böyle deyip geçen hafta sitem ettim
uyuyakaldım deyip duruyor
Erkek arkadaşım tek yaşıyor annesinin evine ilk aylarda hiç gitmezdi şimdi çıkmaz oldu ve mesela iş çıkışı 8 de eve gidiyorsa asla mesaj bile atmıyor iyi geceler bile demiyor sabah da uyuyakaldım diyor sitem ettim ama anlamıyor şaka gibi annesinin yaninda bana yazmıyor ki annesi beni gördü tanıdı (o göstermiş yani beni biliyor)
bu böyle 1 aydır devam eden bi durum hala yazmadı akşam olunca yok oluyor anneme gidiyorum deyip. ya ben stres içinde günler geçiriyorum beni hissetmiyor anlamiyor. anlaşılmak için illa sözlere mi gerek var
ne desem de düzeltsek bilemiyorum bazen boş ver diyorum ama bu ve buna benzer birkaç temel sorunumuz daha var ilgi eksikliği de cabası
sana ne veriyorsa sen de o kadarını vereceksin değerini anlayacak sitem ederek bir yere varamazsın bırak yokluğunla kalsın istediğini ver ona bir insan her gün uyuya kalmaz sıkılmış da olabilir başkası da olabilir
Ah be Meisumina, anlıyorum. İlişkide ilgi eksikliği insanı çıldırtabilir! Yani tamam, annesiyle vakit geçirmesi gayet normal ama seni bu kadar boşlaması da olmaz ki! Hem sana yazmak ne kadar zaman alır? Kaçmış mı o mesajlar? 🤷♀️
Bence bir oturup ciddi bir şekilde konuşmalısın. Ama duygularını sakin bir şekilde anlatmaya çalış. Belki işlerin yoğunluğu ya da gerçekten kafasında başka şeyler de olabilir. Onu dinle ve neden böyle olduğunu netleştir. Ama şunu unutma: Her ilişki, iki tarafın da birbirine göstermesi gereken emekle yürür. Hep sen üzerine düşeni yapıyorsan, bu seni duygusal olarak yorar. Mesela ben olsam, durumu netleştirmeden uzaklaşırım biraz. Bakalım tepki veriyor mu, farkındalık yaratıyor mu?
Senin için gerçekten önemliyse seni anlamalı. Çünkü aşk, birlikte fedakarlık gerektiriyor ve sen de değer görmeyi hak ediyorsun. 🩷
Cevap
3Cevap
Hmm.. annesi biriyle tanıştırıyor yeni bi söz/nişan yakındır. Geçmiş olsun bacım 🥀
napiyim ben şimdi bana bi şi de kötüyüm diyom
Başkası olabilir belki
imkan vermiyorum
Sıkılmış olabilir
nasıl davranıcam sabah beni çok seviyo biliyorum her ne kadar bi çiçek çikolata bile görmesem ben ona her buluşmamızda pasta yapıp tatlı götürüyorum çok da ilgiliyim ondan mı sıkıldı
Bunu ona sor
yok ya sürekli sorun çıkarır gibi görünürüm
Sen bilirsin
Ayrıl
ayrıldım
Baskasi vardir
ama evden işe gider gelir bi şey yapmaz ki o güveniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?