Adam sapıklık ettiği için bitirdim de
Cok mu daldan dala oluyor böylede ya amacım takılmalık değil ciddi iliski tanımaya çalışıyorum
Cok mu daldan dala oluyor böylede ya amacım takılmalık değil ciddi iliski tanımaya çalışıyorum
Cevap
18Cevap
sorun değil dilediğin gibi yeni insanlarla tanışabilir birden fazla kişiyle de tanışıp sohbet edebilirsin, birini tanımak bir süreç ister sonuçta
Birden fazla bana göre değil birini beğenirim onunla konuşmak devam etmek isterim 2. bir kişiye yer yok
Cidden bana göre defol
Değil.
Kesinikle netliği seven biriyim flort edeyim vs vs yok birini beğendim mi hayatıma alırım direkt benimsin diyorum öyle basliyo adam olan kalir zaten
Şimdi flort olayları oldu mu belirsizlik söz konusu ben biraz şeyim sahiplenici 😄
Daha iyi değil mi şimdi ki devirden biraz farklı davranıyorum benim gibi biriyle olmak istemez miydin😅
Hem bak 175 boyunda 58 kilo ev yemekleri yapabilen basketçi gerçi çoktandır oynamıyorum da erkek cevresi olmayan instada 100takipcim bile yok alkol. sigaram yok mekan gezmem
Adı üzerinde flört ediyorsun. Kafa yapın uyuşmadıysa bye bye diyebilmelisin
Tanimak icnn bir cok secenek denemek gerekiyor bazen. Bnce yanlis yolda degilsin
Tanışabilirsin, izin veriyorum ADSFFDASFADSD
Bu bir teklif ise biraz sonra dolar tasar burasi
Hayır ya burdan değil aklımda biri var zaten
O zaman ona yaz buraya niye yaziyorsun
Ya sadece kötü bir şey mi üst üste birini tanımak diye de onu sormak istedim
Yooo mutlu olana kadar sana iyi gelen iyi hissettiren insana kadar böyle devam edecek etmesi de gerekir zaten
Galiba haklısın sonuçta kötü bir amacım yok
Kimsenin yok olsa da hickimseyi ilgilendirmez senin hayatin zaten iyi hissettigin mutlu hissettigin yerde duracaksin
1 hafta flörtü bısver ablacım daldan dala olmaz
tabiki tanışabilirsin
Selam acele etme bence yoksa takilmalik erkekler hep çıkar karsina
Zamanla doğru kişiyi bulursun
Sapıklık bu işin şanındadır. dd
ya her erkek aynıdır unutma sanal otamdan
tabi ki tanışabilirsin
Yenisini bulursun.
Evettt
Yani doğru olan kişilerde var şu hayatta
Yasak yok
Olur tanışırsın
burada zor biraz
Burada demiyorum zaten
Takip et beni
Niye
Tanışmak istiyorum seninle sende uygun gorursen
cesurmusun
Ne konuda
her anlamda flortoz bırımısın
Flort takılmayi sevmiyorm birini beğendim mi sevgilim yaparım öyle daha net olur
pekı ne burcusun
Balık
tehlıkelısın sen cok fazla
Ne anlamda🥰
her anlamda senı sana tarıf edebılırım
Anlat bakalım
burdan mı uzun uzun anlatıcam gel
ben varim ank daysan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman canım senin kabahatin ne ki, adam sapıklık yapmışsa kurtulmuşsun zaten! Daldan dala falan değil bu, sen sevgini ve enerjini hak etmeyen birini silmişsin ve yeniliklere açık birisin. Bu cesaretin açıkçası tam alkışlık👏 Yeni biriyle tanışmak gayet normal. Kalbini aç, güzel enerjiler yolla, doğru kişi mutlaka yoluna çıkacak! 🥰 ❤️ Sen ne aradığını biliyorsun, bu da en önemlisi! Ne dersin, yeni bir flört heyecanına hazırsan gir konuşmalara? 😜