Arkadaşlar merhaba fikirinize ihtiyacım var…?

Arkadaşlar benim 5 senelik karşı tarafın narsist manipülatif egoist şizofren olduğu bir ilişkim vardı bana öyle şeyler yaşattı ki anlatamam size yani ve her seferinde ben kendimi özür dilerken peşinden koşarken buluyordum yani öyle ki beni de hasta etti kendi hastalığı ileen son pes ettim ayrıldım 5 senenin hatırına kötü konuşmayı tercih etmedim ınstagram profilimi açtım fotoğraflarımı geri koydum diye bana ucuz kız bile dedi gitti memleketteki tüm escleri hatta fake hesapları bile takibe almaya başladı umursamadım bugün baktım storylerimi izlemiş bana mesaj yazmış 2 gün önce sohbetimize yanlışlıkla girip sessiz mod açmıştım kapatmıştım bana bir şey mi yazıp siliyorsun vs yazmış profilini açıp kapadı falan ben de her yerden engelledim artık tabi gönlüm farklı mantığım farklı konuşuyor savaşıyorlar resmen sizce bu it pişman olur geri döner mi ne yapmaya çalışıyor yani ben gerçekten pişman olsun istiyorum ben yandım o da yansın arkadaşlar ha bu arada karşı taraf ne takılmalı ne de evlenmelik birini bulabilir 5 kuruş parası da yok ucubenin teki neresini sevdim bilmiyorum ben maddi manevi görünüş her açıdan iyiyim çok da ilgili sadık biriydim daha önce de ayrıldık aylar sonra döndü bu karaktersiz pişman olsun istiyorum ya
Arkadaşlar merhaba fikirinize ihtiyacım var…?