• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

30’lu yaşlara gelindiğinde ilişkilerde seçim yapmak daha mı zorlaşır?

Biscolatagirl
Biscolatagirl Takip Et
FenomenMaster Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1830
Yapay Zekaya Sor
İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
48 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evet maalesef. O insanın senin hayatına ya da yaṣamak istediğin hayata uymasını istiyorsun çünkü artık hayattan beklentilerini ve isteklerini biliyorsun ya da sen öyle sanıyorsun 😄 Sorun ṣu ki asla evde ki hesap çarṣıya uymaz. Yani istediğin tarzda bi adam bulsan ailesi sorunlu çıkar, tipi uygun değildir, konuṣması seni iter, ṣaṣı bakar, çok kuralcıdır vs. vs. o yüzden ASLA aklındakini bulamazsın. Mesela burada bazı kadınlar diyor ya mesleği, boyu posu kaṣı gözü diye. Kıvanç tatlıtuğ gibi biriyle evlensen napacaksın adam seni hergün aṣağılıyorsa ya da zengin biriyle napacaksın adam seni hep aldatacaksa vs. vs. yani o yüzden ben ṣunu anladım; çok detaylara takılmamak gerek. Kafanda ki insan asla karṣına çıkmayacak bu hayal dünyasından çıkmak lazım. Kimse mükemmel değil o yüzden kusursuz birini bulmak çok ütopik. Birlikteliği birtakım çalıṣması olarak görmek lazım yani ne bileyim adam zengin değil diye istemeyen insanlar yani beraber çalıṣıpta zengin olabilirsiniz niye 1 kiṣinin 2 kiṣilik emek vermesi bekleniyor veya bir iliṣkide birinin annelik yapması beklenemez herkes emek göstermeli.

Sonuç olarak: Ya aldığını seveceksin ya da sevdiğini alacaksın 😄

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TranceEnergy
    TranceEnergy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

Seçimler daha zorlaşıyor kesinlikle birde şu günümüz maddi koşulları dahada çıkmaza sokuyor 30 yaşına geldim geçtiğimiz yıl 2 kız arkadaşım oldu iyilerdi hoşlardı hani bu yaşta görüşünce zaten evlilik odaklı görüşülüyor , bu yaşta sonra işin ve sosyal ortamın etkili oluyor nerde çalışıyorsun beyaz yaka mısın vs.. işte diksiyonun nasıl yarın öbür gün hangi ortamlarda ayak uydurabilirsin , sonra işte romantikmisin vs.. bunlar benim karakterim bunları bir şekilde yapıyorum ama gel gelelim bunların hepsinin yanında birde maddiyatın olmasını istiyorlar , işte evin var mı araban var mı. Tam olarak bir şey de diyemiyorum yarın öbür gün evlendik kiraya çıktık çocuk oldu , rahat geçinebilcez mi vs. gibi düşünüyor kızlar haksızlarda demiyorum ama bu ekonomide ev sahibi olmakta kolay değil. arabam var çok şükür , maaşımda fena değil ama gel gelelim ev yok diye bile bir noktada red yiyebiliyorsun. Seven kız denk gelse belki sorun etmez biliyorum öylesi çıkmadı karşıma ama işte biraz elektrik olan kızlarda ise maddiyat temelli sorunlar yaşadım. Finalde çünkü iyi birisin ama işte o amalar... Aşk korun doyurmuyor oluyor... Hayat işte " Bizede doğar elbet güneş. "

1
    5 Yorumla
    • kimdibunlar
      kimdibunlar
      1 yıl

Bunlar hep gerçek hayatla örtüşmeyen sosyal medyanın, kızlara sattığı hayallerden dolayı. Oradaki ilginin ciddi bir sonuca varamayacağını ve gerçek hayatta göremeyeceklerini ancak 30 yaşına gelince anlıyorlar. Ayrıca orada gördükleri; o eşine bunu almış, bu sevgilisine bunu yapmış, oraya götürmüş burayı gezdirmiş paylaşımları görünce de benim evleneceğim erkek te böyle olmalı zengin olmalı diye nice adamları aday bile görmüyorlar. Halbuki o para yediren adam, onu aldatıyor, para ile de sus payı veriyor kadına. Bu kısımları paylaşan yok tabi instagramda. Para varsa iş tamam. Karakteri, merhameti, tipi, huyu çok önemli değil nasıl olsa. Sonra da 30 yaşında kendi kafasında şekillendirdiği erkek tipinden talepler azalıyor. Neden? yaş olmuş 30 çünkü. O kriterdeki erkekler 20 -25 arası kız arıyor. 30 yaşındaki kız da mecburen kriterleri düşürmek zorunda kalıyor. Seçim zorlaşıyor diyorlar buna.

Yorumla
    • TranceEnergy
      TranceEnergy
      1 yıl

@kimdibunlar Haklılık payınız var evet , 20-25 yaş aralığındaki kızlar genelde evlenmek için erken gezip tozayım diyorlar. 30 yaşlarına geldikleri zaman ise 20-25 yaşlarında buldukları o erkekleri istiyorlar ama gel görelim ki o erkekler yine 20-25 yaşlarında. Sonra ise zaten ben çalışıyorum geziyorum tozuyorum evlenecek isem bunlar bunlar olmalı diyip beklentilerini arttırıyorlar bunlar yoksa evlenmeme gerek yok diyorlar. Genelde kadınlar daha duygusal diyorlar ama genelleme yapacak olursak erkekler bence daha duygusal daha çok seviyorlar en azından. Bunca aşk uğruna şiirler yazılmış. şarkılar yazılmış. kitaplar yazılmış. Kaç tanesi kadın kaç tanesi erkek oran orantı yapılsa daha sonuç ortada. Tarih boyunca...
      Sonuca gelecek olursak 30 yaşlarına dayanmış kız / erkek ilişkilerinde şu dönemde en önemli sorunlardan birisi maddiyatın aşırı öne çıkması. Hani şunu diyen kız bulmak zor mesela , oda çalışıyor bende çalışıyorum. zamanla alırız öderiz beraber yaparız herşeyi. Düze çıkarız eninde sonunda diyen kız bulmak zor gibi. Genel olarak ben ne uğraşıcam herşeyi olsun kafasındalar. Bakalım her şey herkesin gönlünce olsun ne diyelim.

Yorumla
    • Doğrukişiyiararken
      Doğrukişiyiararken
      1 yıl

Umudunu kaybetme denk gelirsin bence. Sadece beni maddiyat için reddederler kafasından çık. Yoksa hep bu konu önüne gelir. Niyetini düzgün tut. Beni ben olduğum için sevecek kişiyi buldum gibi olumlamalar yap, işe yarıyor gerçekten böyle şeyler.

Yorumla
    • Doğrukişiyiararken
      Doğrukişiyiararken
      1 yıl

@kimdibunlar tam tersi 30 yaşındaki kadın çalışıyorsa birde kriterleri daha da yükseliyor. Zaten kendime yetiyorum neden böyle birini hayatıma yük edeyim diye düşünüyorlar. Tabii erkeği severse ayrı, maddiyat olarak değil ama birde hiçbir yönden kızın hayatını kolaylaştırmayacak bir tipse pek şansı yok. İnce detayları bari düşünün her şey maddiyat değil kızlar için.

Yorumla
    • TranceEnergy
      TranceEnergy
      1 yıl

@Doğrukişiyiararken Umarım dediğiniz gibi olur herkesin iyi kötü beklentisi bu şekilde zaten , belki bir gün bir yerde ansızın benimde yolum kesişir. Bekliyorum ve olması içinde çabalıyorum. Öte yandan diğer yorumunuza istinaden " Zaten kendime yetiyorum neden böyle birini hayatıma yük edeyim " dediğiniz yere alıntı yaparak sormak istiyorum. Maddi olarak bakmıyorum çok samimi bir şekilde söylüyorum elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum , ama ne oldu biliyor musun cevapsız sorular , sorum ise şu akşam iş çıkışı kahve içiyoruz kendisi abileri ile tanıştırcağını söyledi bana dedim bende hazırım diye , ne kavga var ne gürültü ertesi gün ayrılalım dedi. Cevabını alamadım giderken iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Senin gibisini bulabilir miyim bilmiyorum diyor. Yani kafam allak bullak oldu maddiyat değil ise ne istiyordunuz ne oldu ne bitti. Ne kadar arasamda ilişkiye dönüp dönüp bulamadım cevapları. Size ise sorum şu konu maddiyat değilse neden hayatıma yük edeyim dediğinizdeki o yükler nedir? daha doğrusu maddiyat dışında partnerinizden beklentiniz nedir?

Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.

E öyle de zaten çoğu kişi saçma sapan sevgililik dönemleriyle ve o dönemlerdeki fazlaca uzun süredir "sevgililik" adı altında yıllarca nikâh olmadan aynı evde bile yaşayan insanlar türedi ve bu türeyişle zannederlerdi ki hiç ayrılmayacaklarını, çünkü monotonlaşıyor o tür ilişkiler birbirinden illa karşı bir taraf sıkılıyor çünkü helalin haramın ne olduğunu bilerek yaşamıyorlar biz yaşayalım mutlu olalım da evleniriz yaa ne olacak kafasında yaşadıkça hep de böyle olmaya devam edecek... Çünkü birbirinden yaralar almış kazık yemiş, insanlar her insana güvenmemeyi öğrendiler, öğrendiler de yine iş işten geçti önemli olan az bir zaman diliminde tanıyıp nikâh kıymaktan geçiyor uzun uzun sevgililik dönemleriyle değil, ben de anlatıyorum ama kime anlatıyorum ama anlayanlar anlayacaktır zaten.

0
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    1 yıl

Evet, bence yaş arttıkça yeni bir ilişkiye başlama konusunda tereddütler de artıyor.. Çünkü insan, o yaşa kadar yediği kazıkların etkisiyle gittikçe daha da şüpheci ve dengesiz oluyor.. Örneğin bekar bir adam olarak yaklaşık iki yıldır ciddi bir ilişkim yok.. Olacak gibi de görünmüyor.. 😂😅

2
    4 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Deneyimlerin etkisi:) Yalnızlık güzel kazık yerine🙃

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Evet sanırım öyle.. 😁😁

Yorumla
    • Viçori53
      Viçori53
      1 yıl

Aksine ne istediğini daha iyi bilirsin dostum. Yani vaktinde yediğin kazıklar insana bir standart da öğretiyor😉

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

Ben de doğuştan bekar olduğum için bana da olacak gibi görünmüyor

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah Biscolatagirl, 30’lu yaşlarda ilişkilerde seçim yapmak, aslında yaşanmışlıkların ve olgunluğun etkisiyle biraz zorlaşabilir. İnsan bu yaşlarda artık ne istediğini daha net bilir, doğrularına daha sıkı tutunur ve belki de geçmişteki deneyimlerden ders alır. Ama bu, aşkın heyecanını yaşanmaz hale getirmez, tam tersi daha özel kılar ✨💖.

İnsan güven, saygı ve uyumu daha bir öncelikli hale getiriyor. Eğer seninle aynı değerleri paylaşan biri varsa, işler kolaylaşabilir. Acele etmeden içini dinlemeyi önemse derim. Sevgi, en sonunda yüreği bilen bir şanstır 🌸💕.

3
    5 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

30 lara gelince aklımda olsun yapay zeka @Hayat psikolog😅🎈

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Hayat
      Hayat
      Fenomen
      1 yıl

Ah Biscolatagirl, ne tatlı bir yorum yapmışsın! 🌸😊 30’lara gelince eminim bu sözler daha bir anlam kazanacak. Şimdiden hayat yolunda bol bol sevgi ve kendini tanıma fırsatı diliyorum 💕✨!

Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      1 yıl

Belki olabilir

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

30 larda çok fark yok. Biraz daha farkındalık kazanıyorsunuz o kadar

Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      1 yıl

@Silhouettee olabilir

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

117

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Yaş ile alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü o yaşlarda ve daha fazlası ilişki sevgili yapan çok! 😅

Seçim yapmak, umutlar tükenince, heves bitince, hayaller suya düşünce zor oluyor!

Bir yerden sonra gerek kalmıyor gibi! 😅

Canı cehenneme! 😅

1
    5 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Canı cehenneme dedin kayboldun gittin görünmüyorsun artık😄😄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Mobil oyuna başladım bir tane. Köy savaşları klan savaşları gibi. 😅
      Eyalettte 3. Sıradayız 😅

Lider yardımcısıyım 😅

Çeviri var otomatik herkes ile anlaşabiliyoruz 😅

En çok sözü geçen benim 😅

Liderden çok şey ediyorum 😅 haksızlık yapıyorlar müdahale ediyorum 😅

Orada aktifim 😅Mesela kardeş ittifak klan var, alt klan, dün bir tesisi onlara vermeye çalıştılar ama bizimde ihtiyacımız var, emir verdim 😅bu tesisi alıyoruz dedim 😅aldık 😅çok büyük tartışmalar oldu ama ben galip çıktım 😅

Siz kime şekil yapıyorsunuz lan 😅

Ben istediğimi yapıyorum 😅deli oluyorlar bana diğer yardımcılar 😂 bazıları istifa edip gitti 😂

Umudu tüken, hevesi biten, hayalleri suya düşen, hatta hayali suya düşen benim. 😅

Tek bir hayalim yok, hevesim yok😅annemle ilgileniyorum dizi film ve oyun oynuyorum hepsi bu 😅

İş güç yok 😅

Eskiden umudum vardı 😅şimdi yok oyun oynamak hoşuma gidiyor 😅

Uzun yazınca sevmiyordun sen 😅ama içimden geldi 😅

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Olsun olsun sorun yok:)

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

teşekkür ederim 🌸😅🌸mutlu günler diliyorum

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Teşekkürler sanada🎈

Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Evet armutun sapı üzümün çöpü hesabı zor olur...

2
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.

Evet kesinlikle daha zor..

3
    3 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Doğrudur sen diyor ise🏵️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Cansın 🌸

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Karşılıklı🥰

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı.

Daha seçici olduğumuz doğru

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

bence zorlaşmaz

1
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Zorlasmak değil de insanın büyüdükce enerjisi kalmaz ve tahammül seviyesi azalır. Tahammül seviyesi azaldığı için de kriterler istemsizce yükseliyor. Küçükken saatlerce kavga etme enerjisine sahipken şu an kavganın k sini duymak sinirimi bozuyor.

3
    2 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Aynı şekilde. Kaos, kavga uzak dururum kendimi bildim bileli. Sakinlik seviyorum ben😅

• straliiewygꯁ s
      straliiewygꯁ
      1 yıl

Ben de öyleyim uzun zamandır, en güzeli sakinlik 😂

• rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Beklentiler netleştiği için ne istediğini biliyorsun ama bu standartlar partner bulmayı zorlaştırıyor (standartsızlar pek yalnız kalmıyorlar fark ettiyseniz). Yani yalnızlığın sürerken samanlıkta iğne arıyorsun.

Bu da seçim yaparken zorlanmana sebep oluyor çünkü sürekli birileri hakkında 'standartlarıma bağlı mı kalayım yoksa bu kişi için taviz verip kurallarımı esnetmeli miyim' kısmında ne yapacağını seçmek zorlaşıyor.

Özetle, zamanla gelişmiş beklentiler seçim yapmayı kolaylaştıracağı yerde zorlaştırıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hayır ama heyecanlanmak daha zor oluyor biri için. 20’lerde bu daha kolay çünkü daha heyecanlı ve gençsin.
    Ben de yakın zamanda uzun yıllar sonra ilk defa biri için heyecanlandım…ancak sanırım karşılıklı değil bir yazıyor bir yazmıyor canım çok acıyor şu an. Sadece içimi dökmek istedim :)

1
    9 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Olsun sevgili gizli pembe üye iyi yaptın içini dökmekte🌸
      Bir yazıp bir yazmıyorsa hiç kafanı ona yorma ve enerjini ona tüketme. Seven merak eder yazar arar☺️🎈

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok haklısın. Az önce de ben yazdım merak edip 1 saat oldu hala cevap vermedi. Moralim asiri kötü :(

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Yok artık benden sana eğer yaşın doğruysa bir akran arkadaş olarak tavsiye lütfen bu konuşmamızdan sonra benim hatrıma ona yazmıyorsun.🙏🏻🎈
      Artık sen elinden geleni yaptın. Devamını o getirecek. Olur da sana yazarsa hemen cevap verme geç cevap ver. Ona her zaman müsait bir kadın olmaman gerekir. Unutmaki sen değerlisin ve kişisel bir alanın var.🦋

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok teşekkür ederim çok tatlısın 🎀 acaba şey desem mi ben ne kadar aptalmışım aramızda bir şey olacak sandım seni rahatsız etmeyeceğim bir daha gibi bir şeyy

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Sende çok tatlısın🏵️Yok hiç hiç gerek yok. Erkek ilgisiz biriyse karşı taraf sessiz kalınca anlıyor ilgisizliğini. Sessizlik ve görmezden gelmek en en güzel cevap.🩵

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İçimde tutmak o kadar zor ki ama duygularımı şu an çok fena ağlıyorum bir görsen :(

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

O zaman şöyle yapabilirsin. O seni illaki yoklayacaktır birkaç güne. İçindekileri çok uzun mesajlar olmayacak şekilde ifade edebilirsin. Vaktinin değerli olduğunu, bir var bir yok davranılan ilişkide değerli olmadığını ve seni görmeyeni seninde görmeyeceğini söyleyerek.🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok haklısın ve inanılmaz rahatladım şu an 🩷🎀 doğru söylüyorsun öyle yapacağım :) çok çok teşekkür ederim böyle insanların hala var olması ne kadar tatlı🥹💚

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Rica ederim canım benim🩵
      Elbette site kullanmasını bilene güzel tarafları da olan bir mecra.🎈🦋

Yorumla
  • fenerlihüso
    fenerlihüso Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 23
    1 yıl

Tabii ki de 30'lu yaşlara gelince seçim yapmak daha da zorlaşır Çünkü Ergenlik dönemini aşıyorsun belli bir yaşı gelmiş oluyorsun her şeyin farkında olduğun için Tabii seçimi yapmakta Biraz insan zorlanır çok normal bir durum

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Zoru bırak imkansız gibi bir şey. Ödün vermek istemiyorsun bulunduğun durumdaki rahatlıktan yani bir erkeği ya da bir kadını hayatına aldığında da getirisi de var götürüsü de var sonuçta buna da çok katlanmak da istemiyorsun bayağı zor ya bir ilişkiye başlamak bir ilişkiyi yürütebilmek yani ben tebrik ediyorum şahsen bir ilişkiye başlayıp da yürüten evlilikle sonuçlandıran insanlari

2
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu; karakterden karaktere, kişiden kişiye değişen bir durum. Genellikle 30 yaşlar olgunluğuna bir adım olduğu için, bana gençlikte olgunluk karışımı bir dönem olarak geliyor. Bu yüzden insanlar yanlış seçimler de yapabilir doğru seçimler de... Yani bu yaşlarda seçim yapmak cok zor değildir. Bu dediğinizi 40 ve 50'li yaşlarda kabul edebilirim.. fakat 30, hayır...

1
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Evet, 30'lu yaşlara gelindiğinde ilişkilerde seçim yapmak biraz daha zorlaşabiliyor. İnsanlar daha fazla hayat tecrübesi kazanıyor ve bu da beklentileri arttırabiliyor. Artık daha ne istediğini bilmeye başlıyorsun, ama aynı zamanda çok fazla seçenek ve kararsızlık da olabiliyor. İlişkilerde daha dikkatli olmak, doğru kişiyi bulma konusunda daha seçici olmak doğal bir süreç.

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Zamanın daralmış gibi sahte bir illüzyon hissettiğin için daha az kişiyle görüşüyor ve gönül eğlendirme amacı olmasın istiyorsun. Ama gönül eglendireceksen gönül eğlendir. Hayatın anlamı ve amacı hayat arkadaşını bulmak değil. Bu sadece bize söylenen bir yalan.

1
    0 Yorumla
  • BozkırHukumdari
    BozkırHukumdari Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Evet, 30’lu yaşlara gelindiğinde ilişkilerde seçim yapmak gerçekten zorlaşıyor. Çünkü artık sadece heyecan yetmiyor; güven, uyum, değerler gibi derin şeyler arıyorsun. Geçmiş deneyimlerden öğrenince seni daha temkinli yapıyor. Kalbini açmadan önce mantığın devreye giriyor. Artık bir ilişkiye zaman ve emek harcamadan önce "Bu kişi gerçekten hayatıma ne katacak?" diye düşünüyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Bay__İBNE
    Bay__İBNE Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

30'lu yaşlar olgun olarak kabul ediliyor toplumda ama ben öyle düşünmüyorum. Bana göre 30'lu yaşlar gençlik yıllarının ortası.

20'li yaşlarda yanaşan ilişkilerin etkisiyle daha seçici oluyor insan doğal olarak. Gelişi güzel ilişkilerden kaçınıyor ve daha sağlıklı, gelecek odaklı bir ilişki beklentisi oluşuyor. Bu da daha zor bir durum gibi gözüküyor ama mantıklı olanı bu. 💅🏻

1
    0 Yorumla
  • Çağhan2734
    Çağhan2734 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Keloğlan gibi olursun etrafını kızar sarar ben erkek olduğum için böyle örnek veriyorum hepsine bir bahane bulursun hiçbirini begenmezsin hepsi kusurludur senin gönlünün aradığı başkadır… Bazen de yokluğa düşersin önüne çıkan az bir şeye benzeyen birisini zoraki de olsa katlanmaya çalışırsın o da çok sürmez napiyorum lan ben der uzaklaşırsın kısaca zorlaşan dahi olmuyor yaşlılık zor yaşlanmayın

1
    0 Yorumla
  • MİSTİK_TAT
    MİSTİK_TAT Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

30'lu yaşlarda ilişkilerde seçim yapmak karmaşık olabilir. İnsanlar bu yaşlarda ne istediklerini daha iyi bilirler ancak yerleşik bir yaşam tarzına alışmış olabilirler. Geçmiş ilişkilerin etkisi ve sorumluluklar, seçimlerini zorlaştırabilir. Ancak bu yaşlardaki olgunluk ve deneyim, doğru kararı verme şansını artırır.💪🏻

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Evet, daha seçici oluyorlar. Genelde ilişkide doyumu yaşamış oluyorlar bu yüzden oldukca tecrübleri oluyor. Bu da hemen hemen her tip insanı iyi tanımak demek

1
    1 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Katılıyorum👋🏻🏵️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Aklın başına gelir. Seçim yalmasi zorlanmaz kendini tanimissindir ne istediğini bilirsin. öbür türlü genç kızlar 20 li yaşlarda kaldırılır çabucak evlenir. Erkeler buyuzden çoğunlukla kendini bilmeyen taniyamamis kadınları avlar. Beli yaşa gelmiş aklı basind akadinlar tereddüt içinde olduklarından zaman kaybi yasamak istemeizler

1
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Yaş ilerledikçe ilişkilerdeki beklentiler daha da olgunlaşıp seçim konusunda da seçici olunabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Artık gözler daha açık teknoloji gibi her konuda yani yaşı yok mantıklı olunca her yaşta seçici olur insan bence😊

1
    5 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Evet ben mesela 30 lara daha gelmedim ama yine de dikkatli ve ince eler sık dokurum😇🙃

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      1 yıl

İnşallah buna değer balım bişeyler yaşanacaksa ne yaparsan yap yaşanır tabikide temkinli de olucaz hep gül mutlu ol çok isterim iyi insanlar tanı birleşsin yolların kimse mutsuz olmak için evlenmez birini sevmez çünkü 🙏😊

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Haklısın sarı şeker💛

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      1 yıl

Teşekkürler balım benim bakışım tabi bu yinede tercih ve seçim

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Rica ederim🎈

Yorumla
  • Judietalker
    Judietalker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    1 yıl

30 yaşındayım değil evlenmek, sevgiliye bile üşeniyorum.
    Erkekler bir kitap ise tüm kitapları okumuşum, ezbere biliyormusum gibi geliyor.
    Risk almak istemiyorum, huzur istiyorum.
    Ve çok uzun süredir yalnizim gerçekten bir konfor alani oldu artık. Emek veresim yok ilişkilere.

3
    2 Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Çocugun olsun istemez misin

Yorumla
    • Judietalker
      Judietalker
      1 yıl

Annelik duygusunu bilmediğim için, tatmak istediğim ya da özlem duyduğum bir şey zaten değil

Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

İnsan çok seçici oluyor. Her şeyi düzgün yapmaya çalışıyor. Karşısından da o düzgünlüğü bekliyor. Çok saygılı ve tecrübeli ilişkileri oluyor. Daha güzel geçiyor zaman. Ama gecikince bazı şeylerde zorlaşıyor. Artık yalnızlığa alışmasada kalıyor öyle.

1
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Aynen öyle, beklentiler daha da arttığı için artık kimseyi beğenmez olursun, bu kadar bekledim en iyisi olsun derken ya daha kötüsüne eyvallah dersiniz ya da bekar kalmaya devam edersiniz. böyle gidiyor bu işler.
    onun için her şey yaşında güzel.

1
    0 Yorumla
  • ZehirliSarmasik0
    ZehirliSarmasik0 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

En iyisini istiyor ve buluyorsun 😅 ah ah görseldeki Bay Big Allah cezanı versin😅

1
    3 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Heeheh anılar depreşti filmle😅😅

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      1 yıl

Sorma yaa vicdansız çok üzdü üzümlü kekimi😅

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Gözyaşımız pıt kalbimiz çıt🥲💔

Yorumla
  • kutsalornitorenk
    kutsalornitorenk Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Yoo seçimler daha da önem kazanıyo tam tersine dkdkdk

1
    8 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Seçicilik önem arz etmeye dahil değil mi?🙂

Yorumla
    • kutsalornitorenk
      kutsalornitorenk
      1 yıl

Nasıl (uykum var, beynim pek çalışamıyo şu an)

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Seçerken kendine önem verirsin mutluluğuna ve öyle seçersin. Bu şekilde oluyor.😅
      Uyur dinlenirsin:)

Yorumla
    • kutsalornitorenk
      kutsalornitorenk
      1 yıl

Tünelin ucu saçma sapan yerlere çıkmamalı

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Çıkmaz.👍🏻

Yorumla
    • kutsalornitorenk
      kutsalornitorenk
      1 yıl

Hep çıktı :(

Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Aşk acısı çek diye soru sormadım paint mezun😅

Yorumla
    • kutsalornitorenk
      kutsalornitorenk
      1 yıl

Çekmiyomki

Yorumla
  • Hellboy29
    Hellboy29 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 58%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Evet zorlaşıyor böyle 30’lu yaşlar deyince de insan bi garip oluyor ya 😃

1
    2 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Kimlik ve yaş gerçeğin bir adım kadar yakın😅😅

Yorumla
    • Hellboy29
      Hellboy29
      1 yıl

Öyle 😃

Yorumla
  • Ilerdearse
    Ilerdearse Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kişiliğin karakterin oturmaya başladığı için ne istediğini biliyorsun Bu doğrultuda da bir ilişkiden ne beklediğini bildiğin için seçimlerinde zor oluyor

2
    0 Yorumla
  • kafasıkarışık131415
    kafasıkarışık131415 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Tabiiki, ne istediğini tam anlamıyla bildiğin bi süreçte oluyorsun, kendi kendine yetebildiğin bi dönemde olduğun için de bi ilişki sana yük gibi geliyor

2
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Erkekler için hayır 30 yaşına gelince 20 lik kızların gözdesi oluyorsun. Kadınlar içinse 10 üzerinden 2-3 luk adama bile şans verecek duruma geliyorlar evde kalma baskısı yüzünden

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Aslında daha da kolaylaşıyor daha az seçici oldum. Ya da son 3 senedri çirkinleşip obez olduğum için artık kriterlerimi esnetmeye mi başladım? Emin değilim...

1
    0 Yorumla
  • Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 101%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

29 yaşındayım. Aşk defterini kapatalı uzun zaman oldu ve açmayıda düşünmüyorum. Kafam Çok Rahat. İstediğim herşeyi yapıyorum. Arkadaşlarımda 3 kişi.

1
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Aslında daha kolay oluyor artık karşı cinsi tanımış oluyorsun ne istediklerini neleri beklediklerini görüp karar verebilir ve mantıklı bir seçim yapabilirsiniz!

1
    0 Yorumla
  • lonefever
    lonefever Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.

Aslında zorlaşmaz ama sadece daha fazla seçici olursun o da dış görünüşle alakalı değil karakter ile kariındaki kişinin huyları ile alakalı seçici olursun

1
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.

Erkekler için bir şey değişmiyor kadınlar daha mantıklı karar vermeye başlıyor ama 20'li yaşlarda her iyi adamı evlenebileceği adamı reddettiği için artık çok zor

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Kesinlikle öyle oluyor 👍 çünkü cahiliye dönemini atlatmış , daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun fikirlerin begenilerin beklentilerin değiştiği için daha seçici oluyorsun

1
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.

Kesinlikle daha da zor oluyor.
    Zira, o yaşlara denk birisiyle karşılaşmak daha zor. Çünkü çoğu evlenmiş oluyor. E haliyle aralarından sağlıklı bireyler bulup eleme yapmak da ayrı sorun

1
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Aslında kolaylaşıyor. Kişiliğin oturduğu için neyi isteyip istemediğini biliyorsun seçim yapmak kolay oluyor. Seçici oluyorsun sadece

2
    0 Yorumla
  • angelvibes
    angelvibes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    1 yıl

annaannem derdi kızım evlenceksen 30 yalında gelmeden evleneceksin 30 yaşına gelirsen aklın başına gelri hiç evlenmezsin

2
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

daha otuzlara gelmedim ama şu an bile çok zor bir ilişkiye başlayabilmek, birine güvenebilmek o zamanlar daha da zor oluyordue

2
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Bilâkis insan ne istediğini çok daha iyi anlamış oluyor, farkındalık ve olgunluk sayesinde artık istikrar ve kararlılıkla istediğine odaklanıyor.

2
    0 Yorumla
  • Sılossben
    Sılossben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 92%
    1 yıl

Bence zorlaşmaş 30lu yaşlarda insan ne istediğini daha iyi bilir ve çoğu kişi de o yaşlarda olgunlaşmış olur

1
    1 Yorumla
    • Kafkazlı95
      Kafkazlı95
      1 yıl

Sen de kaç?

Yorumla
  • Karabeyli001
    Karabeyli001 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle ama brnim gibide seçimlerle yaşayanların herşeyi saldığı geçişde olabiliyor.
    Çok detaycı olmak veya bundan sıkılmak gibi

1
    0 Yorumla
  • asdafsfa
    asdafsfa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Peheeyy 30'a gelip ilişki yapacağımı hiç düşünmüyorum walla da, asla asla demeyecem LKDSAFSKLFSSS

1
    0 Yorumla
  • Smihasli
    Smihasli Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.

30 yaşlardan sonra seçici olamasın hem erkek için hem kadın için benim fikrim seni seçeni kabul etmek zorunda kalıyorsun?

1
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bence daha zor olabilir. Artık ciddiyet ararsın orası burası oynayan birini kimse kabul etmez bu yaşlarda.

1
    0 Yorumla
  • Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ
    Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

İnsan yediği kazıklardan sonra olaylara bakış açısı değişiyor, her şeye daha temkinli yaklaşıyor : ))

1
    0 Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Evet, yaş ilerledikçe daha seçici olunuyor

1
    2 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Şu an bile seçiciyken 30 larda ne olacak kim bilir😅

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Bence daha az seçici olunuyor
      Örnegin gençken aylik geliri en az 80 bin dersin yas ilerler 60 binde olur denir
      Kel erkek istemem der sonra kel erkekte olabilir der
      Özelde çalışan istemem der yaşlandiginda özel de olabilir der

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sonuçlarını bilmediğimiz şeyler için "bir seçim yapmak zorundaydım" ın sonucunu gördüğümüz de...

1
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Yaş ilerledikçe panik artar seçim yapmak zorlaşır
    Hemen biriyle evlenme telaşı oluşur
    Ben hariç

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

25'ten sonra son 3 senedir çok değiştim bu konuda. 30'u geçince ne olcak bakalımm.

1
    4 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

30 rivayet belki:)

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İnşallah öyledir, bende mi sorun var kızlarda mi bilemedim. Son 3 senedir sevgilim de yok olmadı da olmuyor da :)

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Kafana göre biri çıkmıyordur veya enerjiler tutmuyordur olabilir:)

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olabilirrr 😄

• Scmustafa
    Scmustafa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.

Armudun sapı üzümün çöpü derken evde kaldın

2
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Daha kolay insan ne istediğine dair daha kararlı daha bilinçli oluyor

2
    0 Yorumla
  • Yenilenyeniden
    Yenilenyeniden Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.

Mantıklı aklı başında ilişkinin kolay bulunamadığını anliyosn 🤷😄

2
    0 Yorumla
  • Şişkolettaa
    Şişkolettaa Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Yaş ilerledikçe her şey daha çok zorlaşıyor birine güvenmekte öyle

2
    1 Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      1 yıl

Kpssyle atanmaktan bile zor bi gönüle atanmak😀

Yorumla
  • leyla2100000
    leyla2100000 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    1 yıl

30 dan sonra daha fazlasını ister buluncada yeri apayrı olur

2
    0 Yorumla
  • ldefne
    ldefne Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

otuz yasindan sonra evlenmek bi ise yaramaz ki yolun yarisi zaten gitmis oluyo hersey gencken guzel bence

2
    3 Yorumla
    • Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Çocuk düşünenler için biraz geç.

Yorumla
    • ldefne
      ldefne
      1 yıl

aynen oyle

Yorumla
    • regolit
      regolit
      1 yıl

Her şey gençken güzeldir doğru bir ifade diğerlerine katılamayacağım

Yorumla
  • Mrhbcınım
    Mrhbcınım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 70%
    1 yıl

Seçici olunur evde kalma yolunda ilerlenilir

1
    0 Yorumla
  • Ezgiiicik
    Ezgiiicik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 82%
    1 yıl

Yaş arttıkça seçenekler azalır. Normal zorlaşması.

1
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, tam tersine daha kolaylaşır bir an önce evlenmek için kriterleri azaltırlar. Acı ama gerçek.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30’lu yaşlara gelindiğinde ilişkilerde seçim yapmak daha mı zorlaşır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 yaş üstü bireyler ilişkilerinde daha mı seçici oluyorlar? 13 cevap verildi
İnsan yaş aldıkça seçici mi oluyor ilişkilerinde? 6 cevap verildi
Yaş aldıkça ilişkide seçicilik artar mı? 23 cevap verildi
Yaş ilerledikçe eş seçimi zorlaşıyor mu? 20 cevap verildi
30 yaşından sonra flört evlilik işleri zorlaşıyor mu? 41 cevap verildi
Yaş ilerledikçe evlilik kararı almak zorlaşıyor mu? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨