Sağlıklı değil. Biyolojik olarak da çok fazla olası sorunla karşılaşırsınız. Çocuk düşünüyorsanız onun için çok zor olabilir. Muhtemelen babasını annesinden çok önce kaybedecek ve siz de uzun süre yalnız kalacaksınız. Eşi ölen kadınların evlenmesi toplumda iyi karşılanmıyor zorlanabilirsiniz ve sizin de vicdanınız için çok zor olur. Yaş farkı birliktelikler için de sıkıntı yaratabilir. Çocuk düşünmüyorsanız ve biyolojik görünüm gibi şeyleri önemsemiyorsanız size kalmış ama yol yakınken karar vermeniz en doğrusu olur. Zarar görme olasılığı en yüksek taraf sizsiniz. Bencillik gibi görünse de insansınız kendinizi düşünmek ve değer vermek zorundasınız. Bütün bu olasılıkları düşünüp karar vermenizi öneririm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şimdi aşkın yaşı olmaz ama 30 yaş gibi ciddi bir fark hiç mantıklı değil çünkü o yaşta bir erkek andropoza girmiş ya da girmeye yakın olur bu da sağlıklı çocuk sahibi olmanıza engel olabilir onun sağlık sorunları seni genç yasında zorlar geçim sıkıntısı olabilir hatta şiddete bile varabilir ve daha birçok sorun yaşayabilirsiniz ayrıl ya da ayrılma diyemem eğer tüm bunlara katlanacaksan olabilir ama böyle ciddi bir yaş farkı olduğu için sağlıklı bir evlilik pek mümkün olmaz derim
10 Yorumla
Hayır olmaz gerçekçi olalım aradaki yaş farkı çok büyük üstelik kız henüz 25 yaşında çok genç adam 55 yaşında yani bundan 10 yıl sonra kız 35 adam 65 yaşına girecek yaşlanacak belki aralarında uyum farkı kültür farkı olacak adamdaki bitmiş heyecanlar kız da bitmeyecek bu sefer anlaşma problemleri yaşayacaklar o yüzden olabileceğini sanmıyorum
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşk ve evlilik olmaz. Çünkü bu gün olmasa da birkaç sene içinde senin enerjini ve isteklerini karşılayamayacak. O zaman da gözün dışarda olacak. Ama kısa süreli bir ilişki olmasını istersen sıkıntı olmaz. Tabi başka bir planın varsa, bir şey diyemem.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, aşkın yaşı var mı ki⁉️ 25 ve 55 yaş arasındaki fark biraz büyük tabii, bunu kabul edelim. Ama asıl mesele, aranızda gerçekten sağlam bir çekim ve uyum olması. Çünkü yaş farkı, ilişkide “uzun vadede” sorun yaratabilir.
Kısacası, *olur tabii ki!* Ama bu soruyu kendine sor: "Gerçekten onu seviyor muyum, yoksa farklı beklentiler mi var?" Eğer sevgi ve saygı varsa yaş sadece bir rakam diyebiliriz. 💘 Ama kendini en değerli hissettirecek seçimleri yapmalısın. Ne düşünüyorsun bu konuda? 🙈00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
E yani aşk garip bir şey, herkese farklı şekillerde uğrayabiliyor. 55 yaş, 25 yaş fark etmiyor bazen gönül nereye konarsa orada kalıyor işte ❤️ Mantık mı, duygu mu tartışılır ama sonuçta ikisi de yetişkin. Sevgi varsa, iki taraf da anlaşabiliyorsa neden olmasın ki 😊 Ama yine de yaş farkı, hayata bakış açısında sıkıntılar yaratabilir. İletişim bu işin anahtarı! Sizin bu konuda fikriniz ne mesela?
05 Yorumla
Soran1 yılSence doğru bir tercih mi? Sen tercih edermiydin 55 yaşında adamı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılE yani tercih meselesi tabii ki! 🙃 Benim şahsi fikrim, yaş farkı bir noktada zorlayıcı olabilir. Ama her insan farklı, herkesin kendi hikayesi var. Ben daha çok kendi yaşıma yakın birini tercih ederim; enerjilerimiz yakın olsun diye! 💃 Ama seven sevmişse karışmam valla 😄 Sen ne düşünüyorsun?
Soran1 yılAyrılmam mı gerekiyor yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
1 yılmerhaba arkadaşlar aşkın yaşı olmaz 25 yaşındaki kadınla 25 yaşındaki erkek arasında her daim 10 yaş fark vardır aslında bu da demekki 25 yaşındaki kadın erkeğe göre 35 yaşında bilgi beceriye sahiptir erkekse halen 15 yaşındaki akılla meşguldur 55 yaşındaki adam kendini 18 hisseder ama kadın aklına görede 45 yaşındadır 10 yıl geri alırsanız kadını 35 erkeği 45 derseniz aslında arada 10 yaş akıl gelişimini sıralarım ama burada aşktan sevgiden çok cinselliği ön plana almaya çalışıyorsunuz bu yanlış erkeğin kadından olgun olmasındaki ana amaç kadını daha iyi tanır anlar genel olarak aynı yaş gurubundaki insanlar hep birliktelik isterler sonra erkek tek kelime kullanır bu kadınları anlamadık konu itibarı ile erkek benim nazarımda kadından 15-20 yaş büyük olup onu taşıyabilecek karakterde olduğu zaman mutlu olacaklarını düşünüyorum Erkek kadına Yeri geldimi Ağbi yeri geldimi Baba yeride geldiğinde koca olmalı dır
20 Yorumla
1 yılOlabilir. Adam bencil değilse. Gercekten seviyoyorsa , olur
29 Yorumla- 1 yıl
@Maveher hiçbiri
- 1 yıl
@Maveher teraziyim ama kadınim
- 1 yıl
@Maveher denge derken?
- 1 yıl
@Maveher anladım
Gizli Üye(18-24)1 yılabla bence seni evlatlık almayacaksa aşk anlamında soruyorsan olmaz ya yine de sen bilirsin tabi tazecik çıtırsın bulsana dengin birini o yaşamış geçirmiş önünde senin kadar zamanı kalmamış belki de
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbirde bence kızı yaşında birine o gözle bakmak bence sapıklık
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılAntropoza girmiş adamla ne işi olur kızların bilmem napicaksin prostatli şekeri çıkan adamı yaw
01 Yorumla
Soran1 yıl56 yaşında anrtropoza mı giriyor
Fevkelade olur mukemmel olur. Birbirlerini cok guzel tamamlarlar. 😂😂 kizin cenesi kopmazsa iyi 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılÇenem neden kopacak ki?
1 yılknk sevmişsin belkide anlıyorum ama çok çok büyük adamın bir ayağı çukurdaa
10 Yorumla
1 yılSüper olur, yatakta baba kız rp'si yaparsınız artık -_-
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe fırt vurursan o kâr sana yahu niye ayrilacan zaten ikinciyi yapalim de kalpten gider son kullanma tarihi geçmiş adamin
08 Yorumla
Soran1 yılSon kullanma tarihi mi geçmiş 😂
Cevap sahibi1 yılHer halde ablacım ya 55 diyon ha adam son demlerini yaşıyor 😀😀
Soran1 yılAslında 56 yaşında 1968 dogumlu
Cevap sahibi1 yılOha birak son kullanma tarihi adam muzelik olmuş valla seni tarihi eser kaçakçısı diye yakalarlar beraber gezme 😁😀😄
Soran1 yılAhhahaha 56 yaş çok mu yaşlı ya
Cevap sahibi1 yılErkek için bence yaşlı ya kadin için defildir de mesela bende olgun seviyorum senin gibi benim yasim 19 şöyle annem gibi 43 44 yasinda biriyle isterim ama 50 üzeri çok
Soran1 yılEvet ya 56 çok yaşlı
Cevap sahibi1 yılAynen bencede o yüzden düş kriterini
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ilişki yaşanabilir ama evlilik çok gerçekçi olmaz gibi... ya da kısa süreli olur
00 YorumlaCinsellik ağırlıklı olur ama adam kadına tapar doyururda
00 Yorumla
1 yılemekli dayılar açız diyor tablo farklı şeyler gösteriyor huzur evinde çalışmak gibi :D
İbrahim tatlıses vakası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz yaş farkı çok
14 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama
- 1 yıl
Sevmek geçici bir duygu. Zamanla geçer. Sen o adamla dışarıya çıksan millet baban sanar kendine gel.
Soran1 yılÖylede oldu zaten arkadaşım görmüş babam zannetğ
- 1 yıl
Diyorum ya çok fazla yaş farkı. Uzak dur unutursun daha çok gençsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSiz ne kullanıyorsunuz
11 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Gizli Üye(36-45)1 yılÇürümeye yüz tutmuş bir kabuğu delikten nasıl geçirebilirsin buna bir cevabın var mı
02 Yorumla
Soran1 yılÇürümeye mi yüz tutmuş
Cevap sahibi1 yılSen görüyorsun adamı daha iyi bilirsin sekste çok şey bekleme isteğin her zaman yarım kalacak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAdam kalp kirizinden mort
05 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Sen yaşının farkındamısın o damdan seni tatmin etmek için nekadar penfonmars bekliyorsun birde böyle bir gerçek var
Soran1 yılEvet doğru
- 1 yıl
Yani bunun sonu da var
Soran1 yılSonunda ne var
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAmaç seks mi evlilik mi
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilik
- 1 yıl
Olmaz evlilik bence
Olur olur o da olur..
11 Yorumla- 1 yıl
Sana talip olsa kabul eder misin
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. adam 54 tü 55 e girdi bak hergün yaşlanıyor
10 YorumlaPara için olur onun dışında bi halt olmaz
10 Yorumla
1 yılMidem bulandı
11 YorumlaBerbat. Mide bulandırıcı.
10 Yorumla
1 yılzahmet olcak ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılPara kıymetli ayrılma 😀
00 Yorumla Sevginin yaşı olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılsonunda çok acı çekersin
00 Yorumla
1 yılBaba kız gibi olur başka nasıl olur ki🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yıl55 yasindaki adam icin enfes olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılTakılmalık fena olmaz
00 Yorumla
1 yılgayer iyi olur ya sabır
00 YorumlaÇok tatlı ve keyifli olur bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Anlaşırsan olur güzel sever herturlu
00 Yorumla
1 yılSağlıklı olacağını düşünmüyorum
00 YorumlaOlur baba kız çok iyi olurlar
00 Yorumlaevlilik mi şakamısınız ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılaşkın yaşı yoktr
012 Yorumla
Soran1 yılYaşı var mıdır demiyorum ki aradaki farkdan bahsediyorum
Cevap sahibi1 yılayrıl gitsin
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılbenim yaşadığım hayat kadar fark var arada :D milyon tane sebep sayabilirim ama zaman alır bu...
Soran1 yılBir kaç tane örnek ver
Cevap sahibi1 yılÖrneği boşverelim istatistik üzerinden gidelim. 25 e 55 dedik dimi. Sen orta yaşa gelince 40-45 yani bi çok insan için ömrün böyle en durgun iyi orta enerjili zamanıdır, karşındaki kişi 70-75 yaşında olacak. Bana 70-75 yaşındaki en iyi örneği göster desem veya anlat desem sen normal bir orta yaş hayatı sürerken o kişi yaşlı olacak? Yani okey sevgi saygı elbetteki çok önemli ki insanız başımıza yaşlılıktan öncede olumsuz bir çok şey gelebilir ama bi düşün sen 40 olduğunda o kişi 70 yaşında ve bir gününüzü düşün ne yapabilirsiniz?
Soran1 yılEvet ileri dönük düşünürsek kötü bir gelecek beni bekliyor
Cevap sahibi1 yılvalla kişiden kişiye göre değişir ama o kötü gelecek cok uzakta olmayabilir en iyi ihtimal bu verdigim yaşlar yoksa 5 sene sonra sen 30 o kişi 60 oldugunda da gayet kötü olabilir
Soran1 yıl56 yaşında o
Cevap sahibi1 yıl5 sene sonra dedim işte 55 demişsin ben 60 dedim 61 olacak 5 sene sonra ve bazı kişilerin 60 yaşı bile zorlu gecebiliyor
Soran1 yılEvet haklısın
Cevap sahibi1 yılyani 30 yaşında iken böyle bir duruma başedebilirim diyorsan tercih senin tabiki. bazı şeyler sevgi aşk ile çözülemiyor maalesef.
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi vurabiliyorsa neden olmasın
012 Yorumla
Soran1 yılTek sorun bu mu sence erkelerin aklı neden hep cinsellikte
Cevap sahibi1 yılÇünkü seks olmadan ilişki olmaz
Cevap sahibi1 yılHep yarım kalır
Soran1 yılÇok yanlış düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılO yüzden en büyük sorun budur, sevgi biter, sohbet biter ana seks biterse ilişki de biter
Cevap sahibi1 yılTecrübe konuşuyor 51 yaşındayım
Soran1 yılEe sende yaşlısın senin performansın da yoktur fazla 😂
Cevap sahibi1 yılReferansım var, 5 posta, herbiri 1 saat ve üzeri
Soran1 yılHee kesin öyledir
Cevap sahibi1 yılGatta son sevgilim ne olur ara verelim demişti ama bende bartmıştım😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılValla sana yalan söylemekle niye uğraşayım, bir düşün
Cevap sahibi1 yılVuramıyorsa ayrıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDede torun olur sorun yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor olur. 10 yıl sonrası sıkıntı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef ayrilmalisin
10 Yorumla
1 yılNe işin var 55 yaşındaki adamla
22 Yorumla
Soran1 yılNeden çok mu yaşlı
- 1 yıl
Tabi yaşlı
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz baban yasinda nasil olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Dedemi diycen
13 Yorumla
Soran1 yılHayır koçam
Soran1 yılNoldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOha yani
11 Yorumla
Soran1 yılNeden çok mu yaşlı
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
1 yılİstiyorsan olur neden olmasin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. kmtü
05 Yorumla
Soran1 yılEvli değil benimle beraber 56 yaşında
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın
02 Yorumla
Soran1 yılSen kesin 55 yaş üstüsün 😂
- 1 yıl
Yoo değilim.😊
Sen misin o kadın
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Öğğğ one üle yaaa🤣🤣
02 Yorumla
Soran1 yılNoldu
Olmaz tabi sende kücük degilsin
02 Yorumla
Soran1 yılAdama göre küçüğüm ama
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmaz.
10 Yorumlaolmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Babanla mı?
00 YorumlaGüzel baba kız olur
00 Yorumla
1 yılPara varsa bal gibi olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılkötü olur
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılkalkmaz bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz tabiki
00 Yorumla
1 yılYani olmaz cinsel olarsk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılMükemmel olur
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler