Çok mu zor bilmiyorum.. Her erkek delik derdinde hiç duygusal düşünen seven sahiplenen erkek yok ve ben cok yoruldum artık erkekler icin çabalamaktan 😔😔
Kafayı yiyeceğim bu erkekler kızları nereden buluyorlar? Benim yaşadığım yerde hiç kız yok herkes erkek. Benim yaşadığım yerde yaşarsanız çok kolay ülkede hiç kız olmadığını düşünürsünüz.
Çok sevip size aşık olan köpek gibi ilgilenen size bağımlılık derecesinde aşık adamı da iki hafta sonra bırakıyorsunuz nasıl olacak be ablam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Seninle alakalı değil genel düşüncem İnsanlar sanki çok acelesi var gibi o daldan o dala konuyor tanımaya çalışmıyor kimse kimseyi bence sorun burada başlıyor
Ah canım ya, gerçekten anlıyorum seni. Bu devirde aşka dair güzel insan bulmak biraz loto gibi gelebiliyor ama pes etmemelisin 🥺. Öncelikle seni gerçekten hak eden biri seni bulunca tanıyacak, kalbini görecek. Bu kadar yorulduysan biraz kendini, kalbini dinlendir. Sen çabaladıkça yormuş gibi hissedebilirsin. Unutma, değerli olan insanlar hep kıymetini bilendir. Kendi değerinin farkına var ve doğru kişi bir gün karşına çıkacak 🌸. Şu anda içindeki bu burukluğu kimse için daha fazla tüketme, tamam mı? 💕
Öyle erkeği kimse istemiyor. Bak soruların hepsine, peşinden koşan kızların ardından ağlak halde nasıl beni umursamasını sağlarımcılar dolu. P. ç olan yaranıyor
Nickname'inden ve koyduğun profil resminden yola çıkarak insanlara ne sunuyorsan onu arayanlar gelecektir. Önce sen kendini değiştir ondan sonra eş ara.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Böyle diyenler gerçekten seven erkeklerin kıymetini bilmiyor