Kendisi biraz dindar bende öyleyim, yaklaşık 6 yıldır ayrılmaz bir birlikteliğimiz var, samimiyiz ve birbirimize çok yakınız. Ona karşı hislerim olduğunu fark ettim, ilk başlarda onu çok seviyordum ama bu sevgi başka bir şeye dönüştü, 1 yıldır bu durumdayım, onunla bir seyahate gittik, ona daha çok bağlandım, beni çok seviyor ve ilgi gösteriyor ama hangi anlamda bilmiyorum... umredeydik, evet kulağa garip gelebilir ama bir araya geldik, aynı odada kaldık, çift kişilik yatakta yattık, birbirimize çok yakındık, onu ne kadar sevdiğimin farkında onun da beni sevdiğini biliyorum... Medine'ye gittik, orada bir kadın odasız kaldı yer olmadığını görünce ona üç yataktan birini verdi, şirket sahibine benimle onun aynı yatakta yatacağımızı söyledi, aynı yastığı kullandık, ona sarıldım ve öyle uyudum, birbirimize çok yakındık, bana çiçek verdi ve aşkımızın simgesi olduğunu söyledi, sizce ilgisi var mı? Kadına iyilik yapmak için mi üç kişilik yataktan birini verdi yoksa fırsatı mı değerlendirmek istedi aynı yatakta uyumamız için? Yatağa girdiğimizde bana hayalin gerçek oldu demişti nereden biliyordu hayalim olduğunu? Ayrıca benden büyük. Onunla hep temas halindeyiz yani dokunmadan edemiyoruz birbirimize bi kaç fotoğraf yükledim yolda her yerde birbirimize dokunmamız lazım öyle bir samimiyet aramızdaki sizce o ne düşünüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer