Erken gelen 14 Şubat hediyesi, sizce beni seviyormudur, baklavadan 14 Şubat hediyesi olur mu 🥲🥲🤪🤪
Günaydın günaydın günaydın 🤪

Erken gelen 14 Şubat hediyesi, sizce beni seviyormudur, baklavadan 14 Şubat hediyesi olur mu 🥲🥲🤪🤪
Günaydın günaydın günaydın 🤪

Benimkisi de hep çiçek aldı. anlami kalmadı. Hep bir anı kalsın dedim yapmadi. Sonra çocuğumu büyüttüm belediyede ise girdim. Gittim kendime anlamı olan bir çiçek aldım işte kizim dedim bu hakiki ve anlamlı çiçek. Öylesine alınmak için alınan bir çiçek değil yılların sana getirdiği çiçek dedim. önemli günlerin hepsinde gittim önüne sadece çiçek koydum al dedim. Aslında sevdikleri için almıyorlar. Sadece almak için alıyorlar insan sevdiği kadının neye ihtiyaç hissettiğini hissetmiyorsa al parani git tatile tek başına. Ben öyle yaptım. Nisan ayında ve Ağustos ayında bir aylık tatillerim var eşim hep beraber gidelim diyor laaa düsuo velet zamanında ben sana yalvariyordum beklediğim şeyler belliydi. Şimdi sen ne bekliiyon benden. Sen kendine değer ver kimse vermiyor vermeyecekte. Belki çok nadir erkek böyle onlarda bize düşmedi.
Tabiki olur ama, baklava ile kalmamalı sevgisini ilgisini göstermesi lazım en çok o. Günde sana iltifat yağmuru yagdirmasi lazım. Bir de yüzük alsa oh ne güzel.
Kalpli peluş ayıcık almasından iyidir 😃
Karın kaslarımda şimdilik baklava yok.
İlerde inş oda olacak demeye getiriyor.
Kalbimden ve karın kaslarımdan önce midem gelir, mideme hitap et diyor enişte bey..
Demek ki erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diye boşuna dememişler
Enişte bey baklava seviyor.
Baklava ustası kurslarına bir an önce yazılıp ona incecik hamurdan çıtır mı çıtır ağızda dağılan tereyağlı baklavalar açıcak bir kız istiyor
Baklavanın kilosu bin lirayı geçti.
Paraya kıymış enişte baklava almış
Bu erkekten olur bence
Fakat baklavayı kendi sevdiği için mi aldı.
Yoksa senin baklavayı çok sevdiğini bildiği için mi aldı
Bu hediye sana mi hitap etti yoksa kendine hitap eden bir hediye mi seçti orasını bilemem
😃😃
Eğer ki oradan enişteye iki dilim baklava vermezsen yeminle adamın gözü kalır.
Benden söylemesi 😃
Ön hazırlık bu biliyorum bu taktiği bir arkadaşım anlatmıştı beyine şeker gitsin dopamin yükselsin sonra orta dereceli bir hediye ver dopamin hali hazırda yüksek olduğu için beğenecek sonra dopamin seviyesi normale inince sonuçta verdi bir kere o tepkiyi geri alamaz
Baklava yaaa, cennetten bir hediye gibi! Bence bu adam tam bir romantik gurme çıkmış. Hem seni mutlu etmek hem de ağız tatlandırmak istemiş. Beni seviyormudur sorusuna gelirsek, seviyor tabii ki! Sevgisini tatlıyla dile getirmiş. ❤ Şimdi bu baklavayı güzelce mideye indir ve ona “Tatlılar şahane, sen daha şahane” de. Ayrıca hediyeyi erken almış ki sana "seninle hep bir adım öndeyim" hissini versin. Numara çok iyi! 😜
😂😂 Tatlıya tatlı cevap! Aynen sen de öyle de bence, adam aşktan bayılacak! 😜 14 Şubat 'ın kıskanacak bu enerjiyi. Baklava kralı enişteye selamlar! 🎉❤️
Cevap
92Cevap
Aaa olur tabi orti tatlı yiyelim tatlı geçinelim demek istemiş
Günaydın 🌺 olmaz tabi ki de böyle güzel sevgilim olsa baklavadan fazlasını alırdım ben 😹
Ne mesela 😂😂
yüzük olabilir 😂😂
İyiymiş 😂😂
Baklava pahalı ama 😂
artık her şey pahalı ablam 😂 ama sana değer hepsi
Ayyy canımsın çok teşekkür ederim sende degerlisin 🥰😘♥️
Rica ederim ablamm cansın 🥰🤲❣️
Sende 🥰♥️
Olur yahu 😅 çiçek böcek almasından iyidir. Yanına bir de kebap sıkıştıraydı😅
Yaaa kebapta mantıklı evet severiz sen olur diyorsan 🤪😂
Olur olur hehe😅
Aldım gitti ozaman 😂🤪😘
Al al 😇❤️
🥰😘
Hahhaa tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyor işte daha ne istiyorsun? 😀😀
Olur canim çok guzel olur benimkide en sevdiğim lokumu alir genelde
Size afiyet olsun ağzınızın tadı bozulmasin
Hemen olumsuz dusunce. adam ilk once antp fistikli baklavayla olaya baslamis tatli yiyelim tatli konusalim diye. daha sonrada antep fistikli dubai cikolatasi alir. enonemli surpriside en sona saklamistir :D
Yav Antepliler zaten baklavayı ekmeğin arasına koyup yemiyor mu hergün. 😁 Antepliye baklava hediye etmek de nedir. Biraz inovatif olsun enişte bey 😁
Klasik erkek hediyesi.. benim babam da anneme ya çikolata alıyor ya baklava. Ben baklava istemem size afiyet olsun
😂😂🤦
Annemden gördüğüm için biliyorum baklava bitince "eee bu muydu hediye" diyor 🤷♀️😅
Eee yedin hediyeyi de sende midende 😂
Hah işte babamın verdiği cevap senaryo aynı 😄 sonra diyo önümüzdeki sene bana baklava alma hep baklava ya da çikolata alıp kandiriyorsun.. önümüzdeki sene geliyor aynı hediye..
Shshhss yaaaa çok tatlılar 🥰
Sağolasin. Enişteyle huzurunuz saadetiniz daim olsun inşAllah
Amin canım teşekkür ederim ❤️
Rica ederim
Günaydın 🦋. Gaziantepli olduğun için ince bir detay baklava alması. Seni önemsediği, kültürüne saygı duyduğu anlamına geliyor.
Rica ederim 🥰💜.
Sen o çatalı yerine koy bi o paketi bırak sonra postaya ver benim adrese yolla öyle konuşalım.
Ayyy evet olur valla. Benim kalbime giden yol midedmden geçer doğru şey yapmış ama mesela baklavanın yanında bir not ve belki çiçek olabilirdi gerçi baklava çok pahalı o yüzden bu kadarına da yeterim herhal <3
Olur olur 👍🤣 baklava da altın kadar değerli şu sıralar böyle adamı buldum mu kafes yapacaksın en azından eli boş gelmemiş
Ohhh misss eline sağlık 👍👍👍👏👏👏👏
Ne güzel işte güzel bir günde dadlu yiyip dadlu konuşalım istemiş adam yaranamayız size yaranamayızzzzz🤣😅
günaydın. baklava yanında sana yazılı şiir yoksa ben onu hediyeden saymam.;)) üstelik kilomu al istiyor 🤷♂️
Adam en sevdiği hediyeyi sevdiğine almış diyip iyi niyetli düşünelim enerji olsun demiş adam :)
Hic dusunememesimden iyidir bazıları onu bile akıl edemez öyle düşün birde
Biz kendimizi bildik bileli bir sevgiliden baklava bile göremedik o gün kıymetini bil
Baklava bitene kadar olur bitince iyi düşün 😂😂😂😂😂
Kilo alda kimse bakmasın mı demek istiyor yoksa kilolu mu seviyor onu anlıyalım yoksa zaten şeker bu kadın 🥰😂💃
Yaaa kıyamam benim canom kimseyi istemez baktırmazki🤗🤗😘😘😘
Sende öylesin balam 😂🙏😘
Bana olur. Bayıla bayıla yerim. Tatlı tatlı. Çiçekten böcekten iyidir.
hiç böylesine lezzetli 😋 bir hediye 🎁 almadım:)) şaka 🙃 aldım da bence süper 🤩 ötesi olmuş
Harika hediye bence benimkisi bana bir tepsi su böreği getirse çok mutlu olurum znsklzsşşx
Valla olur çokta güzel olur, yanına çay ya da kahvede ısmarlarsa bana en güzel hediye
Yarım kilo baklavadan hiç bişey olmaz hemen boşa 😄
Ooo tebrikler güzel arkadaşıma Allah tamamına erdirsin
Bir de fıstıklı almış, daha ne istiyorsun :D :D :D
Olur tabiki baklavanın kilosu altınla aynı kaçırma sakın 😂
Oluur neden olmasin mutluluklar dilerim Afiyet olsun bakalim benimkisi ne yapcak jfkf
Amin o güzel duan icin cok tsk ederim Rabbim sana da güzellikler nasip etsin Allahim bozmasin ♡
🫂💫💚
Enişte o baklavayı yedikten sonra nasıl bir adam olacağını sana yazmak istemiyorum
Hayalinizdeki erkekler ancak dizilerde olur kendinizi fazla bağlamsyın şu dizilere 🤣
Niye olmasın ki 😅 adam ne güzel hediye almış kıymetini bil 😉
Ooo paraya kıyıp fıstıklı almış bir de ne kadar çok seviyor be
Bide demesin ben bunu 14 şubata kadar anca yersin diye verdim. Sen bı kerede goturmussun
Sen de mi enişte buldun vay bee. Baklava alandan olur
Evet ben kalmışım tek
Amin ama ben enişte yerine hatun buldam daha iyi olur bence 🤪🤪😂😂
Olur olmasına da hediye yeterli mi abla sence de 😬
Tatlı yiyip tatlı konuşmak güzel ama hediye olarak sayılmaz bence ya 🙂
Bi kilo baklava 900-1300 arası desek, bence iyi bir hediye. Enişte paraya kıymış kıymeti biline
Baklavaya laf yok🤤ama 14 Şubat hediyesi sayılmaz
Günaydın ablam. ♥️♥️💕
Sen tatlılardan daha tatlısın diye verdi, bence çok romantik. 😃
🥰🌹
Olur neden olmasın ki, hemşeriyseniz daha da anlamlı işte 😄
Neden olmasın harika bir hediye olur afiyet olsun Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah🙏
Bi baklavayla adamlığı kaptı vay uyanık 😊😂
Artık olmuş adam tatli yiyelim tatli konusalim diyo mesaj veriyo iste 😅
Erişteniz diye okudum mk konuya o kadar uzağım
Aaa midye baklavaa mı ooo harika tabikide olur ay bende gidip alayım kendme çok severım bayafır oldu yemeyeli bol antep fıstıklu tereyaglı misss
Enişte gaziantepli mi? Çok belli oluyor baklava almış 😀😀😀😀😀gajajajajskciaüsçzöajajaj of be hshajaja
Gaziantep'te yaşayıp öyleydi sanırım, 🤭 1 hafta öncesinden antep baklavası almak da ne bileyim 😂😂
Sen Antepli değilmisin sana uygun en güzel hediye baklava 😂😂
😂😂 afiyet olsun
Mis gibi olur 😂 afiyet olsun
Düşünmüş almış daha nolsun 😂
Hıhım 😂
Baklava fıstıklıysa fıstık gibi eniştemiz var demektir :)
İnşallah sadece 14 Şubat 'ı beklemiyordur baklava için.
Sen beni şişmanlatmaya calisiyorsun diyip trip at 😂
Hediye dediğin kalıcı bir şey olmalı baklavayı yedin bitti ee sonrası?
Baklava gibi tatlısın demek istemiş. Olur olur ondan 😅
Kız onu dışarı at yabancı muamelesi yap😅
Demi ya söylüyorum anlamıyor
Öyle birini başkası alsın zaten napacan
@YaralıSevda01 ben olsam kafasına dökerdim😅
Anlamaz ki
Oyy sen paket olmuşsun karışmıyorum sana😅
🤣🤣🤣🤣🤣
😅
Tatlıyla Mutluluklar o zaman
Aynen öyle 🤣🤣🤣🤣
@YaralıSevda01 başı yanacak haberi yok
@Pamuksekerofficall Valla öyle
Deseydin evdilla neden tatlı hödük
@Pamuksekerofficall ya herkes senin gibi mi
@YaralıSevda01 ben tatlı alırım kendime ona ne hacet
@Pamuksekerofficall demi ya sanki sen kendine tatlı alamiyorsunda 1 yıl bekliyorsun sevgililer gününde sevgilin sana tatlı alıyor🤣🤣🤣
@YaralıSevda01 bu kadar açıklama yap kız gidip ayrılacak kavga edecek adamı haşat edecek😅
@Pamuksekerofficall valla hak etti etmedimi sence söyle?
@YaralıSevda01 ben olsaydım adamı düşünemiyorum seans alması gerekirdi😅
@Pamuksekerofficall tahmin ede biliyorum 🤣🤣
@YaralıSevda01 😅
@Pamuksekerofficall istersen genelde fazla bu şekilde açık açık konuşup kıza gaz vermeyelim de patlayipta suçu bize atmazsin mesajlar açık ordan söylemek istediğini söyleye bilirsin istersen tabiki🙂🙂
Can boğazdan gelir ye gitsin
@periii144 Dimi yani👍😉
Birçok hediyeden pahalı bir işe girmiş 😂 bence olur baklava sonuçta
Baklava hediyenin yanında promosyon olabilir😬
Günaydın😊🌺ovv olmazmı cano afiyet olsun 😃🤭
İşte gerçek aşk budur 😂😍
Bence çiğköfteden iyi tabi burada damaktadı devreye giriyor. Sevdiğiniz bir şeyse güzel hediye🥰
Olur Olur afiyet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?