya aldığını seveceksin ya da sevdiğini alacaksın 😄
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeçimler daha zorlaşıyor kesinlikle birde şu günümüz maddi koşulları dahada çıkmaza sokuyor 30 yaşına geldim geçtiğimiz yıl 2 kız arkadaşım oldu iyilerdi hoşlardı hani bu yaşta görüşünce zaten evlilik odaklı görüşülüyor , bu yaşta sonra işin ve sosyal ortamın etkili oluyor nerde çalışıyorsun beyaz yaka mısın vs.. işte diksiyonun nasıl yarın öbür gün hangi ortamlarda ayak uydurabilirsin , sonra işte romantikmisin vs.. bunlar benim karakterim bunları bir şekilde yapıyorum ama gel gelelim bunların hepsinin yanında birde maddiyatın olmasını istiyorlar , işte evin var mı araban var mı. Tam olarak bir şey de diyemiyorum yarın öbür gün evlendik kiraya çıktık çocuk oldu , rahat geçinebilcez mi vs. gibi düşünüyor kızlar haksızlarda demiyorum ama bu ekonomide ev sahibi olmakta kolay değil. arabam var çok şükür , maaşımda fena değil ama gel gelelim ev yok diye bile bir noktada red yiyebiliyorsun. Seven kız denk gelse belki sorun etmez biliyorum öylesi çıkmadı karşıma ama işte biraz elektrik olan kızlarda ise maddiyat temelli sorunlar yaşadım. Finalde çünkü iyi birisin ama işte o amalar... Aşk korun doyurmuyor oluyor... Hayat işte " Bizede doğar elbet güneş. "
15 Yorumla- 1 yıl
Bunlar hep gerçek hayatla örtüşmeyen sosyal medyanın, kızlara sattığı hayallerden dolayı. Oradaki ilginin ciddi bir sonuca varamayacağını ve gerçek hayatta göremeyeceklerini ancak 30 yaşına gelince anlıyorlar. Ayrıca orada gördükleri; o eşine bunu almış, bu sevgilisine bunu yapmış, oraya götürmüş burayı gezdirmiş paylaşımları görünce de benim evleneceğim erkek te böyle olmalı zengin olmalı diye nice adamları aday bile görmüyorlar. Halbuki o para yediren adam, onu aldatıyor, para ile de sus payı veriyor kadına. Bu kısımları paylaşan yok tabi instagramda. Para varsa iş tamam. Karakteri, merhameti, tipi, huyu çok önemli değil nasıl olsa. Sonra da 30 yaşında kendi kafasında şekillendirdiği erkek tipinden talepler azalıyor. Neden? yaş olmuş 30 çünkü. O kriterdeki erkekler 20 -25 arası kız arıyor. 30 yaşındaki kız da mecburen kriterleri düşürmek zorunda kalıyor. Seçim zorlaşıyor diyorlar buna.
- 1 yıl
@kimdibunlar Haklılık payınız var evet , 20-25 yaş aralığındaki kızlar genelde evlenmek için erken gezip tozayım diyorlar. 30 yaşlarına geldikleri zaman ise 20-25 yaşlarında buldukları o erkekleri istiyorlar ama gel görelim ki o erkekler yine 20-25 yaşlarında. Sonra ise zaten ben çalışıyorum geziyorum tozuyorum evlenecek isem bunlar bunlar olmalı diyip beklentilerini arttırıyorlar bunlar yoksa evlenmeme gerek yok diyorlar. Genelde kadınlar daha duygusal diyorlar ama genelleme yapacak olursak erkekler bence daha duygusal daha çok seviyorlar en azından. Bunca aşk uğruna şiirler yazılmış. şarkılar yazılmış. kitaplar yazılmış. Kaç tanesi kadın kaç tanesi erkek oran orantı yapılsa daha sonuç ortada. Tarih boyunca...
Sonuca gelecek olursak 30 yaşlarına dayanmış kız / erkek ilişkilerinde şu dönemde en önemli sorunlardan birisi maddiyatın aşırı öne çıkması. Hani şunu diyen kız bulmak zor mesela , oda çalışıyor bende çalışıyorum. zamanla alırız öderiz beraber yaparız herşeyi. Düze çıkarız eninde sonunda diyen kız bulmak zor gibi. Genel olarak ben ne uğraşıcam herşeyi olsun kafasındalar. Bakalım her şey herkesin gönlünce olsun ne diyelim. - 1 yıl
Umudunu kaybetme denk gelirsin bence. Sadece beni maddiyat için reddederler kafasından çık. Yoksa hep bu konu önüne gelir. Niyetini düzgün tut. Beni ben olduğum için sevecek kişiyi buldum gibi olumlamalar yap, işe yarıyor gerçekten böyle şeyler.
- 1 yıl
@kimdibunlar tam tersi 30 yaşındaki kadın çalışıyorsa birde kriterleri daha da yükseliyor. Zaten kendime yetiyorum neden böyle birini hayatıma yük edeyim diye düşünüyorlar. Tabii erkeği severse ayrı, maddiyat olarak değil ama birde hiçbir yönden kızın hayatını kolaylaştırmayacak bir tipse pek şansı yok. İnce detayları bari düşünün her şey maddiyat değil kızlar için.
- 1 yıl
@Doğrukişiyiararken Umarım dediğiniz gibi olur herkesin iyi kötü beklentisi bu şekilde zaten , belki bir gün bir yerde ansızın benimde yolum kesişir. Bekliyorum ve olması içinde çabalıyorum. Öte yandan diğer yorumunuza istinaden " Zaten kendime yetiyorum neden böyle birini hayatıma yük edeyim " dediğiniz yere alıntı yaparak sormak istiyorum. Maddi olarak bakmıyorum çok samimi bir şekilde söylüyorum elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum , ama ne oldu biliyor musun cevapsız sorular , sorum ise şu akşam iş çıkışı kahve içiyoruz kendisi abileri ile tanıştırcağını söyledi bana dedim bende hazırım diye , ne kavga var ne gürültü ertesi gün ayrılalım dedi. Cevabını alamadım giderken iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Senin gibisini bulabilir miyim bilmiyorum diyor. Yani kafam allak bullak oldu maddiyat değil ise ne istiyordunuz ne oldu ne bitti. Ne kadar arasamda ilişkiye dönüp dönüp bulamadım cevapları. Size ise sorum şu konu maddiyat değilse neden hayatıma yük edeyim dediğinizdeki o yükler nedir? daha doğrusu maddiyat dışında partnerinizden beklentiniz nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılE öyle de zaten çoğu kişi saçma sapan sevgililik dönemleriyle ve o dönemlerdeki fazlaca uzun süredir "sevgililik" adı altında yıllarca nikâh olmadan aynı evde bile yaşayan insanlar türedi ve bu türeyişle zannederlerdi ki hiç ayrılmayacaklarını, çünkü monotonlaşıyor o tür ilişkiler birbirinden illa karşı bir taraf sıkılıyor çünkü helalin haramın ne olduğunu bilerek yaşamıyorlar biz yaşayalım mutlu olalım da evleniriz yaa ne olacak kafasında yaşadıkça hep de böyle olmaya devam edecek... Çünkü birbirinden yaralar almış kazık yemiş, insanlar her insana güvenmemeyi öğrendiler, öğrendiler de yine iş işten geçti önemli olan az bir zaman diliminde tanıyıp nikâh kıymaktan geçiyor uzun uzun sevgililik dönemleriyle değil, ben de anlatıyorum ama kime anlatıyorum ama anlayanlar anlayacaktır zaten.
00 Yorumla
Evet, bence yaş arttıkça yeni bir ilişkiye başlama konusunda tereddütler de artıyor.. Çünkü insan, o yaşa kadar yediği kazıkların etkisiyle gittikçe daha da şüpheci ve dengesiz oluyor.. Örneğin bekar bir adam olarak yaklaşık iki yıldır ciddi bir ilişkim yok.. Olacak gibi de görünmüyor.. 😂😅
24 Yorumla- 1 yıl
Deneyimlerin etkisi:) Yalnızlık güzel kazık yerine🙃
- 1 yıl
Ben de doğuştan bekar olduğum için bana da olacak gibi görünmüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Biscolatagirl, 30’lu yaşlarda ilişkilerde seçim yapmak, aslında yaşanmışlıkların ve olgunluğun etkisiyle biraz zorlaşabilir. İnsan bu yaşlarda artık ne istediğini daha net bilir, doğrularına daha sıkı tutunur ve belki de geçmişteki deneyimlerden ders alır. Ama bu, aşkın heyecanını yaşanmaz hale getirmez, tam tersi daha özel kılar ✨💖.
İnsan güven, saygı ve uyumu daha bir öncelikli hale getiriyor. Eğer seninle aynı değerleri paylaşan biri varsa, işler kolaylaşabilir. Acele etmeden içini dinlemeyi önemse derim. Sevgi, en sonunda yüreği bilen bir şanstır 🌸💕.35 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Belki olabilir
- 1 yıl
30 larda çok fark yok. Biraz daha farkındalık kazanıyorsunuz o kadar
- 1 yıl
@Silhouettee olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Yaş ile alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü o yaşlarda ve daha fazlası ilişki sevgili yapan çok! 😅
Seçim yapmak, umutlar tükenince, heves bitince, hayaller suya düşünce zor oluyor!
Bir yerden sonra gerek kalmıyor gibi! 😅
Canı cehenneme! 😅15 Yorumla- 1 yıl
Canı cehenneme dedin kayboldun gittin görünmüyorsun artık😄😄
- 1 yıl
Mobil oyuna başladım bir tane. Köy savaşları klan savaşları gibi. 😅
Eyalettte 3. Sıradayız 😅
Lider yardımcısıyım 😅
Çeviri var otomatik herkes ile anlaşabiliyoruz 😅
En çok sözü geçen benim 😅
Liderden çok şey ediyorum 😅 haksızlık yapıyorlar müdahale ediyorum 😅
Orada aktifim 😅Mesela kardeş ittifak klan var, alt klan, dün bir tesisi onlara vermeye çalıştılar ama bizimde ihtiyacımız var, emir verdim 😅bu tesisi alıyoruz dedim 😅aldık 😅çok büyük tartışmalar oldu ama ben galip çıktım 😅
Siz kime şekil yapıyorsunuz lan 😅
Ben istediğimi yapıyorum 😅deli oluyorlar bana diğer yardımcılar 😂 bazıları istifa edip gitti 😂
Umudu tüken, hevesi biten, hayalleri suya düşen, hatta hayali suya düşen benim. 😅
Tek bir hayalim yok, hevesim yok😅annemle ilgileniyorum dizi film ve oyun oynuyorum hepsi bu 😅
İş güç yok 😅
Eskiden umudum vardı 😅şimdi yok oyun oynamak hoşuma gidiyor 😅
Uzun yazınca sevmiyordun sen 😅ama içimden geldi 😅
- 1 yıl
Olsun olsun sorun yok:)
- 1 yıl
teşekkür ederim 🌸😅🌸mutlu günler diliyorum
- 1 yıl
Teşekkürler sanada🎈
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet armutun sapı üzümün çöpü hesabı zor olur...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet kesinlikle daha zor..
33 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur sen diyor ise🏵️
- 1 yıl
Cansın 🌸
- 1 yıl
Karşılıklı🥰
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Daha seçici olduğumuz doğru
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence zorlaşmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılZorlasmak değil de insanın büyüdükce enerjisi kalmaz ve tahammül seviyesi azalır. Tahammül seviyesi azaldığı için de kriterler istemsizce yükseliyor. Küçükken saatlerce kavga etme enerjisine sahipken şu an kavganın k sini duymak sinirimi bozuyor.
32 Yorumla- 1 yıl
Aynı şekilde. Kaos, kavga uzak dururum kendimi bildim bileli. Sakinlik seviyorum ben😅
- 1 yıl
Ben de öyleyim uzun zamandır, en güzeli sakinlik 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBeklentiler netleştiği için ne istediğini biliyorsun ama bu standartlar partner bulmayı zorlaştırıyor (standartsızlar pek yalnız kalmıyorlar fark ettiyseniz). Yani yalnızlığın sürerken samanlıkta iğne arıyorsun.
Bu da seçim yaparken zorlanmana sebep oluyor çünkü sürekli birileri hakkında 'standartlarıma bağlı mı kalayım yoksa bu kişi için taviz verip kurallarımı esnetmeli miyim' kısmında ne yapacağını seçmek zorlaşıyor.
Özetle, zamanla gelişmiş beklentiler seçim yapmayı kolaylaştıracağı yerde zorlaştırıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır ama heyecanlanmak daha zor oluyor biri için. 20’lerde bu daha kolay çünkü daha heyecanlı ve gençsin.
Ben de yakın zamanda uzun yıllar sonra ilk defa biri için heyecanlandım…ancak sanırım karşılıklı değil bir yazıyor bir yazmıyor canım çok acıyor şu an. Sadece içimi dökmek istedim :)19 Yorumla- 1 yıl
Olsun sevgili gizli pembe üye iyi yaptın içini dökmekte🌸
Bir yazıp bir yazmıyorsa hiç kafanı ona yorma ve enerjini ona tüketme. Seven merak eder yazar arar☺️🎈
Cevap sahibi1 yılÇok haklısın. Az önce de ben yazdım merak edip 1 saat oldu hala cevap vermedi. Moralim asiri kötü :(
- 1 yıl
Yok artık benden sana eğer yaşın doğruysa bir akran arkadaş olarak tavsiye lütfen bu konuşmamızdan sonra benim hatrıma ona yazmıyorsun.🙏🏻🎈
Artık sen elinden geleni yaptın. Devamını o getirecek. Olur da sana yazarsa hemen cevap verme geç cevap ver. Ona her zaman müsait bir kadın olmaman gerekir. Unutmaki sen değerlisin ve kişisel bir alanın var.🦋
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ederim çok tatlısın 🎀 acaba şey desem mi ben ne kadar aptalmışım aramızda bir şey olacak sandım seni rahatsız etmeyeceğim bir daha gibi bir şeyy
- 1 yıl
Sende çok tatlısın🏵️Yok hiç hiç gerek yok. Erkek ilgisiz biriyse karşı taraf sessiz kalınca anlıyor ilgisizliğini. Sessizlik ve görmezden gelmek en en güzel cevap.🩵
Cevap sahibi1 yılİçimde tutmak o kadar zor ki ama duygularımı şu an çok fena ağlıyorum bir görsen :(
- 1 yıl
O zaman şöyle yapabilirsin. O seni illaki yoklayacaktır birkaç güne. İçindekileri çok uzun mesajlar olmayacak şekilde ifade edebilirsin. Vaktinin değerli olduğunu, bir var bir yok davranılan ilişkide değerli olmadığını ve seni görmeyeni seninde görmeyeceğini söyleyerek.🙂
Cevap sahibi1 yılÇok haklısın ve inanılmaz rahatladım şu an 🩷🎀 doğru söylüyorsun öyle yapacağım :) çok çok teşekkür ederim böyle insanların hala var olması ne kadar tatlı🥹💚
- 1 yıl
Rica ederim canım benim🩵
Elbette site kullanmasını bilene güzel tarafları da olan bir mecra.🎈🦋
1 yılTabii ki de 30'lu yaşlara gelince seçim yapmak daha da zorlaşır Çünkü Ergenlik dönemini aşıyorsun belli bir yaşı gelmiş oluyorsun her şeyin farkında olduğun için Tabii seçimi yapmakta Biraz insan zorlanır çok normal bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılZoru bırak imkansız gibi bir şey. Ödün vermek istemiyorsun bulunduğun durumdaki rahatlıktan yani bir erkeği ya da bir kadını hayatına aldığında da getirisi de var götürüsü de var sonuçta buna da çok katlanmak da istemiyorsun bayağı zor ya bir ilişkiye başlamak bir ilişkiyi yürütebilmek yani ben tebrik ediyorum şahsen bir ilişkiye başlayıp da yürüten evlilikle sonuçlandıran insanlari
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu; karakterden karaktere, kişiden kişiye değişen bir durum. Genellikle 30 yaşlar olgunluğuna bir adım olduğu için, bana gençlikte olgunluk karışımı bir dönem olarak geliyor. Bu yüzden insanlar yanlış seçimler de yapabilir doğru seçimler de... Yani bu yaşlarda seçim yapmak cok zor değildir. Bu dediğinizi 40 ve 50'li yaşlarda kabul edebilirim.. fakat 30, hayır...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet, 30'lu yaşlara gelindiğinde ilişkilerde seçim yapmak biraz daha zorlaşabiliyor. İnsanlar daha fazla hayat tecrübesi kazanıyor ve bu da beklentileri arttırabiliyor. Artık daha ne istediğini bilmeye başlıyorsun, ama aynı zamanda çok fazla seçenek ve kararsızlık da olabiliyor. İlişkilerde daha dikkatli olmak, doğru kişiyi bulma konusunda daha seçici olmak doğal bir süreç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılZamanın daralmış gibi sahte bir illüzyon hissettiğin için daha az kişiyle görüşüyor ve gönül eğlendirme amacı olmasın istiyorsun. Ama gönül eglendireceksen gönül eğlendir. Hayatın anlamı ve amacı hayat arkadaşını bulmak değil. Bu sadece bize söylenen bir yalan.
10 Yorumla
1 yılEvet, 30’lu yaşlara gelindiğinde ilişkilerde seçim yapmak gerçekten zorlaşıyor. Çünkü artık sadece heyecan yetmiyor; güven, uyum, değerler gibi derin şeyler arıyorsun. Geçmiş deneyimlerden öğrenince seni daha temkinli yapıyor. Kalbini açmadan önce mantığın devreye giriyor. Artık bir ilişkiye zaman ve emek harcamadan önce "Bu kişi gerçekten hayatıma ne katacak?" diye düşünüyorsun.
10 Yorumla30'lu yaşlar olgun olarak kabul ediliyor toplumda ama ben öyle düşünmüyorum. Bana göre 30'lu yaşlar gençlik yıllarının ortası.
20'li yaşlarda yanaşan ilişkilerin etkisiyle daha seçici oluyor insan doğal olarak. Gelişi güzel ilişkilerden kaçınıyor ve daha sağlıklı, gelecek odaklı bir ilişki beklentisi oluşuyor. Bu da daha zor bir durum gibi gözüküyor ama mantıklı olanı bu. 💅🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKeloğlan gibi olursun etrafını kızar sarar ben erkek olduğum için böyle örnek veriyorum hepsine bir bahane bulursun hiçbirini begenmezsin hepsi kusurludur senin gönlünün aradığı başkadır… Bazen de yokluğa düşersin önüne çıkan az bir şeye benzeyen birisini zoraki de olsa katlanmaya çalışırsın o da çok sürmez napiyorum lan ben der uzaklaşırsın kısaca zorlaşan dahi olmuyor yaşlılık zor yaşlanmayın
10 Yorumla
1 yıl30'lu yaşlarda ilişkilerde seçim yapmak karmaşık olabilir. İnsanlar bu yaşlarda ne istediklerini daha iyi bilirler ancak yerleşik bir yaşam tarzına alışmış olabilirler. Geçmiş ilişkilerin etkisi ve sorumluluklar, seçimlerini zorlaştırabilir. Ancak bu yaşlardaki olgunluk ve deneyim, doğru kararı verme şansını artırır.💪🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet, daha seçici oluyorlar. Genelde ilişkide doyumu yaşamış oluyorlar bu yüzden oldukca tecrübleri oluyor. Bu da hemen hemen her tip insanı iyi tanımak demek
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum👋🏻🏵️
Gizli Üye(36-45)1 yılAklın başına gelir. Seçim yalmasi zorlanmaz kendini tanimissindir ne istediğini bilirsin. öbür türlü genç kızlar 20 li yaşlarda kaldırılır çabucak evlenir. Erkeler buyuzden çoğunlukla kendini bilmeyen taniyamamis kadınları avlar. Beli yaşa gelmiş aklı basind akadinlar tereddüt içinde olduklarından zaman kaybi yasamak istemeizler
10 YorumlaYaş ilerledikçe ilişkilerdeki beklentiler daha da olgunlaşıp seçim konusunda da seçici olunabiliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılArtık gözler daha açık teknoloji gibi her konuda yani yaşı yok mantıklı olunca her yaşta seçici olur insan bence😊
15 Yorumla- 1 yıl
Evet ben mesela 30 lara daha gelmedim ama yine de dikkatli ve ince eler sık dokurum😇🙃
- 1 yıl
İnşallah buna değer balım bişeyler yaşanacaksa ne yaparsan yap yaşanır tabikide temkinli de olucaz hep gül mutlu ol çok isterim iyi insanlar tanı birleşsin yolların kimse mutsuz olmak için evlenmez birini sevmez çünkü 🙏😊
- 1 yıl
Haklısın sarı şeker💛
- 1 yıl
Teşekkürler balım benim bakışım tabi bu yinede tercih ve seçim
- 1 yıl
Rica ederim🎈
1 yıl30 yaşındayım değil evlenmek, sevgiliye bile üşeniyorum.
Erkekler bir kitap ise tüm kitapları okumuşum, ezbere biliyormusum gibi geliyor.
Risk almak istemiyorum, huzur istiyorum.
Ve çok uzun süredir yalnizim gerçekten bir konfor alani oldu artık. Emek veresim yok ilişkilere.32 Yorumla- 1 yıl
Çocugun olsun istemez misin
- 1 yıl
Annelik duygusunu bilmediğim için, tatmak istediğim ya da özlem duyduğum bir şey zaten değil
İnsan çok seçici oluyor. Her şeyi düzgün yapmaya çalışıyor. Karşısından da o düzgünlüğü bekliyor. Çok saygılı ve tecrübeli ilişkileri oluyor. Daha güzel geçiyor zaman. Ama gecikince bazı şeylerde zorlaşıyor. Artık yalnızlığa alışmasada kalıyor öyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aynen öyle, beklentiler daha da arttığı için artık kimseyi beğenmez olursun, bu kadar bekledim en iyisi olsun derken ya daha kötüsüne eyvallah dersiniz ya da bekar kalmaya devam edersiniz. böyle gidiyor bu işler.
onun için her şey yaşında güzel.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEn iyisini istiyor ve buluyorsun 😅 ah ah görseldeki Bay Big Allah cezanı versin😅
13 Yorumla- 1 yıl
Heeheh anılar depreşti filmle😅😅
- 1 yıl
Sorma yaa vicdansız çok üzdü üzümlü kekimi😅
- 1 yıl
Gözyaşımız pıt kalbimiz çıt🥲💔
1 yılYoo seçimler daha da önem kazanıyo tam tersine dkdkdk
18 Yorumla- 1 yıl
Seçicilik önem arz etmeye dahil değil mi?🙂
- 1 yıl
Nasıl (uykum var, beynim pek çalışamıyo şu an)
- 1 yıl
Seçerken kendine önem verirsin mutluluğuna ve öyle seçersin. Bu şekilde oluyor.😅
Uyur dinlenirsin:) - 1 yıl
Tünelin ucu saçma sapan yerlere çıkmamalı
- 1 yıl
Çıkmaz.👍🏻
- 1 yıl
Hep çıktı :(
- 1 yıl
Aşk acısı çek diye soru sormadım paint mezun😅
- 1 yıl
Çekmiyomki
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet zorlaşıyor böyle 30’lu yaşlar deyince de insan bi garip oluyor ya 😃
12 Yorumla- 1 yıl
Kimlik ve yaş gerçeğin bir adım kadar yakın😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKişiliğin karakterin oturmaya başladığı için ne istediğini biliyorsun Bu doğrultuda da bir ilişkiden ne beklediğini bildiğin için seçimlerinde zor oluyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTabiiki, ne istediğini tam anlamıyla bildiğin bi süreçte oluyorsun, kendi kendine yetebildiğin bi dönemde olduğun için de bi ilişki sana yük gibi geliyor
20 Yorumla
1 yılErkekler için hayır 30 yaşına gelince 20 lik kızların gözdesi oluyorsun. Kadınlar içinse 10 üzerinden 2-3 luk adama bile şans verecek duruma geliyorlar evde kalma baskısı yüzünden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılAslında daha da kolaylaşıyor daha az seçici oldum. Ya da son 3 senedri çirkinleşip obez olduğum için artık kriterlerimi esnetmeye mi başladım? Emin değilim...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yıl29 yaşındayım. Aşk defterini kapatalı uzun zaman oldu ve açmayıda düşünmüyorum. Kafam Çok Rahat. İstediğim herşeyi yapıyorum. Arkadaşlarımda 3 kişi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılAslında daha kolay oluyor artık karşı cinsi tanımış oluyorsun ne istediklerini neleri beklediklerini görüp karar verebilir ve mantıklı bir seçim yapabilirsiniz!
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Aslında zorlaşmaz ama sadece daha fazla seçici olursun o da dış görünüşle alakalı değil karakter ile kariındaki kişinin huyları ile alakalı seçici olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Erkekler için bir şey değişmiyor kadınlar daha mantıklı karar vermeye başlıyor ama 20'li yaşlarda her iyi adamı evlenebileceği adamı reddettiği için artık çok zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyle oluyor 👍 çünkü cahiliye dönemini atlatmış , daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun fikirlerin begenilerin beklentilerin değiştiği için daha seçici oluyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle daha da zor oluyor.
Zira, o yaşlara denk birisiyle karşılaşmak daha zor. Çünkü çoğu evlenmiş oluyor. E haliyle aralarından sağlıklı bireyler bulup eleme yapmak da ayrı sorun10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında kolaylaşıyor. Kişiliğin oturduğu için neyi isteyip istemediğini biliyorsun seçim yapmak kolay oluyor. Seçici oluyorsun sadece
20 Yorumla
1 yılannaannem derdi kızım evlenceksen 30 yalında gelmeden evleneceksin 30 yaşına gelirsen aklın başına gelri hiç evlenmezsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. daha otuzlara gelmedim ama şu an bile çok zor bir ilişkiye başlayabilmek, birine güvenebilmek o zamanlar daha da zor oluyordue
20 Yorumla
1 yılBilâkis insan ne istediğini çok daha iyi anlamış oluyor, farkındalık ve olgunluk sayesinde artık istikrar ve kararlılıkla istediğine odaklanıyor.
20 YorumlaBence zorlaşmaş 30lu yaşlarda insan ne istediğini daha iyi bilir ve çoğu kişi de o yaşlarda olgunlaşmış olur
11 Yorumla- 1 yıl
Sen de kaç?
1 yılKesinlikle ama brnim gibide seçimlerle yaşayanların herşeyi saldığı geçişde olabiliyor.
Çok detaycı olmak veya bundan sıkılmak gibi10 YorumlaPeheeyy 30'a gelip ilişki yapacağımı hiç düşünmüyorum walla da, asla asla demeyecem LKDSAFSKLFSSS
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. 30 yaşlardan sonra seçici olamasın hem erkek için hem kadın için benim fikrim seni seçeni kabul etmek zorunda kalıyorsun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence daha zor olabilir. Artık ciddiyet ararsın orası burası oynayan birini kimse kabul etmez bu yaşlarda.
10 Yorumla
1 yılİnsan yediği kazıklardan sonra olaylara bakış açısı değişiyor, her şeye daha temkinli yaklaşıyor : ))
10 Yorumla
1 yılEvet, yaş ilerledikçe daha seçici olunuyor
12 Yorumla- 1 yıl
Şu an bile seçiciyken 30 larda ne olacak kim bilir😅
- 1 yıl
Bence daha az seçici olunuyor
Örnegin gençken aylik geliri en az 80 bin dersin yas ilerler 60 binde olur denir
Kel erkek istemem der sonra kel erkekte olabilir der
Özelde çalışan istemem der yaşlandiginda özel de olabilir der
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonuçlarını bilmediğimiz şeyler için "bir seçim yapmak zorundaydım" ın sonucunu gördüğümüz de...
10 YorumlaYaş ilerledikçe panik artar seçim yapmak zorlaşır
Hemen biriyle evlenme telaşı oluşur
Ben hariç10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25'ten sonra son 3 senedir çok değiştim bu konuda. 30'u geçince ne olcak bakalımm.
14 Yorumla- 1 yıl
30 rivayet belki:)
Cevap sahibi1 yılİnşallah öyledir, bende mi sorun var kızlarda mi bilemedim. Son 3 senedir sevgilim de yok olmadı da olmuyor da :)
- 1 yıl
Kafana göre biri çıkmıyordur veya enerjiler tutmuyordur olabilir:)
Cevap sahibi1 yılOlabilirrr 😄
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Armudun sapı üzümün çöpü derken evde kaldın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha kolay insan ne istediğine dair daha kararlı daha bilinçli oluyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılMantıklı aklı başında ilişkinin kolay bulunamadığını anliyosn 🤷😄
20 Yorumla
1 yılYaş ilerledikçe her şey daha çok zorlaşıyor birine güvenmekte öyle
21 Yorumla- 1 yıl
Kpssyle atanmaktan bile zor bi gönüle atanmak😀
1 yıl30 dan sonra daha fazlasını ister buluncada yeri apayrı olur
20 Yorumlaotuz yasindan sonra evlenmek bi ise yaramaz ki yolun yarisi zaten gitmis oluyo hersey gencken guzel bence
23 Yorumla- 1 yıl
Çocuk düşünenler için biraz geç.
Seçici olunur evde kalma yolunda ilerlenilir
10 YorumlaYaş arttıkça seçenekler azalır. Normal zorlaşması.
10 Yorumla
1 yılHayır, tam tersine daha kolaylaşır bir an önce evlenmek için kriterleri azaltırlar. Acı ama gerçek.
10 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat