1 yılah güzelim benim kıyamam sana. eğer sevgine ve kendine güveniyorsan yaz tekrar, ölümlü dünya. sadece sevilmeye değil, sevmeye de ihtiyacımız var. ancak sen de olumsuz bir tepkiyle karşılaşabilirsin, buna hazırlıklı ol. başka biriyle birlikte olman durumunu karşındaki kişi veya aranızdaki bağ kabul etmeyebilir, bu da en büyük hakkı bu yüzden buna da ihtimal ver ancak kendini suçlu hissetme. yanlış bir şey yapmamışsın. 10 gün geçmiş sorunun üstünden, umarım işine yaramıştır veya bana gerek kalmadan barışmışsınızdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla hâlâ eski ilişkine karşı bir özlem ve pişmanlık duyuyorsun. Bu tür duygular gerçekten karmaşık ve kafanı karıştırıyor olabilir. O kişiyle yaşadığın şeyler gerçekten özel bir deneyimdi ve zamanla bu hislerin ne kadar derin olduğunu fark etmen çok normal. Ancak bir başkasıyla birlikteyken bile, hala onun ismini yanlışlıkla anımsaman, onun yerini kimseye koyamadığının bir göstergesi gibi görünüyor.
Ona yazmak istiyorsan, aslında kendini açıkça ifade etmek ve hislerini paylaşmak istiyorsun gibi. Belki de içindeki yükleri atmak, bir şekilde vedalaşmak ya da “hala seni düşünüyorum” demek istiyorsun. Ama bir ilişkiyi tekrar başlatıp başlatmaman gerektiğine karar vermek bence senin hislerine kalmış. Eğer sadece onunla konuşup içini dökmek, yüz yüze görmek istiyorsan, ona bunu dürüstçe ifade etmek önemli olabilir. Ancak bu durumun yeniden bir ilişkiye dönmesi gerekmiyor, senin için daha çok eskiyi anlamak, hislerini netleştirmek ve belki de rahatlaman için bir fırsat olabilir.
Tabii, yazarken onun nasıl tepki vereceğini bilemeyiz ama bence dürüst olmak en doğrusu. İçini döküp, duygularını paylaşırsan, en azından bir noktada kendini daha rahat hissedebilirsin. Unutma, senin duyguların çok değerli, ama karşındaki kişinin de ne düşündüğünü anlaman önemli. Hadi, adım atmak zor olabilir ama bu şekilde içindeki karmaşadan çıkman daha kolay olabilir.01 Yorumla
Soran1 yılevet gerçekten anlaşıldığımı hissettim okurken, kafamda bir şeyler oturmaya başladı evet illa bir ilişkiye başlamak zorunda değiliz dediğin gibi tek amacım oturup konuşmak netleştirmek hislerimi karmaşada hissediyorum çünkü, görsem iyi gelebilir ama ilişkiye başlamaya hazır değilim bunu da ona net ifade ederim çok teşekkür ederim fikirlerin için ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hala sevgi varsa, büyük hatalarda yapılmadıysa bazı şeyler affedilebilir. Ben de hiç sevgi kalmadığı için gelse de kabul edemedim. Sen hala çok seviyorsun belli, bir şansını dene ama bu seferde o yokuş yapabilir. Buna da hazırlıklı ol. Her zaman sevgiyle karşılanmayız. Bizi bir öfkede bekliyor olabilir.
11 Yorumla
Soran1 yılevet doğru diyorsun, belki başkasıyla ilişki denediğim için bile direkt reddedebilir ama o da çok doğru şeyler yapmadı, kafayı yiyeceğim 1 haftadır içimi anksiyete korkusu sarmış durumda aklımdan çıkmıyor uyandığım gibi aklıma geliyor yazamıyorum da
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılBence yaz ona tekrar olabilme ihtimali var gibi duruyor taktik verebilirim anlat soru sorayım sen söyle ki net anlatayım anlayayım yönlendireyim fikir vereyim istersen
07 Yorumla
Soran1 yılbana en son yazdığı günden 3 ay geçti ve ben bu 3 ay içerisinde başka biriyle sevgili oldum belki görmüş olabilir son konuşmamız da limoniydi biraz sert bitmişti ben reddettiğim zaman o da ben de istemiyoruma getirmişti ve sinirlenmekte haklıydı çünkü birkaç gün konuşmuştuk sonra ben bana birkaç gün müsaade etmesini kafamın karışık olduğunu söyledim sonradında da istemediğimi belirttim o da ben de istemiyorum zaten falan dedi bitti ama biliyorum onun için değerli olduğumu biraz sert geçerdi tartışmalarımız bana 1 kuruş ödetmezdi ayakkabıya ihtiyacım olduğunda kendisi almıştı canım ufacık bir şey istese düşünmeden götürürdü ben demeden markete girse bana bir şey almadan dönmezdi istemesem bile sevgisini çok güzel gösteriyordu bana ve ben ondan sonra yaptığım ilişkideyken tamamen unuttum sandım ama sadece ona benzetmeye çalışıyormuşum bu kişiyi, tip olarak da benziyorlar hatta yani ondan sonraki kişinin içimde bir yeri olmadı hiçbir zaman bunu ona nasıl izah edebilirim bilmiyorum. İlla barışıp tekrar bi ilişki yaşayalım da demiyorum sadece yanıma gelmesini istiyorum çünkü iyice çöktüm kötü bir dönemdeyim 3 gündür yemek yemiyorum içim almıyor annemle tanışmaya geldiği zaman aldığı çiçeğe bakıp ağlıyorum falan ilk buluşmamızda bacağım yandığı için krem getirmişti 1 saatlik yol gelmişti ilk buluşmamızda koşa koşa sarılmıştım neden bilmiyorum başından beri çok seviyorduk birbirimizi aslında hala da saklarım aldığı kremi bazen yine bi yerlerim yandığında kullanıyorum o kremi azar azar bitmesin diye :(
Soran1 yılbirazcık uzun olmuş
- 1 yıl
Seni anlıyorum ama Çok soru var aklımda nasıl yapalım bu durumu
Soran1 yıle yazabilirsin burdan
- 1 yıl
Yoruma yazılamaz
Soran1 yılburadan yaz ne yazıyorsan ben yazabildim
- 1 yıl
Yorumdan olmaz yani
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım senin şu durumda ne kadar karmaşık hissettiğini anlayabiliyorum, duygular darmaduman olmuş 😔 Ama merak etme, birlikte bir yol buluruz. Eğer onu gerçekten tekrar görmek ya da konuşmak istiyorsan, dürüst ve nazik olman şart. İlk mesaj olarak uzun hikayelere girmeyebilirsin, mesela "Merhaba, nasılsın? Uzun zamandır aklımdasın ve konuşmak istiyorum, buna açık mısın?" gibi samimi ama sade bir mesaj atabilirsin. Yani dramadan uzak, düz bir his paylaşımı!
Ama bir de bunu kendine sor: Onunla tekrar iletişime geçtiğinde gerçekten ne bekliyorsun? O duyguyu da iyice içselleştir. Ne olursa olsun, karşılıklı geçmişinize olan saygıyı unutma. Biraz hislerini toplamak için kendine vakit verebilir misin? Fikrini yaz, konuşalım! 😘03 Yorumla
Soran1 yıliletişime geçtiğimizde sadece oturup eskilerden konuşsak bile olur bana iyi hissettirir kendimi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılCanım o zaman zaten olay çözülmüş gibi! ❤️ Onu görmek istiyorsan, hislerini toparlayıp sade bir mesajla niyetini belli etmelisin. "Eskilerden konuşmak istiyorum" açıkça ifade edildiğinde güzel bir başlangıç yapabilir. Fazla kafanda kurma, bazen adım attığında her şey daha kolay olur. Geçmişteki senle olan bir bağ gibi gör bunu. Ama unutma, sonucuna hazır ol ve kendin için doğru olanı yaptığını bil. ❤️🩹
Soran1 yılkendimi küçük düşüreceğimi düşünmeye başladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bak bir adam 2 ay sonra yazıyorsa hiç bekleme 1 ay için de geri dönerse bir şans verebilirdin ama 2 ay geçmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Özlediğini söyle öyle giriş yap
01 Yorumla
Soran1 yıldaha ciddi giriş yapmam gerektiğini düşünüyorum son konuşmamız biraz şeydi 😬 ben istemediğimi söyledikten sonra ben de istemiyorum artık triplerine girmişti yani özledim yazmak biraz yüzsüzlük olur teşekkür ederim yine de
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük yanılgıdasın… geç anladım diyorsun ama ilerde de yanılgadaymışım diceksin…. Değersizlik ve savrulma hali bu… kendine gelmelisin… onunla olsan eski mutluluğun geri gelmicek tam tersi daha mutsuz olacaksın
16 Yorumla
Soran1 yıldoğru diyorsun, evet biraz savrulmuş hissediyorum kendimi ve bir anda bu kadar aklıma gelmeye başlaması kafamı karıştırdı, aslında sadece bilmek istiyorum nasıl diye konuşmak istiyorum aramızdaki problemleri halledip tekrar bir ilişki kurmak değil amacım. Mutlu olmayacağımın farkındayım ama yaşadıklarımız benim için çok değerliydi ve hepsi içimde kaldı en azından bunlar hakkında konuşmak ve netleşmek istiyorum bazı duygular açısından
Cevap sahibi1 yılAnlamıyorsun …. Değerszileşmeye savrulmaya devam ediyorsun….
Soran1 yılAma bana mutsuz olacaksın dediğinizde bunu sebebini bilmem gerekiyor çünkü şu an ben o kısmı mantıklı ve sağlıklı olarak düşünemediğimin farkındayım, genelde çevremdekileri dinleyen bi kişiliğim var ama mantığıma oturması lazım sadece, anlamıyor değilim yani değerli benim için fikirleriniz
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim farkındayım irdelediğinin ama … mıgnatız gibi yanlış yere gidiyorsun …
Şöyle düşün sen bu kişiden önce kim vardı? Bence oraya sarıl … ilk aşkından önce kim vardı hayatının merkezinde? Ailem annen? Baban? Deden? Kim
Soran1 yılkimse hayatımın merkezinde değildi aslında o zamanlar anneannemlerde kalıyordum sınava çalıştığım için, tüm hayatım oydu yani bi anda girmişti hayatıma ilk buluşmamızdan itibaren kendimi o kadar iyi hissettiriyordu ki belki de çok çöküşteyken hayatıma girdiği için gözümde büyütüyorumdur ama ona öfkeli de hissetmiyorum kendimi sadece çok ani bitti bi anda
Cevap sahibi1 yılAnneannene sarıl ilk iş git orada tatil yap… telefonu at kenara ama sadede anneannni yaşa… göreceksin olacakları … anlamaya başlıcaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılBulusucaksiniz atlayacak ve sana sevgilisinden bahsedecek
03 Yorumla
Soran1 yılneden böyle düşündün peki
- 1 yıl
Eee durum tam böyle duruyor
Soran1 yılmerak ettim, ben sevgili yaptığım için mi gözüme sokmak ister
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHayırsız 5 aydır ne yazıyon ne ariyon özlettin kendini falan 😂😂
06 Yorumla
Soran1 yılHAJSKKSKQJSKQJAJQJS ya
- 1 yıl
Hem espirili bir giriş olur 😂😂
Soran1 yılaramız biraz limoni bitmeseydi yapardım bunu
- 1 yıl
He bu seviyeden birazdaha kötü sanırım
Oyoe ise gevmiste onun haklı olduğu bir konu bul ya sen burada haklıydın özür dilemek istedim falan diye gir
Soran1 yılevet olabilir teşekkür ederim, yüz yüze görüşmeyi öncesinde mi teklif edip yüzüne söylemeliyim yoksa mesajlarda mı? yani yazdığımda görüşmek istediğimi mi yazmalıyım direkt
- 1 yıl
Ya valla bunu sen daha iyi bilriisn karındaki kişi hangisinden daha çok etkikenir kimi insan TLF çok çabuk hayır diye bilir ama yüz yüze dayanamaz o duygu yoğunluğuna tüm olanları unutur bir anda
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. gel ozledim var. isn devam edelim 🫣 gerci noye ayrildinz neler oldu bilmiyorum ama
08 Yorumla
Soran1 yılyazdığından hiçbir şey anlamadım
Soran1 yılha anladım şimdi sadece fazla tartıştığımız için ve o tartışma konularında da ben kendi hatamı anladım eminim o da anlamıştır bu zamana kadar
Soran1 yılöyle büyük bi kavga söz konusu değil yani sadece anlaşamadık diye bitirmiştik çocukluğumuza veriyorum sadece hiçbir şey bilmiyoruz ilişki hakkında hayatımda ilk kez ciddi ilişkim olmuştu
Soran1 yılkonuşsan daha iyi fikirleriniz önemli benim için
Soran1 yılsen uyu en iyisi
Gizli Üye(25-29)1 yıl"Selam, nasılsın? Uzun zamandır konuşmuyoruz, umarım her şey yolundadır. Biraz sohbet etmek ister misin?"
Gibi yazabilirsin.01 Yorumla
Soran1 yılpek böyle yaklaşılacak biri değilmiş maalesef, saygısız biriymiş
1 yılSana gelmek istedim geldim anilar biran olsun aklimdan cikmadi hep gozlerim senin hayalinle doldu hüznüm koynumda umudum ise yüregimde geldim Sana ihtiyacim var kabül görürsen bulusup konusmak isterdim. Ise yarar Mi bilmem :)
02 Yorumla
Soran1 yılona ihtiyacım olduğunu bu kadar gözüne sokarsam sadece hoşuna gitmez mi egosunu tatmin etmek yerine mantıklı konuşmayı isterim çok teşekkür ederim yine de
- 1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eski sevgiliden olmaz - iyice oyuncak ettiniz bu işleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkin bitmiş ve sonrasında hayatına bir başkası dahil olmuş.. Artık bir şeyleri geride bırakman ve hayatına devam etmen gerekiyor, geçmişe takılıp yaşamak seni sadece yoracaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuş ne olacak sanki ya. burada anlattığın gibi anlat biseyleri geç farkettim falan de.
00 Yorumla
1 yılYazmayıp bir kac gun bekleyeyim belki yazar belki unutrum vs dersen sadece kendini yipratirsin konusmak istiyorum de en azindan
10 Yorumla
1 yılAdam senden alacagini almis. Bosuna beklenti icinde olma, donmez sana
06 Yorumla
Soran1 yıldiğer tanıdığım erkekler gibi değil bunu canım olduğumdan veya öyle sandığımdan söylemiyorum bunu o zamanlar da biliyordum, benimle ciddi düşünüyordu gelecek planlarına hep dahil ederdi kafasına takardı düşünürdü hep ayakkabı alıyordu vialande falan götürmüştü biliyordu küçüklük hayalim olduğunu vs bu tarz şeyler benim için değerli ve benim mutlu olduğumu gördüğünde benden daha çok mutlu olurdu biraz anlatabilmişimdir umarım karakterini
- 1 yıl
Ablacım anla artik onun gozunde bir degerin yok. Buyuk ihtimal simdi bakire bir kiz bulup, evlenmeyi planliyor. O yuzden hep diyorum. Kadınlar kendilerini kullandirtmamali
Soran1 yılsöylediğin şeyler ağır benim için, benim aile yapımı gördü biliyor onun da ilki benim kendimi kullandırdığımı hissettirmedi, biraz daha anlamaya çalış lütfen direkt kendimi kullandırtmışım aa bitti hayatım artık bakire de değilim ne şimdi ne oldu yani
Soran1 yılve bana ulaşmaya çalıştığında ben istememiştim beni stalklamamasını falan söylemiştim
- 1 yıl
Hayat boyle ne yaparsin iste. Seni gercekten gonulden seven erkeklere k. pek myamelesi yapip, boylelerinin pesinden kosarsan sonuc bu olur
Soran1 yılhayatım ve yaşantım hakkında hiçbir bilgin yok ona göre konuş
Gizli Üye(25-29)1 yılDelirdin mi sen sakın yazmıyorsun. Söyleyeyim umrunda olmayacak senin onu özlemiş olman
01 Yorumla
Soran1 yılneden böyle düşündün peki, olgun biri kendisi saçma bi cevap vereceğini zannetmiyorum
Nasilsin de... basit tut... eger olacagi var ise zaten konusma yurur
00 Yorumla
1 yılKüçücük sandığın aşklar ayrılınca büyür...
11 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle kıymetini anlamak gerekiyor, devam etseydik yine anlamazdım biraz da iyi oldu gibi ayrılık ama sonuç ne olacak bakalım
1 yılTamam yaz bir şans vermeye karar verdim de
119 Yorumla
Soran1 yılo barışma mesajını atmasının üstünden 3 ay geçti 😬😬
- 1 yıl
Olsun bisey olmaz. Lütfedermis gibi söyle
Soran1 yılbaşka bi ilişki yapıp ben barışmaya karar verdim demek yüzsüzlük olmaz mı ki
- 1 yıl
Olmaz başkasıyla denemişsin ama isinamamissin aldatmamissin ki
- 1 yıl
Aaaaaa ben de istemiyorum artık demisssss dönme
- 1 yıl
Ya unutursun boş ver takıntı yapma
Soran1 yılya zaten yazıcağım ilk mesajda geri dön çok özledim temalı bir şey yazmam yazıcağım şey seni görmek istiyorum sadece önceden birbirinin hayatına giren iki kişi olarak değer veriyoruz birbirimize çünkü
- 1 yıl
Sen bilirsin sıkıntı olmaz akıllı birisin
Soran1 yılteşekkür ederim ❤️
- 1 yıl
Allahim sana geliyorum senin kaşığını siz ayrılınca senin takipten çık dediğin kıza mı vermiş. Bu ney lan. * bu. İnsansa birazcık hayatına aldığı kişiye saygı olur bu ne piskinlik. Yazma derim köpek kadar haysiyeti yokmus
- 1 yıl
Kaskını
Soran1 yılkesinlikle g. tluk yaptığı bunun farkındayım ama ben de ilişki yaşadım eşitlenir miyiz bu durumda yoksa gerçekten sevmediğim bi kızı motoruna bindirmiş olması daha mı büyük bi şey şu an gerçekten aklım yetmiyor
Soran1 yılbenim kaskım derken de hep bana verirdi kask benimkiydi yani artık kaç defa bindik motorla gittik vialande falan :(( hayatımızın en güzel günüydü ikimizin de kızla birbirlerini takipten çıkmışlar ama yine de yapmış olması tabii ki sorun ama kendi yaptıklarımı da düşünüyorum
- 1 yıl
Sen neticede aldatmadin senin suçun yok
Soran1 yılo beni aldatmış gibi hissetmem normal mi peki kızı da bi görsen o kadar şey ki kötülemek istemiyorum ama sinir oldum dump falan yapmış bide böyle aşırı sinir oldum benim eski sevgilim karşısında oturuyor dövmeli kolunu falan çekmiş koymuş o fotoğrafı hayırdır yani çok mu havalı gelmiş dövmeli kolu sinir bastı şu an ilk gördüğümde de çok ağlamıştım
Soran1 yılha bir de bana barışmak için yazdığı zaman o kızın ona yürüyeceğini söylemiştim 😀😀😀
- 1 yıl
Belki de o yürüdü. Neticede farketmiyor yüz vermiş insanda biraz omurga olur biraz hatır olur demekki seni o kadar da ONEMSEMIYOR
Soran1 yılben sanırım gerçeklerle yüzleşmek istiyorum, kendisi gelsin karşıma geçsin oturup konuşalım tekrar sevgili olmak gibi bi amacımın olmadığını bilerek konuşalım o da ben de ve bu kızı öğrenmek istiyorum sonucu ne olursa olsun ne hissedecek olursam olayım karşımda utansın istiyorum nedense bildiğimi bilsin hani garip bi his
- 1 yıl
Aşkım görünen köy kılavuz istemez sal gitsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen dönmek istiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle yaz.
01 Yorumla
Soran1 yılvalla içimden nasıl geliyorsa yazscaksam muhtemelen kadıköye tek başıma giderdim konumumu atıp yanıma gelebilir misin derdim oralara yakın oluyor genelde ama yüz yzüe konuşmaya cesaretim var mı bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılO sana zarar verir dönme
00 Yorumla
1 yılkıyamam ya unutamamıssın
01 Yorumla
Soran1 yıl☹️ zor ya ne düşündüğünü bilsem keşke
Gurursuz musun
03 Yorumla
Soran1 yılinan hiç değilim normalde gururum kendimden büyüktür ama bu sefer çok içimden geliyor ve benim kaçırdığım bi kısım var sanırım insanların beni gurursuz olarak gördüğü o kısmı bana anlatır mısın çünkü ben nerede gurursuzluk yaptığımı cidden anlamadım
Soran1 yılbuluşursak eğer ona eskiye dönelim barışalım demeyeceğim ki, sadece biraz konuşmak ve yanımda durmanı istedim dicem o da bu konuda ego yapacak biri değil gibi
1 yılOlmaz
012 Yorumla
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Yaşa gör. Hiç bişey ilki gibi olmaz. Aldatır önemsemez daha neler neler
Soran1 yılo aldatacak biri değil ki tanıyorum onu bende yapmam öyle bir şeyi ki yaşanırsa da onu o zaman düşünürüz şu an kesin aldatır diye yazmamazlık etmem
- 1 yıl
O zaman sorma millete kararını vermişsin. Tabi aldatmaz çünkü sen cinsellikte bile istedigini vermişsin. He sadece ciddi ilişki isterken seni postalar 😊
Soran1 yılbir de bana ilk döndüğü zaman bir kızla takipleşmişti bu kim diye sorduğumda önemsiz biri olduğunu söyledi geçenlerde kızı stalkladım kızı motoruna bindirmiş bindirdiği tek kız bendim eminim yalan söylemiştir falan demeyin tanıyorum çünkü şimdi bana taktığı kaskı başka kız takıyor ama kız sevgilisi değil salağın teki olduğu belli bugün de takipten çıkarmış kızı kız dumpına koymuş tiktokta oradan gördüm birlikte kafeye falan gitmişler dövmesinden tanıdım
- 1 yıl
Karakterin belli senin. Yazıp o naneyi yiyeceksin illa. Kendine saygısızlık ama ne diyim
Soran1 yılcinsellik yaşarken defalarca soruyordu bana ben istemediğimde direkt bırakırdı hep ben adım atardım ben kötü hissetmiyim diye düşünürdü ve aramızda duygu daha yoğundu cinselliktense
Soran1 yıltamam da ben de başka ilişki yaptım ki benim farkım ne ondan ona bakılırsa
- 1 yıl
Sana yorum yapmayı zaman kaybı olarak görüyorum. Herşeye inandırmıssın kendini. Değerini düşürmeye devam et ne diyim
Soran1 yılgelip de küçümsemeye gerek yok yardım istiyorum sadece kafam karışık
- 1 yıl
Yardımcı olmaya çalıştıkça aksini söylüyosun. Benim gibi seni düşünen arkadasın olsa yazmanı engellerdi. Ama sen beni dinlemezsin. Bu yüzden kendimi boşa yormuş olurum
Soran1 yılhayır aksine sebebini açıklarsan anlamaya çalışırım bana sebebini söylemeden sen zaten kararnı vermissin sana söylenecek bir şey yok dersen ne düşünebilirim ki fikrinin sebebini bilmem gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılNaber koçero de
00 Yorumla Gelirsen yaz olur gelmezsen kışı yaşarız de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılNude at özledin mi bunlari diye yaz
024 Yorumla
Soran1 yılöyle saçma bi ilişki yok aramızda
- 1 yıl
Boyle cinsellik hususu yok ise iliski de yok aranizda demektir
- 1 yıl
Hadi ordan be abazan
Soran1 yılhayır cinsellik tabiki var uyumumuz da var ama ayrılık sonrası nude atıp hmmmm özledin mi bakalım diyecek kadar değil ve ben beni vücudum için istesin istemiyorum beni ben olduğum için seven biri aramızda sevgi olmazsa cinsellik de yaşamam
- 1 yıl
Biranbirhatira önünden ye agzimi bozdurma. Soruyu soran o zaman sorun yok boyle bir iliskin yok ise bekle en fazla yapacagin ozledim diye bir mesaj atmak olur ama ne kadar gerek var tartisilir
- 1 yıl
Bizde g. te g. t derler. Eli skinde gezdiğin belli
Soran1 yılaslında sadece görmek istediğimi belirtsem tekrar bi ilişki yapmak istediğimi düşünmüyorum şu an. Ama şöyle bir durum var takıldığım kısım hayatıma biri almış olmam ama o da bana yazdığı zaman takipleştiği kızı (sormuştum bu kim diye önemsiz biri istersen çıkartırım demişti) konuşmayı kestikten sonra ben yeni ilişki yaptım o da o kızı motoruna bindirmiş zamanında benim olan kaskı şimdi o kız takıyormuş kızın attığı gönderiden gördüm ama dün takipten çıkartmış kızı abaza bir çocuk değil kendisi ama bu yaptığı kırdı beni
- 1 yıl
Aklın fikrin orada sen ne anlarsın duygudan, kess
- 1 yıl
Dogru soyluyorsun 18 yasinda butun hayati insanlari aski tanimis birisi olarak en iyi sen bilirsin.. simdi ergenlerin en buyuk sorunu bu bizde ergen olduk dogrudur dedik ya da saygi gosterdik simdikiler analarının sutlerinden kesilmeden ahkam kesiyor ve herseyi biliyorlar kafayi yememek elde degil
- 1 yıl
Sakın ol champ, 29um
- 1 yıl
Belli ki yok vaktin gelmis artik bir kocaya varman lazim bu gerginlik stres ile uzun yasamazsin 😅😅
- 1 yıl
Daha bu sene çıktı ilk isteyenle evlensem şimdi 8 senelik evliydim evlenmedim diye pişman değilim sıkıntı yok. Germezsen gerilmem
- 1 yıl
😅😅😅 gerginliginin sebebi ben degilim bak insan gibi soruyu soranla konustuk burada gergin olan saldırgan olan kim yeniden bak. Daha gec kalma sinir iyi degil
- 1 yıl
O kendi problemine odaklandı bense senin düşüncenin saçmalığına tepki gösterme gereği duydum ve tartışma başladı. Durum bundan ibaret.
- 1 yıl
Ama hakareti ben başlattım bu yanlıştı hakaret etmemeliydim. Kusura bakma
- 1 yıl
Zaten ciddi bir cevapta degildi kukremene gerek yoktu bir tek sen ciddiye aldin galiba :) Allah'ım duygulandim bende agzima geleni soyledim ozur dilerim senden
- 1 yıl
Ani çıkışlarım var ya çevremdekilerin en çok şikayet ettiği şey. Çevremde kimse yok zaten bu yüzden arkadaş namına. Davranış bozuklugum var ergenlikten beri böyleyim :/ nasıl olacak bilmiyorum. Yani senin anlayacağın, koca bulmaktan daha ciddi problemlerim var.
- 1 yıl
Ani çıkışlar bir problem mi bende de mevcut da ayni sekilde
- 1 yıl
Niye bu kadar gerginsin ya da tez canlisin diyeyim davranis bozuklugu çok ağır birsey ben bu kadar oldugunu dusunmuyorum dusunmek istemiyorum yani
- 1 yıl
Birden parlayiveriyorum aslında sürekli gergin değilim bir tetikleyici gördüğüm zaman ani tepkiler veriyorum ve karşıdaki de bunu tehdit olarak algılayıp saldırırsa sonunu düşünmeden fevri karşılık veriyorum . Öfke problemim var diye ailem beni psikiyatriste götürdü ve ilaç almaya başladım
- 1 yıl
Bir tani konuldu mu peki veya ilaclar nasil etkiliyor gundelik hayatini calisiyor musun mesela
- 1 yıl
Evet konuldu. İlaç almayı bıraktım aslinda bunu yapmamam gerekiyor. Çalışmıyorum hayır.
- 1 yıl
Neden bıraktın hangi dozlarda aliyordun
- 1 yıl
Üşendim ve biraz da ' ilaç kullanıyor olmak' egoma ağır geldi. Klasik
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılYatak ısınmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnun sana yazmasını sağla
02 Yorumla
Soran1 yılben de bunu düşünüyorum, bir önerin var mı?
Cevap sahibi1 yılDetaylı konuşalım
Gizli Üye(36-45)1 yılSeviyorsan geri dön
01 Yorumla
Soran1 yılçok seviyorum zaten ama başkasıyla bir şeyler yaşamış olmam sorun ve hataydı sadece onu düşünüyorum benden nefret ederse ne yapabilirim ki? gerçekten onu sevdiğimi görürse fikri değişir mi? o da beni çok seviyordu eminim hala onun için değerli olduğuma güzel günler geçirmiştik onun da ilki benim
Yaz hayırlısı olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldönme. giden giden kalan kalır.
00 Yorumla
1 yılSelam
00 Yorumla
1 yılAt ki haddini öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılneden ayrildiniz ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği