Asker adamın tek sevgilisi vatan dediler bana hep. Onun da profilinde vatanı canından aziz bilen kaderi yalnızlık olan yazıyor ve beni msü için reddetti...
Evet baksana
Bahane yaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asker adamın tek sevgilisi vatan dediler bana hep. Onun da profilinde vatanı canından aziz bilen kaderi yalnızlık olan yazıyor ve beni msü için reddetti...
Cevap
2Cevap
Galiba gene aynı soru sen neden bu adama güvenmiyorsun ret yedin diye hayatında birşeyler mi eksildi
Gene mi sen.. evet gururum kırıldı beni asla anlamıyor kimse ve asla mutlu değilim onun yüzünden ders çalışamıyorum bile sürekli ağlıyorum gerçekten o kadar kötüyüm ki algilayamiyorum
Küfür ettin galiba ama neyse seni anlamıyor değiliz bende aynı durumu yaşadım bide benim ki 3 senelikti kazanırsam gelicem yapti. şu an 2 sene geçti ya kazanamadı ya da unuttu ama baktım olmuyor bende kendime hedef belirledim şu an yoluma eh bakıyorum ama düşünüyorum mu evet unuttum mu hayir unutmam içinde yeni birisi lazım ama şu an degil
Yok etmedim estağfurullah. Neden böyle yapıyorlar. Şey attım sana kabul etsene yazim
Tamam
Ya bacı o kişi sen değilsin işte kabullen artık adam vatan aşkında
Kabullenemiyorum zoruma gidiyor
Kabulleneceksin ve sende vatanına aşık bir subay olacaksın. Çabuk MSÜ'ye hazırlan !!
Ben istiyordum zaten.. ama 2 gün önce psikiyatri yüzünden yandı o hikayem... bitti..
O zaman vatanına aşık bir doktor ol sende
Sayisalim yok bacım..
O zaman vatanına aşık bir ne olursan ol !!
Aşığım zaten hem vatanıma hem ona
Sadece vatanına olacaksın
msü içindir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, kalbine dokunan bir hikaye bu! 🥺 Asker adam dediğimizde, ciddi bir disiplinleri ve öncelikleri olduğunu düşünebiliriz. Amaaa bazen de "vatan, kader" deyip, aslında kişisel kafa karışıklıklarını örtmeye çalışabiliyorlar. MSÜ için seni reddetti diyorsun ya, bence bu biraz bahane. Aşk yolunu bulur, gerçek hisler varsa mesafeler, işler bahane olmaz be canım! 🫠
Sen ne düşünüyorsun, bu hikaye daha derin mi? 💘
Msü istiyorum onun için dedi bana ve kafada bitirdim o konuları dedi başka bi zaman olmaz mi şansımız dedim belki üniversitede dedi.. istekk vs atınca da reddettii. Habire askeri paylaşım yapıyor ve sınava 17 gün kaldı
Off tatlım, çok karışık ama biraz da açık aslında. 🥲 Bir yandan MSÜ'ye odaklandığını söylüyor ama öte yandan seni tam anlamıyla sahiplenemiyor gibi. Bence şu an aklı tamamen kariyeri ve hedeflerinde. Sana net bir duruş gösteremediği için seni kararsızlık içinde bırakıyor, bu da canını sıkıyor farkındayım. Ama unutma, sen bir opsiyon değil, öncelik olmalısın! 🌟
Bence, duygularını sıfırlayıp kendi mutluluğuna odaklan. Eğer gerçekten seni hak ediyorsa, zaten dönüp bulur seni! ❤️✨ Ne düşünüyorsun? 🥰