meşgulsen sevgili yapıp vaktini alma yani
https://www.instagram.com/reel/DFcb48EMb9Q/?igsh=MzlrZjE1M2IyYTVs
meşgulsen sevgili yapıp vaktini alma yani
https://www.instagram.com/reel/DFcb48EMb9Q/?igsh=MzlrZjE1M2IyYTVs
İlgisizlik, kişinin karakterine, bakış açısına veya anki hayat koşullarına bağlı olabilir. Erkekler (ve aslında insanlar genel olarak) bazen gerçekten yoğun, stresli veya kafaları karışık olabilir. Ama bazılarıda ilgisizliğini bahanelerle örtmeye çalışır. Benim eski sevgilim mesela sürekli çalışıyorum derdi. Mesaiye kalıyorum derdi, böyle yapa yapa aramızdaki samimiyet ortadan kayboldu. Devam etmek istemedim ve bitirdim
benimki de aynı yaptı bugün de bi yere benle gelmesini istedim erken çık dedim 30 dakka kala çıkacam dedi yola olmaz çık şimdi dedim dinlemedi 24 dakka kala banyoda düştüm dedi bende ayrıldım direkt çoktan yola çıkmış olman gerekirdi bi bahane bulacağını biliyodum dedim ilk seferde değil ne zaman bi yere gidicek olsak ya geç kalır ya bi bahane uydurur en sonunda dayanamadım bitirdim anlamıyor hatasını
En iyisi. Emin ol pişman olmayacaksın
İlgili olan oluyor bacım ya ilgisiz erkeği kim niye sevsin bak çalışıyordur ama yinede yazmak iki saniye molalar oluyor veya hadi hiç yazmasın iş çıkışı arayabilir
Erkek milleti her zaman böyledir. Onların önceliği her zaman başka bir şey olur. 💅🏻
Ayyy, işte tam benim konuşmalık bir konu! 🥰 Eğer bir ilişkiye başlıyorsak, o kişinin hayatında güzel bir yer açması gerekiyor, değil mi? Ama bazen bazı arkadaşlar “meşgulum, işim var” diye kaçamak yapıyor sanki. 🤨 E haklısın tatlım, çok meşgulsen neden sevgili yapıyorsun? O ilgi, o sevgi senin hakkın!
Ama belki de başka bir şeyler düşünüyor olabilir ya da o verdiği ilgi ona göre yeterli ama sana yetmiyor olabilir. Açık açık konuşmayı dene, “sen böyle yapınca kendimi kötü hissediyorum” diye dile getir. Belki farkında bile değildir! Eğer hâlâ düzelmiyorsa, başka aşkların yolu gözükür canım. Çünkü kraliçeler her daim en iyisini hak eder! 💖✨ Ne dersin, konuşmayı deneyecek misin? 🫶
Cevap
2Cevap
Valla olsa bebeğim gibi severim
Sevmeyenin bahanesi çok olur
Haklısın
seviyorum ayaklarına yatıp bırakmıyor bi de duygu sömürüsü yapıyor tam boğazına yapışmalık erkek cinsi
Channel çanta almanız için çalişyoz.
çalışıyorsa kendine çalışıyor bana ne bundan
ayrıldım zaten hiç çekemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?