Sevgilim ile evlilik düşünüyoruz ama yaptıkları kafamı karıştırıyor?

evlilik yolunda bir ilişkideyiz 5 Aydır beraberiz ama kafamı karıştırıyor bana dokunuyor izin versem elini içine atacak dudaktan öpmek istiyor felan annem ile konuştu bende annesi ile görüntülü konuştum annem ile mesajlaşıyorlar felan sesli konuşmadılar ama ben dokunmasını istemiyorum uyarıyorum uyarmama rağmen dokunmaya devam ediyor ben başka şehirde evde tek yaşıyorum babamdan kalan bir hatıra vardı onu bulamadım ona söyledim sonra evime geçtik ama evde bir şey yapmadı felan ama o zaman yeni tanışmamızdı yani 1 aylık bir olaydı evime geldiği sonra şimdi evime gelmek istiyor kahveyi yap senin elinden içmek istiyorum sana geleceğim dışarıda gezmeyelim diyor yani ben hayır diyorum tamam diyor ama yani hayır dediğim zaman bir daha dememesi lazım bence ama ancak 4/5 kez söyledi eve gelmek istediğini birde ben dokunma diyorum dokunuyor tamam desem izin versem mi kimi atacak elbisemden içeri dudaktan öpmek istiyor izin vermiyorum o başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum normalde ikimizde aynı şehirde yaşıyoruz ama ben işim gereği başka şehirde yaşıyorum hep burada buluşuyoruz yanıma geliyor yani

Sevgilim ile evlilik düşünüyoruz ama yaptıkları kafamı karıştırıyor?