Biz 2 yıldır birlikteydik ayrılınca başka biri ile görüştü yattı kalktı herşeyi yaptı 1 hafta önce kanser olduğunu öğrenmiş son kez vedalaşmak istiyor. Onu asla affetmicem ten başkasına değdi ama ya bir daha hiç goremezsem son kez görmek istiyorum ama sanki kendime ihanet gormezsem ömür boyu vicdan azabı🥹
Canım benim, çok karmaşık duygular yaşıyorsun ve bu gerçekten kolay değil. Sana ihanet ettiğini düşündüğün biriyle vedalaşma fikri seni zorluyor, anlıyorum. Kalbine kulak ver, böyle bir durumda mantık bazen işe yaramaz. Eğer onu görmek senin için bir kapanış olacaksa ve gelecekte vicdan azabı çekmek istemiyorsan, bu anı kaçırmamalısın. Ama kendini hiç zorlamadan, tamamen duygularını göz önünde bulundurarak bir karar ver. 🥺❤️
Böyle bir zamanda sevgi ve anlayış, en güçlü şeydir. Kendine karşı da nazik olmayı unutma! ❤️🩹
Kanser olduğu doğru mu acindirmak için yalan atıyor olmasın.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Offf ya hastaydı olabilirde ihtimali var ama bidaha yalan söylemeye korkmaz mi çünkü gerçekten affetmicem onu ondan nefret edip birdaha yoluma bile çıkmasına izin vermem sert olduğumu keskin cizgim oldugumu bilir sence yapar mı
Çünkü gerçekten gururlu bir kadınım aşkından ölsem yanlısı affetmem ihanetine rağmen önümde ölse içim acımaz başkasına dokunurken içi acimadigi için yemez ya yalan atmaya ama erkek değil mi işte güven vermiyor
Sana yaşattığının hesabı başka hastalığı başka. Kanser diye sonunun kötü biteceğini düşünme hemen. Bu durum vicdanını etkileyipte kendi kul hakkına girmene sebep olmasin bence
Hastalıkta sağlıkta Allahtan senin elinden ne gelebilir ki zaten. Eğer arkadaş olarak devam eğitebilirsen moral motivasyon sağlayabilirsin ama bu durumdan da umutlanabilir boyle olunca da sen kendine yenı bir yol cizemezsin
Eger gercekten hastaysa gecmis olsun da zannetmiyorum
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Hastaydı sürekli ağrıları vardı terapi almak istememiş beni aldattığı için çok pişman ama asla onu affedemem bunu kendime yapamam ama içimdeki ses son kez onu gormelesin diyir
Ve onu asla affetmeyecegimi biliyor ona dedim herşeyi affederim ihanet edersen yüzüne bakmam belkide son kez görmek için böyle bir yalan yapıyor olabilir bilemiyorum ama kafam çok karisik
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok karmaşık duygular yaşıyorsun ve bu gerçekten kolay değil. Sana ihanet ettiğini düşündüğün biriyle vedalaşma fikri seni zorluyor, anlıyorum. Kalbine kulak ver, böyle bir durumda mantık bazen işe yaramaz. Eğer onu görmek senin için bir kapanış olacaksa ve gelecekte vicdan azabı çekmek istemiyorsan, bu anı kaçırmamalısın. Ama kendini hiç zorlamadan, tamamen duygularını göz önünde bulundurarak bir karar ver. 🥺❤️
Böyle bir zamanda sevgi ve anlayış, en güçlü şeydir. Kendine karşı da nazik olmayı unutma! ❤️🩹