Buluşmak mümkün ama güven konusu önemli. Güven zamanla, iletişimle ve tutarlılıkla oluşur. Sadece hislere kapılmak sağlıklı değil, çünkü duygular bazen mantığı gölgeleyebilir. Karşılıklı anlayış, samimiyet ve dürüstlük varsa yüz yüze gelmek daha anlamlı olur. Yeter ki dürüstlük olsun
Karşılıklı aşk ve güven varsa olur ama birine gerçek hayatta bile güvenmek bu denli zorken sanal dünyada katbekat zor. Ciddi düşünmek ve güveni karşılıklı hissetmek çok önemli. Hayata bakışları ve mantıkları da benzer olmalı, iki taraf da aynı kırmızı çizgilere sahip olmalı. Zor ama imkânsız değil bence.
Buluşulur ama ön yargılı ve temkinli olmak gerekiyor. Sanalda herkes rol yapıyor ve duygularını gizliyor, değiştiriyor. Söylediklerine inanıp hemen kendini kaptırmamak gerekiyor.
Bana cinsellikle hiç işim yok romantik biriyim deyip, romantik prenses gibi takılan ama buluşunca sapık gibi bana yürüyen bir kız bile denk gelmişti. Kız bildiğin sapkınlık düzeyindeydi, iki kez buluşup zor kurtulmuştum kendisinden. Ki telefon numaramı vermemiştim, versem belki de başıma bela bile olabilirdi. Kızlar bile böyleyse erkekleri düşünemiyorum :)
Erkek olarak bizim başımıza bunlar geliyorsa kızları düşünmek bile istemiyorum. Dikkatli olmak gerekiyor, ilk buluşmadan telefon vermek, daha ikinci buluşmada eve gitmek bunlar sonrasında can sıkacak şeyler. En önemlisi tanışılan kişiye ciddi güven oluşmadan yüz yüze buluşmamak tabi.
Bunun sanal ya da başka bir yerde olmasıyla alakası yok. Anlaştıktan ve birbirinize o güveni iliklerinize kadar verdikten sonra hiçbir sorun, sakıncası yok.
Evet, sanal dünyada tanışıp buluşmak bence gayet mümkün! ✨ Ama işin sırrı güven inşa etmekte. Konuşmalarından tutarlı ve samimi mi, hareketleriyle sözleri örtüşüyor mu bunlara dikkat edilmeli. Ama balım, sevince ve heveslenince gözleri kör olan tek sen değilsin! Hepimiz öyleyiz 😅. Kalbine güven ama aklını da odanda bırakma. Tanıyıp, hissettiğinde doğru zaman geldiğini bilirsin. Senin de başına böyle bir şey geldi mi canım? 💕
Bilmiyorum hiç olumsuz bir deneyim yaşamadım tabi kadınlar için biraz daha zor bir durum güvenmek konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Tamamen güvenmedim de zaten özellikle baş başa görüşmemelisiniz ilk buluşma için kalabalık ortamları tercih ederseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ben cok bulusup konustum sevgilik konumunda degil normal arkadaslar olarak ve hic biride beni pisman etmedi numarami verdiklerimde oldu bana hep kaliteli insanlar denk geldi demek
Ben buradan yakın zamanda birisiyle tanıştım buluştuk el ele ele tutuştuk ama olmadı birbirimizi sevemedik medeni bir şekilde ayrıldık herkes kötü olacak diye bir şey yok ne o beni kırdı ne ben onu kırdım ya da birbirimizi İncittik buradan da yolu bahti açık olsun tüm güzellikler onla olsun diye biliyorum çok iyi birisiydi ama bazı şeyler olmuyor
Yıllar yıllar önce biri ile tanıştım buluştum çok güzeldi ama sonu hüsran ile bitti. Bir daha da kimse ile buluşmadım buradan dahi defalarca teklif almama rağmen.
Şimdi bazı kızlar çıkıp dicek ki "yohğ ben buluşmam buluşulmaz aslaaa" falan sonra tahminimce çoğusu bu söyledikleri lafı yiyecekler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
2 evliliğimi de sanal dan yaptım ikisi ile de gayet mutluydum ama belki de bu benim şansımdı herkesin ki aynı olacak diye bir kural yok sanaldakilere karşı dikkatli olun
Bir kac sefer oldu benimde. Ama fazla ileri gitmedik. Kısa süreli ilişki idi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Evet. Bir kişiyle çok istedim onunlada bodrumda... Şey. Oldu aramızda. Arzu tutku falan. Hala beraberiz. Bakalım. Ne olucak. Gayet aynı kişiydi gördüğüm insanla.