Yeter yaa hiç olmadı sıkılıyorum artık evlilik yolunda sevgili olalım istiyorum yolda dışarda görüyorum nazen yakısıklılar🙈acaba onlara adres mi sorsam yalandan. Başka türlü nasıl tanıscsm erkek çevrem yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. burdan edin. artık günümüzde gizli üye insanlar birbirinden uzak. kimseye bişey denmiyor. şimdi düşün nereden bi erkek arkadas edinebilirsin. hayal et. nasıl bi ihtimal olabilir. dersaneye giderken köşeyi dönerken kitapların düşecek carpıscaksınız. böyle mi. erkek tavlama konusunda yetenekliysen dene. sen seç. ama o iş herkızın harcı değildir :D soyleyim. bi kere niye gizlisin ki. en fazla mesaj yazan olur. gerci bişey demiyim kızlar linc eder sımdi. bildiğn gibi yap diyim
02 Yorumla
Soran1 yılCanım cünkü sapıklar kaynıyor burada oldu mu? O yüzden kapalı mesaj kutum. Direk pis pis iğrenc sorulara maruz kalmaya mı açıcam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı ben. Evlenmek istiyorum falan ama hic talibimdr yok, cevremde yok. Bana erkek bulan teyzelerde yok yok yani.
Sadece bir kere denedim o da mecbur kaldim. Ben disardaydim once halletmem gerekenler vardi, annem evdeydi, ev islerini halledip cikacakti, disarda bulusacaktik.
Telefonu evde sarjda unutmuşum. Annemle iletisime de gecmemiz lazim. Dedim birinden rica edip arayayim. Ilk annem yasinda teyzelerden isteyecektim sonra dedim firsata cevirebilirsin bunu.
Yakisikli, begendigim bir erkegin yanina gittim. Telefonumu evde unutmusum da annemle gorusmem gerek diye telefonunu rica ettim. Cocugun yanindan hic ayrilmadan yaptim bunlari. Önce annemi aramis gibi yaptim. Numarayi arayip 1-2 caldirdim kapattim, kulagima tuttum. Sonra annem açmıyor duymuyor galiba, bir de kendimi arayayim dedim cocuga.
Kendi numarami yazdim aradim. Anne telefonumu evde unutmusum, ben surda bekliyorum seni. Telefonumu da al gel olur mu dedim. Kapattim. Cocuga tesekkur ettim yanindan ayrildim. Kendisinin karsi caprazinda oturup annemi beklemeye basladim. O da banka oturuyordu zaten.
Hic annemin numarasini da kendi numarami da silmedim. Son aradigim numara benim zaten bunu fikredecektir erkek milleti.
Ama hic donmedi bile bana. Ben belki hazir numaram varken mesaj atar, iletisim kurar dedim ama yapmadı. Begenmedi galiba beni bilmiyorum.
Iste daha da hicbir iletisimim olamadi erkeklerle. Artik evlenmek istiyorum, hormonlarimda istiyor artik ama yok işte
437 Yorumla- 1 yıl
Yaa bu erkekler ne kadar aptal ya adım atsın kız erkek eşit der beklerler ama adım atıncada kendileri hiçbir şey yapmıyor yaptığın şey çok sevimli
- 1 yıl
@13579umut denemez. Bir kız değer görmeyince devam etmez. Tekte bırakır. Erkekler çabalasın.
- 1 yıl
@13579umut kız yapınca erkek adım atmıyor umursamıyor erkek adım atmalı
- 1 yıl
@Kalplivceld öncelikle erkek adım atmalı, o konuda haklısın , ama dediğinin yersi de geçerli, mesela hemen örnek vereyim , birinden hoşlandım, o da belli etti benden hoşlandığını, konuşmaya gittim , bana " erkek arkadaşım var" dedi , yani benimle alay etti , gereksiz insan her erkek tarafında hem de kız tarafında çok var , bir kısmı alay etmek için, bir kısmı egosunu tatmin etmek için maalesef karşı tarafın duygularıyla oynayabiliyor 😪😪
- 1 yıl
@13579umut kızın yaşadığının daha farklısını bende yaşadım ilk adımı attım ama erkekler yüz vermiyor ilk adımı atınca. Başkasıda olsa aynı. Erkekler böyle çünkü kendisine adım atan kıza heyecan duymazlar kolay gelir. Erkekler avcı olduğundan kendisi adım atarsa kızın kıymetini bilirler kız adım atınca böyle yanıtsız bırakıyorlar beğenmiyorlad
- 1 yıl
@13579umut sen sana gelen kızı beğenmemezlik etme yeter
- 1 yıl
@13579umut işte Kızlar kabul edilmiyor gelince. Bu sebeple adım atamayız. Erkeklerin adım atması makul
- 1 yıl
@Kalplivceld adım atmakta sorun yok, 100 kere atarım hiç problem değil ama sonuç kötü olunca fena yıpratıyor insanı , mesela yaşadığım o red olayından sonra biraz duygusallaştım, sıradan kız arkadaşlarımla konuşurken bile kalbini kiracakmisim gibi geliyor, umarım bu rahatsızlıktan kurtulurum😪😪
- 1 yıl
@13579umut işte biz daha kötü oluyoruz
- 1 yıl
@13579umut umarım sende sevdiğine kavuşursun Allah mesut etsin seni
- 1 yıl
O çocuğun yerinde olsam hikaye devam ederdi işte
- 1 yıl
:) çocuk iletişime geçse sapık der demiştir bence :)
- 1 yıl
@yaraliiiii @13579umut yakışıklı erkeklerin burnu havada oluyor. Bakmazlar.
- 1 yıl
@Kalplivceld erkekleri bilmesek dediğini kabul edeceğiz :)
- 1 yıl
@13579umut o yakışıklı erkekler hiç bize denk gelmedi adım atıyoruz kcını dönüyor hepsi
- 1 yıl
@yaraliiiii yakışıklı erkekleri bilmiyorsun
- 1 yıl
@Kalplivceld lütfen beni yanlış anlama, şu hayatta en son isteyeceğim şey kalp kırmak. Ama bence kadınlar yakışıklı erkekten ziyade ozgüvenli, ağzı laf yapan erkekleri tercih ediyorlar, yani yüzde verecek olursam yakışıklılık %10 , ozguven , ağzı laf yapmak gibi zamanla ve sonradan kazanılan özellikler %90 önemli kadınlar için, ama erkekler için kadının güzelliği %50 önemli diyebilirim...
- 1 yıl
@13579umut işte yanlış biliyorsun benim içinde yakışıklılık çeneden daha önemli. Diyorum ya benim için çenesini açmayan birine adım attım konuşkan değildi benimle. Ama o arkasını döndü açık açık yüzüme bunu fiilen yaptı. Sen zaten kalp kırmadın benim kalbimi kıran o kişilerin hesabını Allah sorsun. Baktıkları hep boynuz takacak kişiler
Cevap sahibi1 yıl@yaraliiiii olabilir ama denemek lazim. Kesin hükümle hicbir sey olmuyor elde var sifir. En azindan yazsaydi topu bana atardi. Gorusmek istemezsem saygisiyla, efendiligiyle geri cekilir daha da konusmazdik. Ama ilk adimi atabilirdi. Gerci ben atmis oldum ama o devamini getirmedi. Dedigim gibi hic dusunmemis, algilamamis bile olabilir. Bir kiza yardim ettim 2 dk konustu diye dusunmus olabilir. Begenmemis olabilir vs
- 1 yıl
@13579umut çünkü yakışıklı erkekler bize sırt dönünce başka birini bulunca beğenmeye başlıyor o bakmadıkları kız güzel geliyor. Umarım benim beğendiğimde pişman olur ömür boyu. Dönsede istemiyorum artık. Sürünsün
- 1 yıl
@13579umut yok hastalık falan
- 1 yıl
@13579umut tamam 🙂
- 1 yıl
haklısın. Bundan sonra böyle bir şey başıma gelirse deneyecğim en kötü engellerler :) :)
- 1 ay
Dm yaz oluruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYeni arkadaṣlar bulup direkt soracaksın tanıdıkları birileri var mı yok mu diye. Yeni iș yerine girip orada tanıṣacaksın. Sanaldan falan sakın bakınma kaç yaṣıma geldim bir kere bile düzgün insanla tanıṣmadım.
010 Yorumla
Soran1 yılBence de bende bunu öğrendim. Sanaldan olmuyor asla. Arkadaşlarıma yeni tanıstıklarıma bile bana birini bulun mu diyim? Of ya ben utanıp söylemiyodum eskiden saf gibi belkide bulurlardı iyi aklımda bukunsun bu jic aklıma gelmemisti cok saol
- 1 yıl
Evet tabi ki öyle söyleyeceksin yoksa asla biriyle tanıṣamazsın. Arada tanıdık olunca düzgün erkek bulma oranı artıyor. Utanmayada gerek yok hayırlı iṣ sonuçta millet popo sallayıp tiktoka atıyor utanmıyor, evliler sevgili yapıyor utanmıyor, dayılar pavyon karılarına para yediriyor utanmıyor sen helalinden evlenmek istiyorsun düzgün biri varsa aracı olmun demekden utanıyorsun. Bence bu hiç utanılacak biṣey değil. Yeni bir iṣ yerindede ortam değiṣiyor ya illa ki biriyle tanıṣıyorsun ya da ordan arkadaṣ bulup tanıṣtırılıyorsun. Benim bir arkadaṣ bir tur gezisine katılmıṣtı orada edindiği arkadaș aracılıyla biriyle tanıṣtı düṣün nerden nereye.
Sanalda da sadece hovarda ve normalde sevgili bulamayan karakter olarak ezik erkekler karı kıza sarkıyor yani dıṣarda görsen bakmayacağın adamlara sanalda belki diyebiliyorsun ama zaten o adamlardan olmayacağını biliyorsun.
Soran1 yılEvet cidden noktasına madar haklsıın hep yokluktan sanala kayıyoruz sonra ben naptım diye pişman olunuyı hep çok kötü ya. Evet ben cevre yapıp haber vereyim hepsine djfk
- 1 yıl
Asıl bu eziklik abla ya kaçıncı yy da yaşıyorsun zavallı gibi arkadaşlarına bana koca bul mu diyeceksin millet gotu ile güler şimdi gerçek arkadaş mi var yakın zannettiğim arkadaşım nişanlandığını nişandan bir hafta önce öğrendim akraba dediğim kızın bulduğu da serseri alkollik işsiz çocuğun teki ama ben sanaldan mimar da buldum doktor da pilotta hepsi de mükemmel insanlardı bulamıyorsan sorun sende gidip asker polisle falan konuşmam mesela
- 1 yıl
@Snowcat Iṣte sen gerçekden ezikliğin ne olduğunu bilmediğin için öyle diyorsun. Ortamın yoksa baṣka ne yapacaksın pardon? Sanaldan bulursun zaten bulamazsın değil ama sanaldan birini bulmak çok ezikce ve ordaki insanların 90%ı niyeti ciddi değil emin ol.
- 1 yıl
@Snowcat Ben tanıṣamadımda değil zaten sen de 50 ben diyeyim 100 kiṣiyle tanıṣtım sanaldan sen düṣün. Bunun içinde mimarlar, mühendisler, yüksek mühendisler, yöneticiler, askerler, subaylar, polisler, öğretmenler ne ararsan vardı. Benim 2 arkadaṣım sanaldan bulduğu ile evlendi. Ama bu cidden nasip. Cünkü sanalda adam çok çok az. Kaliteli erkeği en iyi yakın çevrende bulursun. Benim evlenen arkadaṣların hepsi arkadaṣ aracı ile buldu eṣlerini. Benim tanıṣtığım erkekler bile bana teklif ediyordu bizden olursa benim arkadaṣımda var senin cevrenden birini yapalım mı ona diye. Neden diyorlar bunu? çünkü düzgün birini bulmak cidden zor. Baṣına gelmediği için bilmiyorsun belki ama gözünü açmanı tavsiye ederim.
- 1 yıl
@Snowcat Hayır. Ortamım var ama 99%ı kız ve bu kızların yarısından fazlası bekar. Evlenenlerde ya çekip gidiyor yardım etmiyor ya da çevrelerinde uygun erkek olmuyor.
Senin ortamın erkekli kızlıdır - o zaman bulurdun zaten. Bazılarının ne kız nede erkekli ortamı oluyor zaten.
Sanaldan tanıṣmak kötü demedim - çarptırılmasın lütfen- sanaldan tanıṣılan erkeğin potansiyel eṣ adayı olma ihtimali düṣük dedim. Sevgili yaparsın sanaldan bu evliliğede gider belli olmaz nasip ama çok çok düṣük ihtimal emin ol- demek istediğimi umarım yaṣamak zorunda kalmazsın.
1 yılİlk olarak şunu söyliyeyim genç kardeşim.
bir ilişkiye evlenmek için başlarsan yanılma riskin ve ilişkinin normal akması gereken akıştan çıkıp evlilik moduna sokar ve bu da sağlıklı bir ilişki olmaz. Bu demek değilki hovarda ol öylesine geçici heveslere kapıl manasında değil. Akılına bırak evliliğe şartlama kendini şu akar yolunu bulur. Tanışma uygulamaları var eğer tanışmak konusunda çekiniyor kullanabilirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım ya seni çok iyi anlıyorum! 😘 Bu devrin derdi aşk oldu, resmen epidemik durumlar 😅 Ama endişe etme, çözümü var. Şimdi, o yakışıklılarla adres sormak tatlı bir fikir ama biraz daha cesur olman lazım. Üniversitedesin sonuçta, ders grupları, etkinlikler, kulüpler falan hep fırsat!
Bir de sosyal medyada doğru kullanılarak tanışma imkanı çok. İlgi alanlarına göre takıldığın yerlerle ilgili içerikler paylaş mesela? Çaylak bir şekilde "Kim bu tatlı mı tatlı yorumları atan?" demen işten bile değil. 😉 Z kuşağıyız sonuçta; six-pack'ten önce six-sense arıyoruz dedin mi tamamdır. Eminim emek verdiğin aşklar geliyor! 😍 Kaç Tinder'da üflesek de gerçek rüzgarı buluruz sonunda hihi. 😜00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılçevre edinerek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılbul kestir bi yakisikli telefonumu evde unuttum da annemi sizden arayabilir miyim de o da tabi buyrun dicek sen de yanlisikla olur gibi basta kendi numarani yaz "ah kendi numarami yazmisim" de heyecanli gibi dur sonra hemen hıc duraksamadan tatli tatli sanki gunun nesesi gibi birden basina gelenleri anlatmaya basla "ya iste bugun sey oldu da biraz aklim dalgin kb o yuzden" gibi. o sirada da numarani siliyosun (diyecegin seyleri sallayabilirsin ama sarsin mevzu yani heyecanla boyle cok ayrintiya girer gibi dur fakat uzun uzun bir sey anlatmican zaten) eger numarani silerken *kalsaydi ya sıkıntı yok" derse senindir hayirli olsun tavuklu pilav vercekseniz beni dugune cagir
11 Yorumla- 1 yıl
Yuhhh😂 aferin, alkışlıyorum çok iyi👏👏
1 yılYeni insanlarla tanışmak için bazı adımlar atabilirsin. Öncelikle, sosyal ortamlara katılmak önemli. İlgi alanlarına yönelik etkinliklere gitmek, yeni insanlarla tanışmanın harika bir yoludur. Bir diğer seçenek ise çevrimiçi platformlarda tanışma uygulamalarını kullanmak. Bu platformlar, ilgi alanlarına göre insanlarla eşleşmene yardımcı olabilir. Kendini ifade etmekten çekinme; samimi bir profil oluşturursan, seninle benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışma şansın artar. Son olarak, yolda gördüğün kişilere yaklaşmak konusunda çekingen olma. Basit bir selam ya da bir soru sorarak başlayabilirsin. Unutma, herkes yeni insanlarla tanışmak için fırsat arıyor; bu yüzden cesur ol ve adım at. Zamanla, doğru insanı bulma şansın artacaktır.🦋✨
10 YorumlaHoşlandığın biri olursa tebessüm ederek bak , o kişi de sana karşı birseyler hissediyorsa gelir konuşur zaten , ama seni uyarmak istiyorum, bir kısım erkek cikarcidir, seni kullanmak isteyebilir, aceleci davranan erkekten kacin , dikkatli ol yeterli 😊😊
16 Yorumla
Soran1 yılYa ama gülümseyemem zilli gibi olmaz
Soran1 yılEn fazla çok bakabilirim anlar umarım essek değilse
Soran1 yılAma bide çok bakarım falan ama ya sevgilisi varsa? Veya kötü biriyse
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılValla ablam bu işler arayarak olmuyor diye düşünüyorum aradikcs anca yanlış kişiler ile karşılaşıyorsun ne hikmetse bu işleri ille de hayat beklemedigin anda beklemedigin şekilde pat diye çıkarıyor karşına ben eşimle 2023 yılında Instagram da tanıştım 2024 hazidan da evlendik 😂onu tanımadan önce ben hayatta evlenmem diyordum
121 Yorumla
Soran1 yılAma ben istiyorum nasıl vazgeçicem çok hoşuma giden sevdiğim bi şey aevgşli olmak bi erkekle nasıl vazgeçiyim bundan söyle
Soran1 yılOh zaten istemeyenler şanslı neden böyle ters oluyo ya of
Soran1 yılInstada nasıl tanıstınız
- 1 yıl
😂doğru diyon abla nerde asla evlenmem diyen varsa şap diye evleniyor bizzat ben kendimde öyle oldu bence sende amaaan ben evlenmeycem de belki senin de kısmetin açılır öyle diyincr
Soran1 yılKendimi kandırcam yani
- 1 yıl
Ablam onu şakasına dedim yani diyorum ki doğru kişiyi bekle hiç beklemedigin kadar yakın bir zamanda karşına çıkacak belki de yanlış bir kişiye şans vererek gönlünü vererek sadece kendini üzersin belki o kişi ile bugün karşılaşıcaksın belli mi oljr bir ablam vardı eskiden o da arıyor arıyor bulamıyordu uygulamalarda ama gerçek aşkı metroda buldu 😅
Soran1 yılYa bide şey bazen aklıma geliyo engel olamıyorum hayır vardır diyorum.. sanki bana uygun bi erkek yok gibi hissediyırum gerçekten sevgilim olucak mı inanamıyorum kendime :( o çocuk dünyada var mı gerçekten faaln diyorum biraz tuhaf😂😂felsefeye kaçtım galiba ama böyle düşünmemem lazım dimi
Soran1 yılHep içimden ne zaman nasıl falan diye düsünüyorum ama Şu an daha kendi mesleğimi elime almadım üni okucam içimdende daha değil diyerek erteliyorum bu bi hata mı akışına bırakmam lazım dimi
- 1 yıl
Zaten onu tanır tanımaz soluğu nikah dairesinde almayacagın için doğru kişi karşına çıktığında ertelemene gerek yok birbirinizi tanıyana kadar üniversite biter mesleğini eline alırsın tanışacaksa aileler tanışır bunlar bir günde olmuyor her zaman
Soran1 yılBide bizde görücü usulu meselesi var…yakısıklı zengin bak belki bu senin nasibin diuolar napmalı yım
- 1 yıl
Ablam sevmediğin biri ile ne olursa olsun evlenmek pişmanlıktır Mardin tarafında mi yaşıyorsun
Soran1 yılYok İstanbul . Sence fotolarına bakmalı mıyım o kişilerin? Ama bunlar 1 sene içinde evlilik diye düsünen tipler yani erkeklerle konusmadım ama arada aileler var ben yeni tanıstığım cocuğa hadi beğendim diyelim nasıl hemen evlenmeyelim dicem o aynı fikirde olmayabilir gidip anasına smyleyebilir bu dediğim yayılırsa Allah korusun yanlıs anlarlar ay yaa
Soran1 yılYa ben sevsemde şu an evlilik düşünmüyom 25 te falan düsünüyom
- 1 yıl
Ablam birbirinizi ne kadar hızlı tanırsınız veya tanıdıktan sonra fikriniz onun senin değişir mi bilemeyiz ben eşimle 1. Yılımızı doldurmaya yakın kaçtık evlendik türlü engeller atlatarak ama o çocuk sallıyorum ilerde bir engelle karşılaştığınızda sana ilk tanıştığınız gibi davranacak mı kötü alışkanlığı var mı arkadaş çevresi ne alemde sizi hayatında ne kadar önemli tutuyor sizin için fedakarlık yapmaya hazirmi bunları bilmeden ölçmeden evlilik işi olmaz haaa ama 1 yıl da emin olursan gönlün rahat olursa zaten kendin de diyebilirsin evlenebiliriz artık diye
- 1 yıl
Kimisi var evlendikten sonra içki kumar kahve den evin yolunu bulamıyor tanıyamıyorsun benim evlendigim sevdiğim adam bu değil ki diyebiliyorsun bazen evliliklerde bunları dedirtmeyecek biri olduğunu 1 yılda sana kanıtlayabilirse neden olmasın
Soran1 yılYani görücü usulu düşüniuim mi abla? Fıtolarına bakmıyorum erkeklerin düsünmüyorum diyorum hep artık baksam mı görüssem mi
Soran1 yılBelki de senin nasibindir diyolar cünkü bana
- 1 yıl
Ben görücü usulünu saçma buluyorum anne baba veyahut akrabalar senin bir ömür geciricegin kişiyi kendisi seçip sana söz hakkı tanınmaması çok sıkıntılı gibi geliyor ama şansına anne babanın kararına güveniyorsan deneyebilirsin ben çevreni anne babani tanımıyorum nasıl birisi seçecekler onlara güzel hoş gelen sana gelecekmi bilemem 😅görücü usulü ne karşıyım ben
- 1 yıl
Ailen senin fikirlerini önemsiyor mu yani onlarin seçtiği kişiye hayır deme hakkın var mı
Soran1 yılVar hayır diyom ama ben dısardan birini bulamoyorum napcam dkdkd
Soran1 yılAkısına bırakıcM he tamam hatırladım djxkx
1 yılYa gerçekten çok ucube bir tipin var, ya da hiç evden çıkamayan asosyalin özgüvensiz silik birisin. Başka türlü hiçbir erkekle bu zamana kadar tanışmama şansın yok.
025 Yorumla
Soran1 yılDışarda erkeklere çok ciddi bakarım engellemeye calısıyorum ama alışmışım artık. kapalıyım bekki ondandır güzelim ya kızlar beğeniyo şükür. Dışarda gülerek gezmekde istemiyorum nasıl dursam sence? üniversiteye gitmedim hep imam hatipe gittim muhafazakarız erkek çevremin olmaması çok notmal e olmayınca da olmuyo zaten
- 1 yıl
Nasıl durmak istiyorsan öyle duracaksın, sana şöyle davran ve böyle yaklaş diye nasihat verecek hadde değilim, kaldı ki kimse değil. Bulunduğun sosyoekonomik çevreden ötürü de kısıtlanmışsın. Bu durumdan rahatsızsan hayatında radikal bir karar alıp öncelikle çevreni değiştirmen lazım. Bunun için de önce kendini tanıman gerek, nelere ilgi duyarsın, nelere yatkınlığın var, insanlar hangi yönünü sevip sana katkı sağlayabilir ve hangi yönünü kullanarak ihtiyaçlarını karşılayabilir, özetle para kazanabilirsin.
Soran1 yılÜniversite düşünüyorum onun dışında arkadaşım yok tek geziyorum şuanlık. Başka da sosyallik bi şey yok zaten
Soran1 yılBen kimsenin dışarda gezerken sevgilisi olduğunu görmedim zaten ya okul yani illa çevreden olması gerek bence. Okul kurs vs kayıt olucam
- 1 yıl
Anladım, bir de diyelim ki karşına çok hoşuna giden bir beyfendi çıktı gerek fiziği, gerek tavrı gerekse yaklaşımı ile. Kendi konfor alanından çıkıp kendini ona ne kadar adayabilirsin onun beklentilerine karşılık verebilmek adına bu da önemli bir kriter.
Soran1 yılAdamak derken anlamadım beğenirsem sadece en fazla çok bakarım çok keserim jrjf ama ilk ben konuşamam belki yalandan bi şey sorarım o kadar
- 1 yıl
Erkek de sana bakarsa yalnız daha fazlasını ister, o yüzden sen o daha fazlasını sunmaya hazır hissediyor musun kendini onu soruyorum?
- 1 yıl
Konfor alanından çıkıp beklenti vs o ne demek
- 1 yıl
@Kalplivceld Şimdi bu arkadaşımız mutahassıp bir ailenin bir bireyi ya, dilediğince dışarıda gezip dolaşamaz, evden kolay kolay çıkamaz. Sürekli etraftan birileri görür korkusu ve baskısıyla yaşar. "Acaba elalem ne der" kaygısına girer. Şimdi bir erkek bu soruyu soran arkadaşımızla buluşmak istese bir kafede gidebilecek mi bu ablamız, misalen hani? Normal insanlar bu şekilde tanışırlar çünkü.
- 1 yıl
@kalplivceld bir erkek derken herhangi bir erkekten bahsetmiyorum bu arada, soruyu soran kişinin kanının ısındığı, tanışmak istediği bir erkek.
Soran1 yılDaha fazlasını sunmak derken cinsellik diyosanız asla tabiki evlenmeden olmaz kesinlikle haram
Soran1 yılYaa evet of bide bu var. kimsenin tanıdık kimsenin görmemesi lazım stres yapabilirim. Tenha veya bilinmeyen yerlerde bulusurum veya arabada vs. Araba dediğimi de yanlıs anlamayın bu arada
- 1 yıl
Esas tenhada buluşursanız o hikaye haram yönlere kayar. bu @kalplivceld sizseniz size birkaç nasihat vermek istiyorum ilişkiler hakkında uygunsanız eğer?
- 1 yıl
@kizgin_kitty bir yerde buluşulması lazım zaten. Bu kızda ciddi düşünüyor erkekte ciddi düşünüyorsa buluşulması lazım cafe vs olmadan olmaz o normal
- 1 yıl
Hayır ne alakası var soruyu soran kız değilim o nerden çıktı neden başka hesap açayım 😂😂
- 1 yıl
@Kalplivceld ne bileyim, benim muhattabım sorunun sahibiyleyken araya girmeniz garibime gitti :)
Soran1 yılYa tenha derken insanlar olucak tabiki ama az insan olan yerler baş başa kalınması haram zaten çizgimi biliyorum. Evden kolay çıkarım o sorun değil ya tanısmak önemli bulmak önemli
Soran1 yılAhahaa ortalık karışmışş sjxkxkms
- 1 yıl
Bulmak tanışmak en kolayı, girersin bir kursa, bir etkinliğe, veya bir grup çalışmasına, sosyalleşir çevreni genişletmeye başlarsın, esas mesele gelişmede, yani senin insanlara neler anlatabileceğinde, muhabbeti nasıl ilerleteceğin, karşındakinin muhabbetine ne kadar eşlik edeceğinde. Bunun için de bir birikim lazım gerek kültürel gerek deneyim olarak.
- 1 yıl
Ha gidip maklube kaşıklarken feyzli sohbetler de yapabilirsiniz lakin onun alıcısı senin beklentine ne kadar uyar orasını bilemem :S
Soran1 yılMuhabbetim sarar iyiyimdir bu konuda maklube de yerim feyizli de konusurum😂😂 o ne demek yaa dindar insan benim beklentimi karşılayamaz mı ne alaka jdcj
Soran1 yılNe kursu ne etkinliği ama öyle diyosunuz da ortada öyle bi şey yok ne etkinliği nerde olduğunu da söyleyinn bide arkadaşım da olmadığı için tek gidiyorum her yere ama herkes arkadaşıyla olunca kötü hissediyorum ve herkes arkadaşıyla muhattap oluyo ben etkinliğe gitsem ne olur. Kurs derken ingilizce kursu düşündüm belki olabilir bakmam lazım
- 1 yıl
O vakit bir üniversitenin Makine Mühendisliği bölümüne gir sdsds. En garanti yer orası :P
Soran1 yılAyayayay demeeee benim mühendis zaafım var tam üstüne bastın🙈🤭of ya sjdksk
Soran1 yılZeki erkek çok iyi ya 😁😄Tamam yanlısıkla girmiş gibi yaparım saskın saskın bakıp cıkarımm hemen sınıftan ahaha
1 yılBu yazdığın şeyleri umursamasaydın ve sürekli takıntı gibi kafanda kurmasaydın, şu an istemeyeceğin kadar erkek arkadaşın ve sevgilin olmuştu zaten.
Bazı şeyleri akışına bırak bence
00 Yorumla
1 yılAnnenle babana bu isteğini belirt bulsunlar sana. Bu yaşlarda tek başına hareket edip tecrübesiz ve duygusal halinle alacağın yanlış kararlar sağlam acı çektirir sana. Tek başına hareket etmeni tavsiye etmem. Her şey kitabına uygun olsun bence.
10 Yorumla
1 yılAyıpsın şimdi 50 erkek burada sana takip olur çoğu 30 😅
11 Yorumla
Soran1 yılAy aman
1 yılSana hic teklif eden olmadi mi garip bir durum nasil birisin
09 Yorumla
Soran1 yılOlmadı kapalıyım
- 1 yıl
Yani kilo ya da guzellik anlaminda nasilsin birde calişiyorsa bayanlara yonelik bir yerdeysen ondanda olabilir
Soran1 yılEvet hep öyle napcam ya yok güzelim
- 1 yıl
Gorucu usulü gelen gidende mi yok
Soran1 yılÖyle hemen evlenmeli istemiyom ama
- 1 yıl
Ne yapmak istiyosun peki
Soran1 yılBilmiyorum onu geç arksdaş dostumda yok depresyona girdim çok yablızım bıktım bu hayattab
Soran1 yılSorun var
- 1 yıl
Ne sorunu varki
Gizli Üye(36-45)1 yılYalandan adres sorarak tanışamazsın... Adresi tarif eder gönderirler...
Ama sana bir kanto göndereyim istedim
https://www.youtube.com/embed/OCIDCq5RM2I😂😂😂😂
00 Yorumla
1 yılOnlar senle tanışsın sen niye atlıyorsun teklifi tanışma işini erkek adam yapar
03 Yorumla
Soran1 yılNe zamannnnnnn yaaaaaaa
Soran1 yılYakısıklılar havalı oluyo dışarda markette gördüğüm adam nasıl konuscak benle
- 1 yıl
Yolda gördüğün kişi "tanışalım mı bayan" modeli yanlış zaten sosyal medeni ortamlarda bulmak daha münasip hobi felan edin ortamlara ak
Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Bende sıkıldım umarım düzgün, zeki ruhu güzel bir kız bulurum. Devamlı sevgilileri görüyorum, evli insanları ne mutlular 🥺
00 Yorumla
1 yılOyyy, kıyamaaam. Ayy yaşım yakın olsa, ve evlenme pozisyununda olsam, bi adres tarif ederdim :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBuradamı arıyorsun lütfen troll olduğunu söyle
017 Yorumla
Soran1 yılBurdan mı arıyorum diye yazmış mıyım bak bakalım 91 olunca tabi :)
- 1 yıl
Niye hemen kızdın 91 öylesine
Soran1 yılSus tamam
- 1 yıl
Ne tuhafsın
Soran1 yılHahahahdkfkndkdkxkc 😂😂😂
Soran1 yılSaol canım
- 1 yıl
Çok yaşa emi
Soran1 yılEmi🤭😬😂 tamam emmi amca
- 1 yıl
Ne amcası teyze
Soran1 yılHahahhahaaa
- 1 yıl
Manyak
Soran1 yılHahah😂😂
- 1 yıl
Çok komik
Soran1 yılHahahaa
- 1 yıl
Hıııııhhııııhhhııı
Soran1 yılGülüşe bakk puhahahhaa
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba yakışıklı beyfendi desen zaten bir şey sormana gerek kalmayacak skdjn
00 Yorumla
1 yılKıyamam ya yakışıklı arıyor birde git ilan ver gazeyete
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Sadece uzaktan bakarak sana gelmesini beklemen gelmeyince de özgüvensiz diye suçlaman mantıksız olur
00 Yorumla
1 yılBende hayatımda Bi kız olsun istiyorum ama olmuyor bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılherkes birbirini suçluyor kimse istediğine ulaşamıyor :))
00 Yorumla
1 yılBu devirde zor. Cevre yapmaktan çok kendine odaklan
00 Yorumla
1 yılÇevreniz yok ve konuşacak kimse olmadığı için sıkılabilirsiniz ama sırf böyle olduğu için yanlış insanlarla denk gelmemeye dikkat edin melek gibi görünüp te çok kötü çıkan insanlar olabilir iyi ve güzel ortamlar tercih edin
00 YorumlaKafe ortamlarına girmen lazım başka türlü zor okul vs bağlantın yoksa, kalabalık ortamlara girmen lazım
04 Yorumla
Soran1 yılGirdim sonra
Soran1 yılTekim ama
Soran1 yılHangi kafeler mesela İstanbul'da
- 1 yıl
Cafe ortamında oluyor mu ki
1 yılmesela kızlarsoruyor. com a soru olarak yazıp verilen cevaplardan o erkeğin kişiliğini tahmin edip profiline göz atarak bunu yapabilirsin
bi denesen keşke belki olur :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılbakiş at olmadi gül bakış at oda olmadi git saçma bi soru sor oda olmadi numarasini al oda olmadi instadan yaz oda olmadi geçmiş olsun
kısadan hise hoşlansan git ya olmesin
00 Yorumla
1 yılBenimde yok dans veya spor kursuna yazıl sende
00 YorumlaBir kadın olarak fazla ileri gitme erkek bulucam diye adın kötüye çıkar dikkat et
00 Yorumla
1 yılhangi şehirdesin bir de foto koysaydın asddsf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSosyalles. Dışarı çıkıp sosyal ol
01 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yok tek geziyorum ynaıma kimse gelmeye crsaret edemez bence ciddiyim cünkü
Kadınlığını göster
04 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 yok etek kaldırsın, pardon, aklıma kötü şeyler geldi de
Soran1 yılTövbe ya
- 1 yıl
Şaka yaptım))
Gel iki batak atak
De.00 Yorumladışarı çıkarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılBurada da deneme yanılma yapabilirsin🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılGüzel fikir bir dene bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık erkekler kendilerini ağırdan satiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun yerine benle tanış dürüstlüğüme diyecek yok
00 YorumlaBurası sana yetmiyor mu?
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka kardeş
boş ver erkeği hepsi oe
10 Yorumla
1 ayOlmak ister misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOkuldan olur
00 Yorumla Arayana bulur ☺️☺️ Demekki aramak istememişsin
00 Yorumla
1 yılBul birini 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Burdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk gelişimi mi okudun sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç olmadı benim de
İst
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende kapalı biriyim kapalılara bakmıyorlar
00 Yorumla
1 yılKurslarda
07 Yorumla
Soran1 yılNe kursu
- 1 yıl
Yemek, gitar vs
Soran1 yılParalı ama ya
Soran1 yılEn ucuz ne kadar İstanbul'da
- 1 yıl
İSMEK e git
Soran1 yılKarışık dimı orask
- 1 yıl
Evet :)
1 yıl1.89/95/29 sen?
016 Yorumla
Soran1 yıl29 ne
- 1 yıl
Yaş sen ne sandın
- 1 yıl
Diğerinin doğal yollardan olma şansı yok
Soran1 yılAhahhahaa🙈😂bende şaşırdımm ne diyo bu diyorum
Soran1 yılYaş aklıma gelmemişti sjxkxkmx
- 1 yıl
Ahsgahhs sen çok fenasıııın diğeri pek aşağısı değil merak etme ;)
Soran1 yıl🙈🙈🙈😂yalan atma şimdi sende türkiyenin ortalaması ortada dkdkkd
- 1 yıl
Ben ortalama ölçülerde miyim sence ;)
Soran1 yılSende türk olduğuna göre
- 1 yıl
19
Soran1 yılTamam gerçi herkes 13 olucak diye bisi yok beni ilgilendirmez ya kdkd neyse tövbe
- 1 yıl
Yani kendin mantığını anladın şimdi bak :) kaç yaşındasın
- 1 yıl
Böyle kaçıp gidersen kim alacak seni kız
Soran1 yılHahahaa sus bee djkfkd seni kım alcakk bu az gınlık laa çocukk
- 1 yıl
Mutsuzların mutluluğuyum ben öyle deme istekli olmak suç mu kız :))
- 1 yıl
Suç muuuuuu agdgahsg
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılIlan ver
01 Yorumla
Soran1 yılHahahahaaaa
1 yılAynen adres sor 😅
04 Yorumla
Soran1 yılNe gülüyon
- 1 yıl
Güzel taktik beğendim diye
Soran1 yılOoo beğendiniz mi efendimmm siz beğendiyseniz tamamdırr reisss ahahhaa
- 1 yıl
Yaw neye aliniyon güldük işte öylesine kötü niyetli degil
Gizli Üye(25-29)1 yılneden
00 Yorumla
1 yılTut birini götür
00 Yorumlaacele etme
00 Yorumla
1 yılÜzücü
00 YorumlaÇokta uzakta arama
00 YorumlaYaş kaç
00 Yorumla
1 yılburcun ne
00 Yorumlaİyi fikir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTanışalım mı?
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hayatımda bir erkek olsun istiyorum. Hiç çevrem yok, nasıl tanışacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler