Uzun süredir konuşuyoruz 4-5 aydır. Her anını habrr veriyor. Saatlerce konuşuyoruz sevgili gibi. Haber veriyor, merak ediyor, özen gösteriyor bana her anlamda fakat ilişki istemiyorum diyor ama zaten sevgili gibiyiz?
Not: cinsellik cart curt yok aramızda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Peki sen konuşma başında ne dedin ilişki hakkında? Belki sevgili olmam falan dediysen uzaklaşmaman için demiş olabilir.
Hiç konuşmadık bu konuyu ilk başlarda konuşuyorduk normal. Sonradan ben hoşlandığımı dile getirdim ve dedi ki Elif ben ilişki istemiyorum. Senle çok iyi anlaşıyoruz, çok güzel ve tatlısın, çok da zekisin ama ben ilişki insanı değilim dedi. Cinsellik cart curt, çıkarı da yok benden. Sürekli benle konuşuyor, her şeyinden haberim var. Sevgili gibiyiz tam olarak ama adı yok ve ilişki adamı değilim diyor? Bir erkek gözünden yorumlar mısın
Ben de senden hoşlanıyorum ve çok beğeniyorum da dedi
İki ihtimal var ya friendzonedasın ya da sevgili olmaktan gerçekten korkuyor.
Friendzoneda değilim. 7/24 konuşuyoruz. Bana vaktini ve çabasını da veriyor. Gönlümü alıyor, asla kırmıyor. Gidip geldiği yeri haber veriyor, beni kıskanıyor ediyor. Umursamama durumu asla olmuyor ama ilişki de istemiyorum diyor. Geri mi çekilsem, bu şekilde devam mı ettirsem bilemiyorum. Ne yapmalıyım?
İlişki düşünmeden herşeyi sevgili gibi yaşayan ve yaşamak isteyen insanlar oldukça mevcut
Cinsellik veya sevisme cart curt yaşamıyoruz. Benden çıkarı yok.
Şimdilik evet bu yönde beklentisi nedir bilinmez belki teklif etsen kabul eder belki o teklif etmek istiyor ama vereceğin tepkiden ötürü geri duruyordur yani 4 5 ay bu adımları ata bilmek için çok uzun bir süre değil
Cinselliğe ulaşabilecek biri. Sırf cinsellik için benle 7/24 konuşup vakit harcayacak biri hiç değil. Uğraşmaz yani
Seninle ciddi de düşünmüyor ve buna göre adımlarda atmıyor, yani sende kalmasını zaman geçirmesini kılan başka bir neden yok
Sevip de ilişkiden korkuyor olmaso durumu olabilir mi?
Bukadar vakit geçirmekten keyif alan biri böyle korkularını zaten ancak böyle biriyle yenebilirdi
Böyle biri derken 😂😂
Adam demek ki böyle sohbet edecek birini arıyor
Ama sevse veya aşık olsa sevgili olmak isterdi diye düşünüyorum. Doğru muyum?
Değilsin. Herkesin istek ve beklentileri farklı. Bununki bu kadarmış işte
Yani seviyor ama ilişki istemiyor olabilir mi
Bunlar önemsiz ve bilemeyiz. Önemli olan beklentileriniz. Senin beklentilerin ile onun beklentileri uyumsuz.
Geri çekilip iletişimi kesmeli miyim? Yoksa bu şekil devam mı etmeliyim? Bu şekil devam edersem onun gözünde gurursuz bir duruma düşer miyim
Bu kadınlar niye bu kadar kasıyor böyle şeylerde bilmem.
Cepte görüyordur
Seviyor ama cepte görüyor olabilir mi?
Seven insan cepte görmez