Yüzüme bakıyor konuşurken inceliyor gibi gözlerimi falan
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tecrübeyle sabit. Birden ilgiyi kes sevilmeye alıştığı için umursanmadığına inanmayacak
Ya o kadar salagim ki 5 ,6 aydır peşindeyim ve tam bir aydır sadece bakisiyorduk ben gene dayanamayıp yanına gittim geçen gün
1 sene peşinde koymuştum hep böyle bakarak ümit vermişti sene sonunda erkek arkadaşım olduğunu duyunca hiç yazmayan çocuk mesaj atmıştı böyle işte erkekler de çok sallama
Erkekler cidden neden böyle anlamıyorum ben ya seveni sevmezler başkasıyla oldumuz an da yazarlar benimkide hep bakıyor sonra baktığını itiraz ediyor
İçten içe sevilme arzusu işte
Bence hoşuna gidiyor sevmem
Zaten öyle ego tatmini
Bencede ama umarım gene de sonrasında oluruz
Hayırlıysa olsun güzelim deme öyle
Orası öyle tabii ama insan hisseder ya cidden doğru kişi oymuş gibi hissediyorum
Değil işte Değil bende öyle hissediyordum kesin olucaz biz o da hoşlanıyor bence doğru kişi falan fistan bunlar sadece kendini kandırmaya ve içindeki umudu büyütmeye yarar
Ya kendimi canım gibi hissediyorum bu çocuk nasıl bağladı bilmiyorum ama çocuk bana net olmadı yani evet istemiyorum dedi ama hep kafa karıştı bide sınav senemiz çocuk baya derslerini önemsiyor bana dedi keşke sınavdan sonra söyleseydin bana diye ve bende umutlaniyorum
Reddetmekle yanlış yapıp yapmadığını analiz ediyordur
Hımm peki sürekli bakiyorsa
Geri adım atmayı düşünüyordur tahminimce
Nasıl geri adım derken
Özür dilemek gibi
Hmm
Kafa karıştırmak umut vermek başka bir şey değil.
Cidden karıştırıyor kafami
Amacı bu zaten
Bağlı kalmam için mi yapiyor
Evet
Peki napcam ben kaç aydır o kadar emin ki ve geçen gene dayanamayıp yanına gittim konuştum
Yokmuş gibi davran hayatına odaklan iki bakışa kanma zaten seni hayatında istese gelir konuşur bakmakla kalmaz bunun yaptığı kafa karıştırmak başka bir şey değil bende aynı durumdayım hayatıma bakıyorum yokmuş gibi davranıyorum aksi halde kendi hayatını yaşayamazsın sürekli aklına gelir en ufak şeyde modun düşer en ufak şeyden anlam çıkarmaya çalışırsın.
Tam olarak bunu yaşıyorum yani onun umrunda değil cidden bakmakla yetiniyor aslında bi sebebi daha var bana şans vermemesinin biraz da ondan bekliyorim
Bırak ne hâli varsa görsün biliyorum zor ama bunu yaptın mı geleceği varsa gelir
Senin ki geldi mi peki..
1 ay oldu arkadaşlarından istek vs attı o kişilerin arkadaşları olduğunu bildiğimi bilmiyordu tatil olduğu için memlekete geldim ondan bir mesaj falan gelmedi gelir mi bilmiyorum hafaya okul açılıyor zaten
Umarım gönlünce olur , ama arkadaşlarına senden bahsetmis demekki
Umarım, biliyorum bahsettiğini hatta kendi ayrıldı şu anda Instagram biosunda göndermeli bir söz var 😅
Erkekler hep sonradan pişman oluyor iyi oluyor erkeklere az bile sjksdkkskd
Bu saatten sonra onunla muhatap olmam ben gelse de reddederim.
En iyisi keşke bende öyle olabilsem ama karakterine aşık olmustum
İyi tanıyor musun onu? Çünkü aynısı bende de oldu tanıdıkça soğudum hatta keşke sevgili olmasaydık da ilk gördüğümde tanıdığımda olduğu gibi kalsaydı dedim.
Yani şöyle çok aşırı yakın değilim ama az çok tanıyorum sevgiliyken nasıl davranır bilmiyorum ama onunda ailesel sorunları var yani birbirimize o yönde benziyoruz ve o da sevince bırakmıyor aynı benim gibi
İşte öyle olmuyor sevgili olunca daha yakından tanıyorsun o zaman umduğunu bulamıyorsun bazen
Umarım düşündüm gibidir ama kötü birisi değil yani genelde benim dedim olur gibi ama bilmiyorum onun toxicligi var mı erkek arkadaşımı biraz kıskandığıni düşünüyorum ben
Umarım her şey gönlünce olur hayal ettiğinden daha iyi biridir sadece şu anda kendi hayatına odaklan çünkü hayat çok kısa ve zaman çok değerli.
Çok doğru umarım bakalım artık zamanla gorucem insAllah seninde istediğin gibi olur
Weks icij
Seks istemez ama arzuluyor mu o an
Arzulamak ne