İlk kez eski sevgilime dönmeyi düşünüyorum, ilk mesaj ne atmalıyım?

bundan 5 ay önce birbirimizi çok sevdiğimiz bi ilişkimiz vardı kendisiyle, aramızda aldatma vs olmadı ve ilkimi yaşamıştım bu kişiyle pişman da değilim asla ama anlaşamamıştık ayrıldık 2 ay sonra tekrar yazdı buluşup halletmek istedi ama ben istemedim o kadar zaman yazmadığı için gerçekçi gelmemişti ve anlaşabileceğimizi de düşünmüyordum ama son zamanlarda o kadar çok aklıma gelmeye başladı ki ağlayıp durmaya başladım, sorun şu ki benim ondan sonra bir ilişkim daha oldu ve onunla da bir şeyler yaşadık ama ben bu kişiye sürekli onun ismiyle hitap ediyordum yanlışlıkla arkadaşlarıma anlatırken falan farkında olmadan onun ismiyle anlatıyormuşum.. ve arkadaşlarım da diyordu ona çok benziyor diye ben saçmalamayın falan diyordum meğersem ben sadece onu arıyormuşum çok geç fark ettim şu anki kafam olsaydı tüm sorunlarımızı çözmek için sonuna kadar uğraşırdım onunlayken kendimi çok seviyormuşum şu an nefret ediyorum resmen ve pişmanlık da duyuyorum başkasıyla bi şeyler yaşadığım için ama benim için bi şey ifade etmiyor ondan sonraki kişiyle bir şeyler yaşadığım esnada aklıma gelmişti ve ağlamıştım ama kendimi kandırıyordum unuttum ki diyerek 😔 şu an ona yazarsam nasıl bi tepki alıcağımı bilmiyorum illa bi ilişkiye başlamak zorunda değiliz sadece görmek istiyorum yanında bulunmak ve içimi dökmek istiyorum ona karşı benim için yaptıklarını şu an çok daha net görüyorum çünkü tüm çabamı sonuna kadar hak eden biriymiş atlatamamışım ve ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Güncellemeler
1 yıl
bu gece rüyamda gördüm bana yazıyordu "nasılsın, sen bir türlü yazmadın diye ben yazayım dedim" yazmıştı espirili olarak ben de elimde ona hediye hazırlamıştım not falan yazmıştım içimdekileri ona götürüyordum 😕😕😕
İlk kez eski sevgilime dönmeyi düşünüyorum, ilk mesaj ne atmalıyım?