Sevgilim cocuk gibi?

sevgilimi cok seviyorum ama 20 yasinda olmasina ragmen hicbir basarisi yok parasi yok calismak istemiyor kaygili cocuk gibi biri spora falan da gitmiyor uzun ve zayif biri, Kendisi bir iste calisiyor 2 3 haftada ogrenilmesi gereken ve zamanla tecrube isteyen bir is bugun patronu birine yapamiyor ogrenemiyor falan demis bu sabah onu konusfuk, ben de dedim ki "sirf seni begenmiyolar diye isten mi cikcan beni birak senin gelecegin cok kotu olacak ben seninle ugrasmaktan biktim yeter artik 20 yasindasin yebi is hayatina basladin millet 12 yasibda sanayide calisiyir oblar cok mu istoyor sen calismakla yukulnlusun okumuyosun etmiyorsun bir gram eril enerjin yok ben senden daha erilim gel bude etek falan giydireyim" dedim sabrimin sonuna geldi cunku surekli olarak kaygidan bahseden biri, vu arada ben okuyorum ona gore yorum yapin bos beles yorum yapmayin onu cok seviyorum ama bir gelecek giremiyorum bana kaygili baglanma adi verilen baglanma tipiyle baglandi birakamiyorum da ben cok umursamaz agzima geleni soyleyen agresif bi insanim. ayrilmak istemiyorum sadece kebdini gelistirsin spora gitsin kas yapsin falan istiyorum ona cokta yakisir yani bence, tatli dil denedim olmadi 2 aydir calisiyor 2 aydir dilinde tuy bitti iyi sabrettim. dedigim gibi ayrilma taraftari degilim napmaliyim
Sevgilim cocuk gibi?