Benim en zoruma giden 5 senemi çalmış olması en utanç duydugumda nasıl bir şeytan olduğunu anlayamamış olduğum diyebilirim

Benim en zoruma giden 5 senemi çalmış olması en utanç duydugumda nasıl bir şeytan olduğunu anlayamamış olduğum diyebilirim

Çok fazla böyle bir anı sahibi değilim açıkçası Aşk konusunda çok da bir beklentim yok ya ya aşk yaşadığımı da söyleyemem benim hayatımda genelde farklı mücadeleler içerisinde geçti öyle aşk sevgi ilişkiye bunları çok yakın olacak bir hayatım olmadı.
Bu soruyla beni en az 11 sene evvel geriye götürdünüz o zaman bir sevgilim vardı. Ve 5 yıla dayanan bir ilişkimiz vardı ben o hafta her şeyi planlamıştım evlilik teklifi yapacaktım. Lakin ondan bir hafta evvel kongre amacıyla şehir dışına gidiyor. Tesadüf bu ya benim üniversiteden arkadaşlarım sevgilime otel restoranında bir kişiyle gayet samimi bir pozda yemek yerken buluyor. Aslında benim şüphelendiğim durumlar vardı ama insan çok sevdiğine bir şeyle konduramaz ya hatta Aşkın gözü kördür insanın gözüne perde iner derler. Aynen öyle oluyor ama her Uyanış bir öncekine nazaran daha sağlam oluyor insanın hayatında özellikle insan ilişkileri aşk hayatı ve Güven konusunda. Ondan sonra arkadaşlarım beni telefonla arıyorlar Ben de onlara diyorum ki siz lütfen takipte kalın ben ilk uçakla geliyorum. Ve Bu anlattıkların hepsi bu arada gerçek bir film sahnesinden veya karelerin alınmış bir durum değil. Arkadaşlarım çok iyi bir şekilde organize olarak iyi bir planlama ile sevgilimle diğer yemek yediği kişi otel odasında saat yaklaşık 1 gibiydi o da servisi ikramıyla kapı çalınıyor içeri giriyoruz 4 kişi maalesef o kötü an ı yakalamış oluyoruz. Çok şükür utanç duyduğum bir anım hiç olmadı aşk hayatımda ama bu yaşadığım durum sizin takdirinize bırakıyorum. Ondan sonra insan ilişkileri aşk hayatı konusunda gerçekten Güven duyma bağlamında çok ciddi sıkıntılar yaşadım.
İnanırım herkes her şey yapabilir bu olaylar sonucunda insan hayal kırıklığına uğrar doğal olarakta aşktan soğur
Bende nişanlanıp resmi nikah bile olmuştu düğüne 3 ay kala beni erkekle aldattı yani gay çıktı bu da bana tramvadan kötü bir şey yaşattı sadece aldatması değil sonrasında olan olaylar beni mahfetti beterin beteri var diyebilirim
Utanç duyulan bir hadise kötü olarak değerlendirilir. Kötülüğün derecesi olmaz. Her yaşanılan bu durumun etkileri ağır oluyor. Bu da insanı her konuda bilinç düzeyini yükseltip, temkinli , itidalli, soğukkanlı , iyi düşünerek ama güven mekanizması kırılması nedeni serinkanlı hareket etmesine neden oluyor. Hayat böyle bir şey değil mi? Yani en umutsuz anında , ümidini yeşerten bir durum hasıl oluyor. Geçmişin izleri silinmiyor ama zamanla insan yaşadıkları güzel durumlarla rehabilite oluyor. Kendini kapatmak da bir yol diyoruz. Ama yaşam bize verilen en güzel armağan ve bu insanlar böyle yaptı diye küsersek hayatın verdiği şansı tepmiş oluyoruz. Gelgitler arasında yuvarlanır iken aslında bizden giden zamanlar oluyor. Hayatı iyi şekilde yaşamının en önemli kuralı kendini sevmek , kaliteli insanlarla tanisabilmek. Bu da bizlere vizyon katacağına inanıyorum.
Evet kötü olaylardır ama bazı olaylarda karşı tarafın utanması gerekir evet insanın güveni kırıldığı zaman zor toparlanıyor ama her zaman kendini yıpratması sadece o kişiye zarar verir ama umudu asla kaybetmemek gerekir çünkü hayat devam ediyor evet geçmişin izleri silinmiyor kolay kolay ama en azından güçlü durarak bu izlerin etkilerini minimal seviyeye düşürmek mümkün haklısın kendimizi kapatmak bir çözüm değil ama insanın kalbi 1 defa parcalandımı o parcaları eskisi gibi yerine getirebilmek çok zor oluyor
Aşk hayatında utanç verici ya da zorlayıcı anlar herkesin yaşadığı bir şey olabilir, çünkü bu duygusal bir alan ve bazen karmaşık, kafa karıştırıcı olabilir. Bunu düşündüğümde, pek çok insanın deneyimlediği o "yanlış anlaşılmalar" veya "beklentilerin karşılanmaması" gibi anlar aklıma geliyor. Mesela, birisine karşı hislerinizi ifade ettiğinizde beklediğiniz gibi karşılık alamamak, ya da yanlış bir zamanda bir şeyler söylemek gibi. Bu tür anlar utanç verici olabilir ama aslında büyümenin ve duygusal zekanın bir parçası da bu tür deneyimlerden ders almak. Bende de bir kere olmuştu. Lisede bir kıza elimde gül ile karşısına çıkmıştım kabul etmemişti. İşte o gün benim en utanç verici anım olmuştu.
İnsan aşık oldumu çok hassas olur aslında aşkta yaşanan ayrılık tartışma v. b. olaylar insana tecrübe kazandırır ve bu sayede daha dikkatli olunmasını sağlar ama bazı olaylar tecrübe kazandırmaz tam tersi insanı daha kötü durumda sokar hatta tramva bile yaşatabilir mesela aldatma gibi burada önemli olan güçlü durabilmek ☺️
Çok şükür başıma gelmedi aldatma olayı hiç.
Bende öyle düşünüyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Uzun ilişkimin bitiminden sonra yerimin çok çabuk dolması çok zoruma gitmişti fakat Kitaplara vurdum kendimi ve bir söz okumuştum
"Bu hayatta herkesin ve herşeyin bir alternatifi vardır..."
iliklerime kadar hissetmiştim
Off, çok zor bir durum.. 🥺 Ama bak, geçmişteki kötü deneyimlerin bile seni bugünkü mükemmel haline getiren bir basamak, unutma. Ben de bir keresinde birine körü körüne güvenmiştim ve açıkçası, bayağı pişman olmuştum. Ama şimdi şöyle düşünüyorum: O olmamışsa, zaten olmaması gerekiyormuş! 💔
Şimdi buna “şükür ki olmadı” gözüyle bakıyorum. Sen de öyle düşün. 😊 Peki şimdi aşka olan güvenin nasıl? Kendini yeniden açabilecek biri misin? ❤️
Cevap
8Cevap
aşk hayatım yok
Flört aşamasında olduğum birisi vardı benimle sevgili olmak istemedi güzelsin diyordu ama umrunda bile değildim
5 senenin boşa gitmiş olması kötü olmuş. Ben utanç duyduğum ya da zoruma giden bir anı yaşamadım.
Ben aldatılmıştım onun bu kadar uyanık olduğunu anlamalıydim ondan utandim kendimden bak.
Aldatılma gerçekten çok kötü birşeydir ama bu tür olaylarda mümkünse güçlü olmak bence önemlidir
Öyle tabii
14 şubatta, söz vermiş, unutmuş we hatta aynı ilde bile değildim. Hatırlayınca gene kızıyom bak kendime
Aldatmaya çalışmıştı bir hanımefendi çok komiğime gitti zoruma falan olmasa da dbdbddh
5yil bekledim bekle deyince kuzeniyle evlensin diyegmis
1,5 yılımı düzenbaz sahtekar yalancı sorumsuz oglunlasamamis birine harcamam büyük pismanligim ve onu defalarca affettmiş olmam çok zoruma gidiyor
Olmaması ve beklemek.
hep iyiyi sevdim
erk hayranı olan mı
Geçmiş olsun bacımm 🙄😞
Aldatılmak
Olmasını beklemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?